Hedefe giden yolda her şey mubahtır30 yaşında yeniden öğrenci oluyorum. Hayırlısıyla almancayı da çözeceğiz.
Amerikan parkEkli dosyayı görüntüle 9463 Ekli dosyayı görüntüle 9462
Bisiklete öyle bir ışık almışım ki apaçiliğimden bir şey kaybetmeyeyim diye
@yaso kanka hep mi çok etiketiz neyiz ya
Knk ya bu bizim kaderimiz yapcak bişey yok evin bütün ampüllerini turuncu yapcam amerikan park bir yaşam stilidirEkli dosyayı görüntüle 9463 Ekli dosyayı görüntüle 9462
Bisiklete öyle bir ışık almışım ki apaçiliğimden bir şey kaybetmeyeyim diye
@yaso kanka hep mi çok etiketiz neyiz ya
Bir zamanlar modifiye suç degil yasam tarzi vardi hey gidiKnk ya bu bizim kaderimiz yapcak bişey yok evin bütün ampüllerini turuncu yapcam amerikan park bir yaşam stilidir
Headers vanalı egzoz takılı helezon yayı amortisör sökülmüş arabası şasinin üzerinde giden alta parmak girmeyen tofaşçıların olan söz müBir zamanlar modifiye suç degil yasam tarzi vardi hey gidi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Facebookta sayfa vardı o isimde sonra adminler ayrilmis falan mecburen ismi degistirmek zorunda kaldilar işimiz gücümüz modifiye olmustu galiba . Bende yaptıklarının goruntu haricinde bir ise yaramadığını hatta gözüme artık hosgelmediginden takibi biraktim .Headers vanalı egzoz takılı helezon yayı amortisör sökülmüş arabası şasinin üzerinde giden alta parmak girmeyen tofaşçıların olan söz mü
Hocam serbest piyasa , altin doviz falan olsa az cok tahminde bulunulur ama bunda kim ne tutturabilirseBeyler bu piyasa ne olur ya. Bi araç beğeniyorum bana göre ederi max 45 . Cabrio bi araç , takip ettiğim kadarıyla hiç satılmıyor. Yine satamayan bi galerici abimiz 43 iken fiyatı , yükselterek 50 yazmış .1 günde 7 bin koymuş.bu araca 40 ta isteyen var 60 da Ama hiç sahibindendeki araçlarda eksilme yok , uzuun süredir.2008 model çok yakan bi araç . Astra h 1.6 Turbo cabrio. Düşermi artarmı ? Benim omegaya biri 35 istermisin dedi şuan onu düşünüyorum . 43 e falan alabilirmiyim. Beklesemmi ?
Ya bu galericiler sürekli arttırıyor . Çok uçuyorlar sonra millet de uçuyor. Bi bakıyorum 3-4 yaşında kıçı kırık 105.000 kmdeki jetta 80 bin tl .Hocam serbest piyasa , altin doviz falan olsa az cok tahminde bulunulur ama bunda kim ne tutturabilirse
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zor dil hocam, bol bol tekrar şart. Sorunuz olursa DM'den yardım edebilirim...30 yaşında yeniden öğrenci oluyorum. Hayırlısıyla almancayı da çözeceğiz.