Adam Caner'in suratına uçan tekme atmış manyak mıdır nedir.. Caner de tabii kim bilir ne küfürler etti herifin yüzüne.Caner'i döğüyordum, meşguldüm. İzninle birazdan da Talisca'nın kafasını duvara sürteceğim.
Adam Caner'in suratına uçan tekme atmış manyak mıdır nedir.. Caner de tabii kim bilir ne küfürler etti herifin yüzüne.Caner'i döğüyordum, meşguldüm. İzninle birazdan da Talisca'nın kafasını duvara sürteceğim.
Bendim o uçan ben. Herifin 1 maçla bütün ayarı bozuldu. Kına yaksın şimdi m*hm*t uslu tayfasıAdam Caner'in suratına uçan tekme atmış manyak mıdır nedir.. Caner de tabii kim bilir ne küfürler etti herifin yüzüne.
Ben de hiç sevmem o yöneticiyi. Ama şenol güneş de kavgadan sonra takıma açıklama yapmış kendisini kulübün üzerinde gören topçular var diye. Caner de Talisca'ya aynısını söylemiş. Acep şenol hoca da Talisca'yı mı kasetti ? Dua edin de q7 ile pepe'nin de ayarı bozulmasın. Onlar da bu kervana katılırsa büyük sıkıntı çıkar. Zaten arızalı topçular.Bendim o uçan ben. Herifin 1 maçla bütün ayarı bozuldu. Kına yaksın şimdi m*hm*t uslu tayfası
Şenol hoca gerekeni yapar. Caner'i zaten tokatla döver, gerekirse Talisca'nın bonservis işini veto eder. Pepe'nin ayar kolay bozulmaz bu ortamda, zira kadroda Şenol Hoca'dan sonra en ağır t*p kendisinde, beklemediğim şekilde takımın abisi oldu. q7 kaşınırsa anında Çin'e, bunu kendi de biliyor. Kendini dünya kupasında oynayabilmek için tutuyor 2 yıldır zaten =) Hemen yollarız valla, Lens hazır bekliyor. Medel, Negredo filan ufak tefek pürüz, sıkıntı olmazlar.Ben de hiç sevmem o yöneticiyi. Ama şenol güneş de kavgadan sonra takıma açıklama yapmış kendisini kulübün üzerinde gören topçular var diye. Caner de Talisca'ya aynısını söylemiş. Acep şenol hoca da Talisca'yı mı kasetti ? Dua edin de q7 ile pepe'nin de ayarı bozulmasın. Onlar da bu kervana katılırsa büyük sıkıntı çıkar. Zaten arızalı topçular.
Vallahi eğer talisca'da sorun varsa ve halledebiliyorlarsa caner'i falan salla gitsin. Talisca önemli topçu harcanmaz yani. Gerçi zamanında melo da riera'yı soyunma odasına kilitleyip dinlene dinlene dövmüştü dakikalarca. Olur bunlar yani ama ben sıkıntının caner'de olduğunu düşünüyorum zira 3 büyüklerin hepsinde oynadı ve hepsinde dayak yediŞenol hoca gerekeni yapar. Caner'i zaten tokatla döver, gerekirse Talisca'nın bonservis işini veto eder. Pepe'nin ayar kolay bozulmaz bu ortamda, zira kadroda Şenol Hoca'dan sonra en ağır t*p kendisinde, beklemediğim şekilde takımın abisi oldu. q7 kaşınırsa anında Çin'e, bunu kendi de biliyor. Kendini dünya kupasında oynayabilmek için tutuyor 2 yıldır zaten =) Hemen yollarız valla, Lens hazır bekliyor. Medel, Negredo filan ufak tefek pürüz, sıkıntı olmazlar.
olayın arka yüzünü bilemiyoruz ama caner gibi bi çirkefe yağmurlu havada su bile verilmemesi lazımAdam Caner'in suratına uçan tekme atmış manyak mıdır nedir.. Caner de tabii kim bilir ne küfürler etti herifin yüzüne.
Vallahi haklıdır haksızdır onu bilemem ama ben de caner'i sevmem. Tüm takımlarda olay çıkardı ve hepsinde dayak yedi. Gittiği her büyük takımda dayak yiyip oturuyorsa sorun kesinlikle ondadır. Zaten kafa gidikti, Asena ile Berkay faciasından sonra herifin ayarı iyice bozulduolayın arka yüzünü bilemiyoruz ama caner gibi bi çirkefe yağmurlu havada su bile verilmemesi lazım
tam onu diyecektimVallahi haklıdır haksızdır onu bilemem ama ben de caner'i sevmem. Tüm takımlarda olay çıkardı ve hepsinde dayak yedi. Gittiği her büyük takımda dayak yiyip oturuyorsa sorun kesinlikle ondadır. Zaten kafa gidikti, Asena ile Berkay faciasından sonra herifin ayarı iyice bozuldu
ashdahsdhash belli belli Zaten caner de daha fazla dayanamadı contayı sıyırdıtam onu diyecektim
asena, stock internal üzerine 2 bar basan turbo gibi hatun
delikanlı adamı suya götürür susuz getirir askjdasa gece gece iyi değilim ben hiç
Son 10 günde çok net kanaat getirdim, ne kadar huzurlu bulursa bulsun, bunun psikolojisi zayıf. Öyle bir konuşuyor ki, hakemler kartı ağzına vurmak için çıkarıyorolayın arka yüzünü bilemiyoruz ama caner gibi bi çirkefe yağmurlu havada su bile verilmemesi lazım
Biri orhan'ın üstüne sıcak su döksüntam onu diyecektim
asena, stock internal üzerine 2 bar basan turbo gibi hatun
delikanlı adamı suya götürür susuz getirir askjdasa gece gece iyi değilim ben hiç
Sıcak su falan ayıp oluyo reis tabancaları çekmek istemiyorum bak çekersem patlar biliyosun...Son 10 günde çok net kanaat getirdim, ne kadar huzurlu bulursa bulsun, bunun psikolojisi zayıf. Öyle bir konuşuyor ki, hakemler kartı ağzına vurmak için çıkarıyor
Pampık gibin şeker gibin başladığı sezonda önce asena malvarlığına tedbir medbir bir uğraştı, arkasından m*hm*t uslu ayar etti. Eski Caner 10 günde geldi. Valla çok basit, aklını başına alırsa alır, yoksa Adriano ile psikopat Tosic dönüşümlü sol bek yaparlar, fişeği harcarlar gerekirse.
Biri orhan'ın üstüne sıcak su döksün
Şeytan doldurur.Sıcak su falan ayıp oluyo reis tabancaları çekmek istemiyorum bak çekersem patlar biliyosun...
Ofiste vakit geçmiyor sabaha kadar muhabbet çevirmek istiyorum ama dunya kadar da is bekliyo gidiyim ben en iyisi dimiŞeytan doldurur.
valla ben artık yatacağım ya. saat 4'ü geçti. evribadi iyi geceler.Ofiste vakit geçmiyor sabaha kadar muhabbet çevirmek istiyorum ama dunya kadar da is bekliyo gidiyim ben en iyisi dimi
<İzin senin ne demek başımla>Caner'i döğüyordum, meşguldüm. İzninle birazdan da Talisca'nın kafasını duvara sürteceğim.
@DouglasAdams knk test sürüşünde dediklerimizin vücud bulmuş hali değil mi ?