Arkadaşlar bugün Fiesta'yı incelemiştim, yazısını yazıyorum. Bitince okursunuz, geri dönüşleri yaparsınız
abi sen naaaaaptıysan yorumum tek biliyorsun ))
Arkadaşlar bugün Fiesta'yı incelemiştim, yazısını yazıyorum. Bitince okursunuz, geri dönüşleri yaparsınız
Günaydın abi ,adam da yürek yiyip çıkmış heralde gazlamayaGunaydin beyler
Bu sizi uyanidirir, ne ses beeee !!!
Yaşına göre normal ve iyi. Daha da hızlandırma bu süreci bu şekilde devam et yoksa bir yerden sonra vücudun ciddi oranda kas kaybı yaşar. Bir de mutlaka ağırlık çalışması yapmanı tavsiye ederim.Yaklaşık 1.5 haftada 2 kilo vermişim . Nasıl sizce?
Doktor ne dediyse onu yapıyorum sağlıklı yani ama spor için hiç ama hiç vaktim yok .Yaşına göre normal ve iyi. Daha da hızlandırma bu süreci bu şekilde devam et yoksa bir yerden sonra vücudun ciddi oranda kas kaybı yaşar. Bir de mutlaka ağırlık çalışması yapmanı tavsiye ederim.
Olsun sıkma canını. Daha gençsin, müsait olunca düzenli bir şekilde herhangi bir spor dalına yönelirsin.Doktor ne dediyse onu yapıyorum sağlıklı yani ama spor için hiç ama hiç vaktim yok .
+ Nasıl sizce ?Yaklaşık 1.5 haftada 2 kilo vermişim . Nasıl sizce? (0 spor ile bu arada)
Valla bende yemek kısıtlaması boyut hariç pek yok eve geceyim atarım buraya ama doktor biraz bünyeye göre veriyor yinede bi bakarsınız.+ Nasıl sizce ?
- Nasıl bizce ?
Taktik ver ceyhun panpam bizde uygulayalim , bende sporla ancak sabit kalabiliyorum
ama az boz da yemiyorum
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır olsun abi ne oldu?Allah, Esenyurt Audi servise kimseyi düşürmesin.
Kardeşim, anlatsam roman olur valla. Pişmiş tavuğun başına böyle işler gelmemiştir.Hayır olsun abi ne oldu?
Belirli bir marka icin soylemiyorum bunu yani lafim audiye degil.ama alintiladigim marka audi oldugundan bundan yola cikiyorum.genelde anadolu yakasi e5 uzerindekine gidiyorum (yaninda porsche olan ) ilgi alaka mukemmel o kadarki oturup pasta ikrami geliyor vizir vizir calisanlar var kristal kesim bardak audi logolu bardaklar falan efsane. yani kisacasi bana gore mazda servisinden sonra kral dairesi gibi geliyordu.cunku mazdada gider arabanin basinda bekler usta sohbet muhabbet cay vs cebine 3 5 koy seklinde bir rituel den sonra ozellikle audi servisi bana hep cekici gelmisti. En son 2016 a3 led farinin tanesine 2600 kusur lira verene kadar. Parasinda degilim yerine tam oturtulmamis aslinda neyse halledildi. Tabi tekrar randevu tekrar bekleme vs surec uzadi.konuyu burada bagliyorum. Alintiladigim seyde de benzer surec yasanmis.halbuki ben hepsini arabanin basinda bi fiil gorerek gostererek cogunlukla randevusuz isleri halledebiliyorum.luks guzel elbette ama bunu kullanamiyorlarsa benim icin cekiciligi bitmistir. Ben gene catal cay usta 3 lusunu seviyorumKardeşim, anlatsam roman olur valla. Pişmiş tavuğun başına böyle işler gelmemiştir.
Amortisör diye veriyoruz, yaptık diyorlar. Yapamamışlar. Bunun üstüne bir bakıyorum aracın içinden seslerde gelmeye başlamış. (Aracın içindeki tık ses yoktu bu arada.)
Sesleri kestik dediler, şimdi de arka kapılar tam kapanmıyor. Yarım kapanıyor. Çıldırmak üzereyim. Pazartesi servise gidecek yine.
Randevusuz, direk götüreceğim valla. Benle alakalı bir problem değil. Araçta hiç bir şey yokken şimdi içine ettiler. Pimpirikli adamım zaten. Tüm teknisyenleri tanır oldum..Belirli bir marka icin soylemiyorum bunu yani lafim audiye degil.ama alintiladigim marka audi oldugundan bundan yola cikiyorum.genelde anadolu yakasi e5 uzerindekine gidiyorum (yaninda porsche olan ) ilgi alaka mukemmel o kadarki oturup pasta ikrami geliyor vizir vizir calisanlar var kristal kesim bardak audi logolu bardaklar falan efsane. yani kisacasi bana gore mazda servisinden sonra kral dairesi gibi geliyordu.cunku mazdada gider arabanin basinda bekler usta sohbet muhabbet cay vs cebine 3 5 koy seklinde bir rituel den sonra ozellikle audi servisi bana hep cekici gelmisti. En son 2016 a3 led farinin tanesine 2600 kusur lira verene kadar. Parasinda degilim yerine tam oturtulmamis aslinda neyse halledildi. Tabi tekrar randevu tekrar bekleme vs surec uzadi.konuyu burada bagliyorum. Alintiladigim seyde de benzer surec yasanmis.halbuki ben hepsini arabanin basinda bi fiil gorerek gostererek cogunlukla randevusuz isleri halledebiliyorum.luks guzel elbette ama bunu kullanamiyorlarsa benim icin cekiciligi bitmistir. Ben gene catal cay usta 3 lusunu seviyorum
Süpermiş vallaha takibe aldım kanalıGuzel belgesel..