senin kadar değilçok sempatiksin sen ya
senin kadar değilçok sempatiksin sen ya
Ya arkadaş, ben yeri geliyor kendi arabamı devir kesiciye sokuyorum, şehirler arası 3 şeritli virajlı dağ yolları yakaladım mı lastik sesi çıkarttırarak gidiyorum, önüme bir şey çıktığında otoyolda frene asıldığım oldu veya zorunluluktan 100'le geyik testine yakın manevraya girdiğim oldu. Arazi desen çalışmakta nazlanan Defender'la yaya olarak giremeyeceğim yerlere girdim. Ben buna benzer şeylerle test araçlarlarını "test" etmeyeceksem kollar dışarıda müzik açıp 2 tur mu atacağım. Test araçları dışında kullandığım arabalar kadar kapasitesi var mı yok mu ben bunu görmek isterim. Bilinçsiz şekilde can ciğer bırakmama değil aslında. Birden çok senaryoyu bir test sürüşüne sıkıştırınca biraz değişik oluyor sadece o var.Abi ama sen de can ciğer hatta ruh bırakmıyonki makinede.
Gerek yok, şimdilik bende kalsın. Ama İstanbul değildi.Soylemende sikinti yoksa hangi bayiydi abi?
Sen bilirsin abi .Ya arkadaş, ben yeri geliyor kendi arabamı devir kesiciye sokuyorum, şehirler arası 3 şeritli virajlı dağ yolları yakaladım mı lastik sesi çıkarttırarak gidiyorum, önüme bir şey çıktığında otoyolda frene asıldığım oldu veya zorunluluktan 100'le geyik testine yakın manevraya girdiğim oldu. Arazi desen çalışmakta nazlanan Defender'la yaya olarak giremeyeceğim yerlere girdim. Ben buna benzer şeylerle test araçlarlarını "test" etmeyeceksem kollar dışarıda müzik açıp 2 tur mu atacağım. Test araçları dışında kullandığım arabalar kadar kapasitesi var mı yok mu ben bunu görmek isterim. Bilinçsiz şekilde can ciğer bırakmama değil aslında. Birden çok senaryoyu bir test sürüşüne sıkıştırınca biraz değişik oluyor sadece o var.
Gerek yok, şimdilik bende kalsın. Ama İstanbul değildi.
<3 <3
Zehir gibi yaydim foruma mazdayi. Bir anket yapiliyor birinci hep mazda. Araba tavsiye isteniyor mazda .ben mazdayi satip baska marka geceyimde cok ortada konusulur oldu
Anlatım sıkıntısı var orada. Yorumlara bakın hocam.https://twitter.com/qumqumok21/status/913112897894670336?s=08
Abi şaka gibi, atatürk hava alanında guvenlikten geçmeniz gereken yerin etrafından dolaşabiliyorsunuz, bi kişi bile bu nasıl iş demezmi?
İnanmam, bence bu bir montaj. Doktorun gölgesi yok. Ayrıca öyle Mazda görse çok güzel bir hanımefendi seslenmedikçe dışında durup uzaklara bakmaz, açar arabanın kapısını atlar içine
alcan bi doğan slx ie tempra motorlu 150-160 gez otobanda atatatatataMazda fasa fiso.
Allahını seven gaçınan gidiyonalcan bi doğan slx ie tempra motorlu 150-160 gez otobanda atatatatata
Zhahahahah bu ne lan pipi gibi ses
200 dayiiiAllahını seven gaçınan gidiyon
baba herkesın pipisine göre ses çıkıo işteZhahahahah bu ne lan pipi gibi ses
Bro bu videodan sonra astraya egzoz takacağım varsa da takmam. Ama açık hava filtresi çok tatlı olabilir; turbo emiş ve boşalma sesi <3baba herkesın pipisine göre ses çıkıo işte