Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aması maması yok bam bam.Akşam kıza almanyada üni okumayı istiyorum sence nasıl fikir tarzı gir.Telefon nosu iste dikkat et almanya telefon kodunu gircen başa.Sonra yarın yemek yiyelim mi diye sorarsın.%100 works
Bunu ukraynalıya yapam ben ya o kız coksel ama bende o cesaret yok yani.

Hıııııınnn Hıııııınnnnnnnn
@gtepro haber ver ona göre mehter açalım
O mehter hiç açılamayacak gibi duruyor yani sosyal biriyiz eyvallah ama kızın birine gidip SA diyecek kadar değil. Babamla konuşmama baksana arkadaş bu nedir ya :confused::confused::confused: bende istiyorum kızları ama dil çaresiz kızlar beni istemiyor garip yani. Bide kızla tanıştık diyelim ne konusacaz ilerleyen zamanlarda ben konuşurken heyecan yaparım şimdi tensleri falan hep birbirine karıştırırım allah göstermesin.

O mehter hiç açılamayacak gibi duruyor yani sosyal biriyiz eyvallah ama kızın birine gidip SA diyecek kadar değil. Babamla konuşmama baksana arkadaş bu nedir ya :confused::confused::confused: bende istiyorum kızları ama dil çaresiz kızlar beni istemiyor garip yani. Bide kızla tanıştık diyelim ne konusacaz ilerleyen zamanlarda ben konuşurken heyecan yaparım şimdi tensleri falan hep birbirine karıştırırım allah göstermesin.
Lan olum hahzhqhzhqhs
Sen muhabbeti kur yol yapımından çıkmış gibi açılır yok bak bende öyle düşünüyordum :D

Yok işte bende muhabbeti kuracak malzeme yok. Çokta dert değil zaten yemişim kızını hisli arabalar sağolsun da sıkılıyorum gün içinde yahu benle konuşan yok hep benden bekleniyo ya :(:(:mad:.
Sen çok büyütüyon ondan, sal biraz normal konuş mütevazi olmana gerek yok o da insan. Ben de dil bileydim iyiydi. Tek anlaşabildiğim italyan apartman görevlisi onlada elle kolla bişeyler yapıyoz :D

Yok işte bende muhabbeti kuracak malzeme yok. Çokta dert değil zaten yemişim kızını hisli arabalar sağolsun da sıkılıyorum gün içinde yahu benle konuşan yok hep benden bekleniyo ya :(:(:mad:.
Yabani gibi mi takılıyon git espri yap de saçında olmasa da bişey varmış gibi git al ne bileyim la utanma bida nerde görcen onları ver ayarı ver hatatatatatatat

Son düzenleme:
Öyle olmuyo işte ben geniş bi adam değilim sıkıntı o napayım. Beklicez artıkın hele bi ilk hafta geçsin bakarız belki :(:(.
Genişlik ne alaka olum yüzsüz olcan biraz :D :D Şapşik ol birazda :)
Sen çok büyütüyon ondan, sal biraz normal konuş mütevazi olmana gerek yok o da insan. Ben de dil bileydim iyiydi. Tek anlaşabildiğim italyan apartman görevlisi onlada elle kolla bişeyler yapıyoz :D
Hahaha hiç kelime öğrenmedin mi la bizede öğret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...