Niye almasınlar yahu ?Audi'ye beni almazlar diye hiç gitmiyorum.
Niye almasınlar yahu ?Audi'ye beni almazlar diye hiç gitmiyorum.
E5 üzerindeki showroom'un üst katında bir A5 var. Kırmızı renkli olan. Yanıyor resmen...Onu esas Audi showroomlarında yapıyolar galiba her girişimde ayrı ayrı hayallere dalıp fiyat alıyorum ama araba alamıyorum .
vw ticari bayağı tavır yapmıştı test sürüşünden sonra, audi mahkemeye bile verirNiye almasınlar yahu ?
Abi ama sen de can ciğer hatta ruh bırakmıyonki makinede.vw ticari bayağı tavır yapmıştı test sürüşünden sonra, audi mahkemeye bile verir
Soylemende sikinti yoksa hangi bayiydi abi?vw ticari bayağı tavır yapmıştı test sürüşünden sonra, audi mahkemeye bile verir
Bende vardı valla hatta sport modu bile vardı babam satarken çok üzülmüştüm bu benim kuzenin arabası .Ulen be şimdiki çoçuklar şanslı valla. Küçüklüğümde çok istediydim ama alınmamıştı. Güle güle kullanın
Noldu yav .asdqwdq akşam akşam iyi geldi ceyhun o zaman dur xdd
yok ya fotolara çok güldüm bi an beklemiyordumNoldu yav .
Koray dogdugunda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...avigasyon-deri-geri-gorus-xnn-487015768/detay
Şu aracı değerlendirir misiniz arkadaşlar. Asx + 25000tl ile mantıklı takas olurmu?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güneş arkandan vurmuş ama fotoda önden knk ters yapsaydın keşke kendini vee baya geliştirmişsin yavrum
asdqwd abi façayı biraz gözlük topluyor ondan birincil itemim xddKoray dogdugunda
knka arkaya curvesten gölge verdim verebildiğim kadar sonra önden biraz ışık vurdurdum ama sırıttı yine birazgüneş arkandan vurmuş ama fotoda önden knk ters yapsaydın keşke kendini vee baya geliştirmişsin yavrum
çok sempatiksin sen yaknka arkaya curvesten gölge verdim verebildiğim kadar sonra önden biraz ışık vurdurdum ama sırıttı yine biraz