Bu arada hayırlı cumalar selamlar ahali
Yes it izTurkcell TV değil mi dedigin
ayırlı cumalar knkBu arada hayırlı cumalar selamlar ahali
büyük turbo takmak için para biriktiriyom knk <3 haberın olsun focusla roll yaparız
büyük turbo takmak için para biriktiriyom knk <3 haberın olsun focusla roll yaparız
Kısmet diyelimbüyük turbo takmak için para biriktiriyom knk <3 haberın olsun focusla roll yaparız
1 ABD Doları =Kısmet diyelim
Noldu lan korunmadın mı yoksa?Doktor beey hani istanbula geliyordun??
Uzun değilim ben yaa..Ben 1.78 ile ceyhunla ayniyim. Gerisi full kisa bi ayaklansalar doktora valla
Trafikte görsem korkar yol veririm ben buna
Ben çok temiz sövüyorum..Trafikte görsem korkar yol veririm ben buna
Yeminliyim kavga etmemeye..Ben çok temiz sövüyorum..
Yok ben de yüzüne sövmüyorum zaten. Durup dururken kimseyle başımı belaya sokamam ama kendi kendime söyleniyorum. Bazen de düğmeye basıp dikiz aynalarını kapatıyorum arkada yaksın selektörlerini kendi kendine takılsın dursun deli olsunYeminliyim kavga etmemeye..
Aaa süper taktikmiş yav ben sadece motorlara yol vermek için kapatıyorumYok ben de yüzüne sövmüyorum zaten. Durup dururken kimseyle başımı belaya sokamam ama kendi kendime söyleniyorum. Bazen de düğmeye basıp dikiz aynalarını kapatıyorum arkada yaksın selektörlerini kendi kendine takılsın dursun deli olsun
Motor görürsem mümkün olduğunca yanaşıyorum kenara ki rahat geçsin altımda kalmasın. Ama böyle selektör yapan olursa hele ki sağım doluysa kesinlikle yol vermem, çaktırmadan da yavaşlarım, dikizleri de kapatırım selektör koluyla oynayıp dursun işteAaa süper taktikmiş yav ben sadece motorlara yol vermek için kapatıyorum
Zeynep hanımla video çok güzel olmuş. Sanırım araçta hanımefendi ye ait. Güzel bir test bizi bekliyor.