İmzamı atıyorum kaptan. Gerçekten temiz çocuklar, ben bu zamanın kızlarına bakınca hiç de hoş şeyler yaşayacaklarını düşünmüyorum ve önermiyorum. Ha; şanstır, kısmettir çıkar biri yürür giderler ona lafım yok. Fakat bence -özellikle bu zamanda- ille de birinin peşinden koşmaya gerek yok. Zamanı gelince birbirini bulur insanlar merak etmesinler. Yarım elma misali, diğer yarın çıkar elbet karşına.Bence hic bulasmasinlar ya.kizlarin olgunlasmasi erkeklerden daha erken derlerde duzgun elemanlarin kiymete binmeleri kizlarin 24 25 yaslarina gelmerinden itibaren basliyor . O yaslardan once gidipte bir kiza gonul veripde bosuna aklinizi kurcalamayin. Iliskisi lise 1 de baslayip su an cocugu olan arkadasimda var ama birakin hayatinizi yasayin sizler bide it kopuk degilsiniz baglanirsiniz uzulursunuz gerek yok.
Çekme zaten kardeşim amaaaaan. Bad boy falan da olma, delikanlı ol, mert ol. Böyle devam kardeşim, iyisiniz iyi.Bu yaşta tek düşüncemiz oldu araba ya Kendimle barışığım zaten de abi biz çapkın badboy filan olamadık işte hep sakin bi şekilde takıldık Neyse zaten saldım ben gerek yok kıza filan böyle tek başıma memnunum hssjdhdj kız tantanası da çekilmiyor hele bu zamanlarda