Ve aleykümselam efsane geri dönmüş be
Anaaaaaa
Aleykumselam hoşgeldin hacı
Beyler bu yeni galiba
Hakikaten benim de hoşuma gitti video guzel olmusZeynep hanımla video çok güzel olmuş. Sanırım araçta hanımefendi ye ait. Güzel bir test bizi bekliyor.
Araç 1.4 ama 4 egzoza sahip A3'ü olupta S3 body kit yaptıranlar gibi olmuşŞu sahte egzosları yaptırmayın diyoruz
Deminden beri gülüyorumEkli dosyayı görüntüle 9470 Ekli dosyayı görüntüle 9471
Sürekli erkek görmemizden de olabilir. Testte bir kadın olması hoş oldu.Hakikaten benim de hoşuma gitti video guzel olmus
OlabilirSürekli erkek görmemizden de olabilir. Testte bir kadın olması hoş oldu.
3 ay çabuk geçti gibi olduVe aleykümselam efsane geri dönmüş be
Zaman akıyor yaşlanıyoruz
müdür bey işini iyi yapıyorAnaaaaaa
Aleykümselam aleykümselam, nerelerdesin la sen geç otur şu köşeye de bi anlat hele.
hoşbulduk abiAleykumselam hoşgeldin hacı
boşuna mı panpa olduk olm ne yenisiBeyler bu yeni galiba
As
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşbulduk ben de forumu özledim sanki@AYUU Hoşgeldin, özlendin
Burasi özlenmez mi be abiHoşbulduk ben de forumu özledim sanki
Allah rahmet eylesinhttps://eksisozluk.com/mobbing-sebebiyle-vefat-eden-bankaci--5467096
Mobbing stresine dayanamayıp beyin kanamasından hayatını kaybettiği iddia ediliyor bu kadıncağızın. Maalesef en büyük sıkıntılardan biri bu iş hayatındaki. Özellikle banka çalışanlarının, hele ki telefon bankacılığı bölümünde çalışanların ne zor şartlarda olduğunu oldukça iyi biliyorum. Gün içinde 5 dakika boşluğu zor buluyorlar, elinde telefon gördükleri anda yönetici gelip telefonu elinden alıyor ve daha sonra benden alırsın diyor. Tuvalete bile izinle gidiyorsun. Lanet olsun bu düzene diyorum. İşe girecek, iş hayatına atılacak herkese tek tavsiyem; kimsenin baskısına boyun eğmeyin, maddi korkuyla kimseye kendinizi ezdirmeyin. Unutmayın rızkı veren Allah'tır, patronlar değil.
Daha fazla para kazanacaklar diye 3 kuruşa çalıştırdıkları insanların bütün sağlığını ellerinden alıyorlar. Allah bu düzenin de bu düzeni kuranın da cezasını versin. Çok üzüldüm, üzülüyorum gerçekten.Allah rahmet eylesin
Yazıklar olsun
Başka birşey demiyorum