Bu arkadaş için fiyat aldık babamin beklentisinin bi 40k üzerine çıktığı için kırmızısına baktik oda 20k üzerine çıktı

Son düzenleme:
Bu arkadaş beni eritti kırmızısını atma bitirirsin beni
Bu arkadaş için fiyat aldık babamin beklentisinin bi 40k üzerine çıktığı için kırmızısına baktik oda 20k üzerine çıktı. Hal böyle olunca Q2'ye baktı ama virtual cockpit olmadığı için aklina pek yatmadı ayrıca bende karşı çıktım zira Tiguan'ı satıp Q2'i almak biraz saçma olurdu. Tiguan bir müddet daha bizimle birlikte olacak gibi duruyor
.
Valla billa ya belli olmaz kısmetimizde varsa eğer sene sonu bi güzellik daha yaparlar ama zor gözüküyorBu arkadaş beni eritti kırmızısını atma bitirirsin beni
Üzülme kardeşim kaderde kısmette varsa zaten sizin olur o araç yoksa ne kadarda uğraşsan olmaz.Valla billa ya belli olmaz kısmetimizde varsa eğer sene sonu bi güzellik daha yaparlar ama zor gözüküyor.
Valla haklısın ama donanımı falan çok güzel az daha bütçe artırabilseydik on numara olurdu.Üzülme kardeşim kaderde kısmette varsa zaten sizin olur o araç yoksa ne kadarda uğraşsan olmaz.
Babana desene ya beni devlet lisesine ver ama bundan alalımValla haklısın ama donanımı falan çok güzel az daha bütçe artırabilseydik on numara olurdu.
Kardeşimle benim %75 bursumuz var öyle bir hamle yapsak attığımız taş ürkuttügümüz kuşa deymezBabana desene ya beni devlet lisesine ver ama bundan alalımYap bir çılgınlık
Sanırım showroom'larda var bir sıkıntı doktor. Birkaç kez broşür almak için gittiğimde Midline Plus da olsa Golf almak üzere buldum kendimi. Kredi çıkmadı da kurtardım her seferinde.Klimasız mı asdjads nasıl ya nasıl alırlar bunu.Olum bu Doğuş arabalara uyuşturucu sprey falan mı sıkıyor
Sana Astra alalım?
Leon bakıyorum ben böyle ışıklı mışıklı110la wiraja girersin hem
@DouglasAdams doktorum senin chr'yi okutalım da bunu al yav daha ne zaman bincen mx-5ehttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...da-mx-5-manuel-vites-hardtop-482677737/detay/
Sürücü koltuğu sol desteği haricinde çok temiz duruyor
Edit: Sahibinden temiz Fiesta Red. Fiyat: 80000 TL![]()
Valla ben izmirde yaşayacak üniversite öğrencisi olacam ve 120k bütçem olacak varya saniye düşünmez direk MX5'e çökerdim. @DouglasAdams sahibindende güzel MX5'ler var ha bi tane çözüver hem piste falanda çıkarsın
Saçmalama zaten hiçbir şey sağlıkla,eğitimin önüne geçemez gözümdeKardeşimle benim %75 bursumuz var öyle bir hamle yapsak attığımız taş ürkuttügümüz kuşa deymez.
Sanırım bir daha asla.. Mezun olunca D segmentine kayıcam gibi.Hayaller mx5 hayatlar Mazda 6 olacak.
Artık mx5 alsam eve götüremem...Valla ben izmirde yaşayacak üniversite öğrencisi olacam ve 120k bütçem olacak varya saniye düşünmez direk MX5'e çökerdim. @DouglasAdams sahibindende güzel MX5'ler var ha bi tane çözüver hem piste falanda çıkarsın.
BeTe sin sen abi ne demek Golf almak.Mazda 3 ü gördün midline golf neğ?Sanırım showroom'larda var bir sıkıntı doktor. Birkaç kez broşür almak için gittiğimde Midline Plus da olsa Golf almak üzere buldum kendimi. Kredi çıkmadı da kurtardım her seferinde.![]()
Motor arıza ışığı yanıyor ımmmmmm
Yarım kontak olan bütün VAG'lar engine check light yakarMotor arıza ışığı yanıyor ımmmmmm
Yanıyoruz fikreğt abiYarım kontak olan bütün VAG'lar engine check light yakar. Motor çalıştığı zaman söner.
Valla vw şovrumlarında sıkıyorlar havaya herhalde bişeyler. Resmen kötü yola düşürüyorBeTe sin sen abi ne demek Golf almak.Mazda 3 ü gördün midline golf neğ?
Onu esas Audi showroomlarında yapıyolar galiba her girişimde ayrı ayrı hayallere dalıp fiyat alıyorum ama araba alamıyorumValla vw şovrumlarında sıkıyorlar havaya herhalde bişeyler. Resmen kötü yola düşürüyor. Neyse ki kredi sicilim beni her seferinde kurtardı
![]()
Audi'ye beni almazlar diye hiç gitmiyorum.Onu esas Audi showroomlarında yapıyolar galiba her girişimde ayrı ayrı hayallere dalıp fiyat alıyorum ama araba alamıyorum.