Valla acayip bir kurgu isteği var içimde şöyle bir araba bulup çekmek lazımSen iste her zaman bedo başgan .
Yaparız şekilli şukullu bi montage
Valla acayip bir kurgu isteği var içimde şöyle bir araba bulup çekmek lazımSen iste her zaman bedo başgan .
Giderim giderim mazdayla sende vur abiBu arada Bursa'da heykelin oradaki yere giderim ben hep kaptan tavsiye ederim kebapçı iskender adı @Sailor
Estağfurullah aklımdan dahi geçmedikaptanimGiderim giderim mazdayla sende vur abi
Şu önünde her daim sıra olan yer miii ???Bu arada Bursa'da heykelin oradaki yere giderim ben hep kaptan tavsiye ederim kebapçı iskender adı @Sailor
Aynen yaz kış bayram seyran fark etmezŞu önünde her daim sıra olan yer miii ???
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son geyik basligi muhtemel buBuraları harbiden ölmüş haa bu saatlerde buralar baya hareketliydi.
Valla aslında benim bir sürü açacak konum var ama hiç açasım gelmiyor .Forum neden ölmüş olabilirki, Çünkü tüketilecek herşeyi tüketik. Hep aynı konular dönüp dönüp duruyor.
BMWBu resim sizce hangi firmanın reklamı.
Resimdeki pilot Ünlü Nazi Savaş Pilotu Josep Priller. Arabayı ve ucağı, ucağı hangi firmanın yaptığını kim bulacak bakam.
BMW?Bu resim sizce hangi firmanın reklamı.
Resimdeki pilot Ünlü Nazi Savaş Pilotu Josep Priller. Arabayı ve ucağı, ucağı hangi firmanın yaptığını kim bulacak bakam.
BmwBu resim sizce hangi firmanın reklamı.
BMW logosu belli oluyor yav .Bu resim sizce hangi firmanın reklamı.