Vural hoca kral adam ya sayesinde sınav kazandık ama bu işin değişmesi lazım cidden
Vural hoca kral adam ya sayesinde sınav kazandık ama bu işin değişmesi lazım cidden
Drift ruhu budur... Biraz asi, biraz sersheri...Bazi gerizekalilara gore drift yapmak barzolukmus ya !!! Alin size dunyanin en unlu barzosu o zaman : Lewis Hamilton
http://www.milliyet.com.tr/Skorer-T...eci-kiza-zor-anlar-yasatti--OkYpIwASLv4J.html
Benim arabayı buradan geçirmeyi deneyeceğim demektir.Tarihe not
02/10/2017
1. Köprüde sgs çalışması hazırlığı var 2018 e kalmadan çift yön ücret alınacak köprülerden hazır olun
https://www.otopark.com/forum/threads/kendime-arac-bakiyorum-hangisi.4672/Abilerim ve Arkadaslarim, Ailem araba konusunda ancak 50k kadar destek cikabiliyor sadece. Üzerine 30 40 kadar koyup 80k ya kadar araba almak istiyorum. Öneriniz var mi acaba ?
Benim seçenekler arasında tercihim 9-3 olur. Olmazsa S60 derim. Daha üstü sana fazla ağır gelir.
Asla lpg'ye bakma. Markaya çok hakim değilim ama benzinli motorları genel olarak turbolu oluyor. O yüzden uzun süre lpg'yi kaldıramaz. Benzinli alırsan da aldıktan sonra kendin taktırmaya kalkışma. O "sorunsuz araba"nın tank hisli büyüsü bir süre sonra tamamen bozulur. Benzini beni aşar diyorsan git direk dizellerine bak.
Km olarak 200.000'in üstüne çıkma. Motor (belki yürüyen de) sağlam kalsa bile koltuk ayar motorları, silecek motoru, farklı farklı sensörler gibi parçaların ekonomik ömrü tamamlanmaya başlayacağı için ufak tefek arızalar yaşatmaya başlar. Kısa sürede sayısı da artar. Sanayide oto elektrikçide Doğan SLX'in yanına aynı merkezi kilit arızası için arabayı çekmek can sıkıcı olur
Bir de eğer Saab alacaksan yaşadığın şehirde servisini ustanı ve yedek parçacını arabadan daha önce hazır et. Nasılsa vardır deme, markanın durumu malum.
Geçmiş olsun beğenmesi hocam yanlış anlama. =)Selamlar ahali 3 gündür ateşli hastalikla uğraşıyorum çok sıkıntılı siz siz olun kendinize iyi bakin
Genç adamsın E90 3.20D kovalaAbilerim ve Arkadaslarim, Ailem araba konusunda ancak 50k kadar destek cikabiliyor sadece. Üzerine 30 40 kadar koyup 80k ya kadar araba almak istiyorum. Öneriniz var mi acaba ?
Yok abi ben biraz yeni birsey bakmak istiyorum. Eski arabayi alirsam bakim masraflari ve cikaracagi arzalar beni ilk zaman yorar.https://www.otopark.com/forum/threads/kendime-arac-bakiyorum-hangisi.4672/
Bu cevap uymuyorsa bizim Fiesta'yı satalım =)
A4 B8 yada S60 1.6d Advance düsünüyorumGenç adamsın E90 3.20D kovala
Performans olarak üzecektir ama senin sempatin olduğu için pek takmazsın sanırım. 1-2 ay önce kuzenim için biraz araştırmıştım S60 piyasasını çok dolu araçlar oluyordu bu ara pek yok ama bulabildiğim en iyi araç bu:A4 B8 yada S60 1.6d Advance düsünüyorum
O çuf sesi o arkanın gelmesi o 3 harfKapatıyorum baba benim 320d nin esp sini yan yan bir veriyorum kavşağın çıkışa kadar ayağı frene koymuyorum yaaa
Apekse kafayı koyuyorum arkası aça aça geliyor; ufak bir çıtır yazılımla piste atıcam kendimi..
Telefon üzerinden ayarları bilmiyorum abim ben. PS2 girişli klavyeyle masaüstü bilgisayar kullanan old school adamım ben.Abi bende senin dediğin gibi bir ayar yok telefondan yapamıyorum sen nasıl yaptın daha detaylı anlatabilirmisin?
Bunların nallaması kaç yılda bir yapılıyor bilen var mı?
Ben de aylık yem masrafını soracaktım.Beyat atlı prens misali okula gidilir.Bunların nallaması kaç yılda bir yapılıyor bilen var mı?
Pamukprensese bak yav şimdi nalbur bulmazsın tezeği falan hep dert. Düz otu kendi koparıp yer mi ?