Günaydın , dacia lodgy kiralayıp Ayvalık - dikili - Çandarlı - Bergama - İzmir gezicem çalışanlara hayırlı işler , tatilde olanlara iyi tatiller
Bu şey değil mi ya BEN.Türkiye'de göremedim ama en azından Dublin'de görebildim. Allah'a çok şükür böyle bir şaheseri dünya gözüyle görebildim. (ön farların altına gündüz ledi takmayaydı eyiydi ama olsun buna şükür ). Rengide tam sevdiğim renk ahhh ahh .
İsteğe göre daha detaylı wallpaper olarak kullanılabilecek 1 2 fotoğraf daha atabilirim .
Hee aynen görünce dedim aha Yahya burayada mi el attı .Bu şey değil mi ya BEN.
AMG paket olanlar sert hakkaten, ama 30-40 yanak lastik ve standart süspansiyon ile bence C daha yumuşak 3'den. Bu benim fikrim tabii, ayrıca gönlüm hala BMW'de objektif olmak lazımValla 3 c den yumuşak
Soru 1- Yaninda GoPro var miBeyler bugün sanırım 1 2 saat boş vaktim olacak o zaman Tesla'yı gideceğim. Sorularınız varsa bekliyorum, ufak bir test sürüşü ayarlamaya calisacam ama bilemiyorum .
Tüfek yokmuydu yanındaBeyler yaylada kalırsanız sakın dışarda yatmak gibi bir hata yapmayın kurt geliyor çünkü
Yok ama S7 ile bişeyler çekmeye çalışırım .Soru 1- Yaninda GoPro var mi
Olum kar yağıyorla bir anda nası yattın dışardaBeyler yaylada kalırsanız sakın dışarda yatmak gibi bir hata yapmayın kurt geliyor çünkü
Yok arkadaşın dedesinin evine geldik çok kalınan bi yer değil o yüzden yok tüfek tabanca bi şey biz de keriz gibi kapının önüne mat tulum attık yatıyoduk 4 kişiyiz biri uyanık o da 3.5 derece miyop tam lensi çıkardıktan sonra gelmiş kurt mu köpek mi emin değiliz ama hırlamış bacağına dokunmuş bunlar uyandı beni tepeleyip eve girdiler jsjdjdjfn sıkıyomuşum gibi bi hikaye ama gece altıma ettimTüfek yokmuydu yanında
Hıdırnebi 1600 rakım kanka hava iyi baya bahar gibiOlum kar yağıyorla bir anda nası yattın dışarda
Ben kazma ile gidiyordum bakkala
ben 3ünkini daha çok beğendimAMG paket olanlar sert hakkaten, ama 30-40 yanak lastik ve standart süspansiyon ile bence C daha yumuşak 3'den. Bu benim fikrim tabii, ayrıca gönlüm hala BMW'de objektif olmak lazım
Biz Santa Yaylasına mı ne çıktık 2500 falan rakım ağa 15 dakika içinde kar yağıyor güneş açıyor kuruyor çok acayipYok arkadaşın dedesinin evine geldik çok kalınan bi yer değil o yüzden yok tüfek tabanca bi şey biz de keriz gibi kapının önüne mat tulum attık yatıyoduk 4 kişiyiz biri uyanık o da 3.5 derece miyop tam lensi çıkardıktan sonra gelmiş kurt mu köpek mi emin değiliz ama hırlamış bacağına dokunmuş bunlar uyandı beni tepeleyip eve girdiler jsjdjdjfn sıkıyomuşum gibi bi hikaye ama gece altıma ettim
Hıdırnebi 1600 rakım kanka hava iyi baya bahar gibi
Harika bir test olmus ya hele sinan abinin konuştukça içinden çıkan o canavarın tepkileri efseneUzun zamandır bu kadar samimi ve güzel bir test izlememiştim
A Ğ L AAnlık. Yahu herkes fransızca italyanca falan konusuyla kursta ingilizce ve türkçeden başka herşey konuşuluyor yauv..