Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dublin'e coksel 2 tane karting pisti buldum ama ikiside bulunduğum konuma otobüs ike 1 saat yürüyerek 2.30 saat uzakliktalar duruma göre gözümü karatıp gidecem valla :Do_O.

Ya hahahah nasıl yandıysa çocuk pp yapmış artık :D :D
IMG-20170704-WA0013.jpg

Son düzenleme:
Merhaba millet bazı özel sebeplerden Bozdağ'dan bugün döndüm.2 günlük kamp biraz kısa olsa da aşırı eğlenceliydi.Deniz kenarında sıkılanlar için güzel bir alternatif.Arabamla yaşadığım yol macerası da yanıma kar kaldı. Bir taşta iki kuş misali.Eveet chrla yolculukta ağırlığım 70 kg altı 3 arkadaşım ve 30 kg kadar bagajdan ibaretti.Tahmini 300 kg falanız yani.
Bozdağa kışın çıkan zincirli arabalar yüzünden asfalt berbat haldeydi üstüne bir de sıcaklık eklenince çatlaklı eğri büğrü bir asfalt yolculuğu yaptık 10 km kadar.Sonra çakır çukur toprak yol geldi o da bir 10 km vardı.Onun dışında düzgün yollarda geldim gittim.Küçük çukur sönümleyemeyen araba o bozuk toprak yolda tabiatını bulmuş gibiydi.süspansiyonlar gevşedi kendine geldi resmen.Cvt-minnak turbo motor+klima hiç üzmedi beni.Hatta Cvt nin bilgisayar kontrollü eğim+bozuk yolda seçimleri mükemmeldi.bozuk yolda patinaja kalmamak için teker kasnağını büyütüp motor devrini aniden yükseltmeleri iyiydi.Gaza bassam patinaja kalırım basmasam gidemiyorum-boğuluyor hissini tamamen unutuyorsunuz.Öyle oranlar seçiyorki 16 vites manuel olsa seçemem herhalde.Yalnız toplam gezmelerle birlikte 400 km yol yaptık.Depoyu bitirdim orası üzücüydü.Nşa da 550 km gidiyorum ş.içi. İniş yolunda bir kere kendini saldı fren.Anlamsız şekilde sanki motor kompresyonu ortadan kalkıyor gibi bir hal aldı.Neden yapıyor çözemiyorum

Son düzenleme:
Birazdan gorecem konuşmalarını hele bi akşam olsun magic showa gidelim. Yanimda 1 saattir alman bir kız oturuyo boş boş etrafa bakıyo gitmiyo acil taktik (kız orta duruyo).
Aması maması yok bam bam.Akşam kıza almanyada üni okumayı istiyorum sence nasıl fikir tarzı gir.Telefon nosu iste dikkat et almanya telefon kodunu gircen başa.Sonra yarın yemek yiyelim mi diye sorarsın.%100 works

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...