bayandan tertemiz megane 2Kim bilir kaç kilometre el freni çekik gitti,her halde telde biraz gevşekmiş çünkü insan biraz sorgular bu araba neden gitmiyor diye
Cinsiyet ayrımı yapmam ama yani bu kadar da olmaz. Kadın el frenini sanki ilk defa duymuş gibi bakıyor. Böyle sürücülerin ehliyetini geçici olarak iptal edeceksin, eğitime alıp baştan her şeyi göstereceksin ondan sonra ehliyetini geri vereceksin.Kim bilir kaç kilometre el freni çekik gitti,her halde telde biraz gevşekmiş çünkü insan biraz sorgular bu araba neden gitmiyor diye
Fırından taze çıkmış, dumanı kokusu üstünde mis gibi meganebayandan tertemiz megane 2
şunu net söylüyorum 12 yaşında çocuk o kadının yaptığını yapmazFırından taze çıkmış, dumanı kokusu üstünde mis gibi megane
Kesinlikle.. Hiç bir şey bilmese babası, dayısı, abisi kullanırken görür aynısını yapayım der ve el frenini indirirşunu net söylüyorum 12 yaşında çocuk o kadının yaptığını yapmaz
ahahahaha bi de şaşırıyor el freni deyince adam oraya çok güldüm yaKesinlikle.. Hiç bir şey bilmese babası, dayısı, abisi kullanırken görür aynısını yapayım der ve el frenini indirir
Oraya kadar nasıl geldi onu anlamadım benCinsiyet ayrımı yapmam ama yani bu kadar da olmaz. Kadın el frenini sanki ilk defa duymuş gibi bakıyor. Böyle sürücülerin ehliyetini geçici olarak iptal edeceksin, eğitime alıp baştan her şeyi göstereceksin ondan sonra ehliyetini geri vereceksin.
İşte herkese ehliyet vermeyeceksin Bu memlekette alması en kolay belgelerden biri zaten ehliyet ne yazık kiahahahaha bi de şaşırıyor el freni deyince adam oraya çok güldüm ya
Eritmiştir balataları. El freni teli de yalan olmuştur. Artık ha çekik ha inik fark etmez durumuna gelmiştir o el freniOraya kadar nasıl geldi onu anlamadım ben
Eritmiştir balataları. El freni teli de yalan olmuştur. Artık ha çekik ha inik fark etmez durumuna gelmiştir o el freni
keşke araba da öyle kolay alınsa yaİşte herkese ehliyet vermeyeceksin Bu memlekette alması en kolay belgelerden biri zaten ehliyet ne yazık ki
virgine gözüm takııp duruyo yaabi sehir ici ortalamam 10 un altina dustu vallahi mutluyum
Yahu merak etme herseyin bir ilki vardirvirgine gözüm takııp duruyo ya
Nem azaldı ya ondandır. Benim de düştü tüketim 5-5,5 litrelereabi sehir ici ortalamam 10 un altina dustu vallahi mutluyum
Abi cikarmisin lutfen sitedenNem azaldı ya ondandır. Benim de düştü tüketim 5-5,5 litrelere
Biz ortalama 12 litrelerden geldik bu günlere kardeşim sıkma canını sen de ileride göreceksin 5-5,5 litreleri inanıyorumAbi cikarmisin lutfen siteden
Ayip ayip pat diyede soylenmez ama
Abi be biz ratata seviyoruz atmosferikciyiz cigerli olacakBiz ortalama 12 litrelerden geldik bu günlere kardeşim sıkma canını sen de ileride göreceksin 5-5,5 litreleri inanıyorum
Devir çevirip gazlanınca fazla yakan arabadan korkmayacaksın. Neticede her benzinli motor devir çevirirsen yakar. Mühim olan sakin kullandığında az yakmasıdır. O yüzden turbo benzinli iyidir. Atmosferik kafası çok başka; araba zaten az yakmıyor, sakin gitsem de değişmiyor, alt ile üst limit arasında da çok fark yok en iyisi gazlayarak süreyim mantığı oluşturuyor. Yıllarca 2.0 atmosferik kullanan biri olarak hiç bir zaman ekonomi yapamadım.Abi be biz ratata seviyoruz atmosferikciyiz cigerli olacak
1.0 turbo aldi