@Porsche Aha Ceyhun sende mi degistirdin kullanici adini
kanka ekran görüntüsü olduğu çok belli. Kırpmayı unutmuşsun çabuk kimse anlamadan kırp@cussler
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@cussler
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji16][emoji16] buda baya iyiymis hocam
Şaka bir yana, yeni fark etmemin verdiği mahcubiyetle birlikte; yeni yaşının sana huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum. Nice hayırlı yaşlara.
@Cussler
knk 5 kr ya yakar ya yakmazKm de kaç kuruş?
Yok abi ne mahcubiyeti teşekkürler
Şaka bir yana, yeni fark etmemin verdiği mahcubiyetle birlikte; yeni yaşının sana huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum. Nice hayırlı yaşlara.
@Cussler
İnsan evladını arabada unuturmu diyecem ama unutabilir insanız sonuçtahttps://tr.motor1.com/news/182374/hyundai-arka-koltuk-alarmi/
Valla güzel özellik umarım her marka bu özelliği araçlarında kullanır .
Forum ha geberdi ha geberecek sen hala anket diyorsunBir anket açacağım ama tepki görmekten korkuyorum
Ahahahaha. Öncesinde de başka forumdaydım. Orası da mefta olmuştu uyarılarımıza rağmen. Tanınan bir sitenin forumu. Ben mi uğursuzluk getiriyorum nedirForum ha geberdi ha geberecek sen hala anket diyorsun
Hangisiydi simdi ole goster elletme yok bizdeAhahahaha. Öncesinde de başka forumdaydım. Orası da mefta olmuştu uyarılarımıza rağmen. Tanınan bir sitenin forumu. Ben mi uğursuzluk getiriyorum nedir