Herkesin ilk araba kullanmaya başladığı yıllar altın çağı geliyor olmasın abiBugün o zamanki kaliteye sahip araçlar üretmiyorlar. Otomotivin altın çağıdır 90'ların sonları & 2000'lerin başları
Herkesin ilk araba kullanmaya başladığı yıllar altın çağı geliyor olmasın abiBugün o zamanki kaliteye sahip araçlar üretmiyorlar. Otomotivin altın çağıdır 90'ların sonları & 2000'lerin başları
primacy3 nal varmışBunların nallaması kaç yılda bir yapılıyor bilen var mı?
Km de kaç kuruş?@DouglasAdams @bt siz atı boşverin ben size temizinden deve bakayım durduğu yerde para kazandırıyor hem
Yoğk, o öyle değil. Özellikle Avrupa markaları bayağı bayağı aldı yürüdü o dönemde. EuroNCAP'ler filan önemsenmeye başlandı. ABS'ler, airbag'ler, premium markalar dışında da bolca gözükmeye başladı. O dönemde değişen jenerasyonlarla arabaların ağırlıklarında muazzam artış oldu. Bugün hala o dönemde artan ağırlıkları hafifletme çalışmaları devam ediyor. Örnekler sıralayayım ikna edici olsun.Herkesin ilk araba kullanmaya başladığı yıllar altın çağı geliyor olmasın abi
Ttnet'in Allah belasını versin söyleyeceklerim bu kadar
Bilmiyom yav galiba denizlide yaşıyorumDenizli ?
Yoğk, o öyle değil. Özellikle Avrupa markaları bayağı bayağı aldı yürüdü o dönemde. EuroNCAP'ler filan önemsenmeye başlandı. ABS'ler, airbag'ler, premium markalar dışında da bolca gözükmeye başladı. O dönemde değişen jenerasyonlarla arabaların ağırlıklarında muazzam artış oldu. Bugün hala o dönemde artan ağırlıkları hafifletme çalışmaları devam ediyor. Örnekler sıralayayım ikna edici olsun.
- Ford, Focus'u çıkardı. New Edge tasarım diliyle diğer modelleri de tasarladı. Bugün hala o zamanki kadar cesur tasarım atılımı yapamadı firma.
- VW, Golf 4'ü çıkardı, mavi aydınlatmalı iç mekan kalitesi o dönem için anormal seviyelerdeydi. Onların sedanı olan Bora'ların donanımı bugünkü Jetta'larda zor alınıyor.
- Corolla'nın AE101 kasası 90'ların 2. yarısına tekabül eder
- Renault, sayılı isimlendirmeleri bırakıp Megane, Laguna gibi araçlara geçiş yaptı.
- Fiat, Multipla'yı üretti
- Alfa Romeo 156...
Denizli ?
Büyük ihtimal pamukkale teknokentteki netinternet firması sağlıyor olabilir o hız testini.Bilmiyom yav galiba denizlide yaşıyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi işte yuvarlanıp gidiyoruz.İyiyim FCA ci panpam buralar çok durgun ya
Sen nasilsin nasil gidiyor okul, hayat ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ashdashd arizona kertenkeleleri sizi. Crossover'ın ... Coupeciyim ben yanlış olmasın Kupe Hay RaydO çuf sesi o arkanın gelmesi o 3 harf
Crossover'cılar bilmez
Demek kupe o zaman 4 serisi de olur doktor bey o da 3 harfli senide kertenkele kabilesinde görmek isterizBilmiyom yav galiba denizlide yaşıyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim millet cebindeki 50 liraya bakar, gördün mü cebimde hala 50 lira var köprünün parasını benden almıyorlar işte der ve dumura uğratır seni kardeşim. Bizim milletin bazısının zeka seviyesi bundan daha ileri değil.