Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de göremedim ama en azından Dublin'de görebildim. Allah'a çok şükür böyle bir şaheseri dünya gözüyle görebildim. (ön farların altına gündüz ledi takmayaydı eyiydi ama olsun buna şükür :D). Rengide tam sevdiğim renk ahhh ahh o_O.

İsteğe göre daha detaylı wallpaper olarak kullanılabilecek 1 2 fotoğraf daha atabilirim :rolleyes:.
Bu şey değil mi ya BEN.

Tüfek yokmuydu yanında:D
Yok arkadaşın dedesinin evine geldik çok kalınan bi yer değil o yüzden yok tüfek tabanca bi şey :D biz de keriz gibi kapının önüne mat tulum attık yatıyoduk 4 kişiyiz biri uyanık o da 3.5 derece miyop tam lensi çıkardıktan sonra gelmiş :D kurt mu köpek mi emin değiliz ama hırlamış bacağına dokunmuş bunlar uyandı beni tepeleyip eve girdiler jsjdjdjfn sıkıyomuşum gibi bi hikaye ama gece altıma ettim :D
Olum kar yağıyorla bir anda nası yattın dışarda
Ben kazma ile gidiyordum bakkala :D
Hıdırnebi 1600 rakım kanka hava iyi baya bahar gibi :D

Yok arkadaşın dedesinin evine geldik çok kalınan bi yer değil o yüzden yok tüfek tabanca bi şey :D biz de keriz gibi kapının önüne mat tulum attık yatıyoduk 4 kişiyiz biri uyanık o da 3.5 derece miyop tam lensi çıkardıktan sonra gelmiş :D kurt mu köpek mi emin değiliz ama hırlamış bacağına dokunmuş bunlar uyandı beni tepeleyip eve girdiler jsjdjdjfn sıkıyomuşum gibi bi hikaye ama gece altıma ettim :D

Hıdırnebi 1600 rakım kanka hava iyi baya bahar gibi :D
Biz Santa Yaylasına mı ne çıktık 2500 falan rakım ağa 15 dakika içinde kar yağıyor güneş açıyor kuruyor çok acayip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...