Oldu mu şimdi bu güzel kardeşim .A Ğ L A
Oldu mu şimdi bu güzel kardeşim .A Ğ L A
Daha sıra onlara gelmedi oralara da gidicem ama gelen çok büyük ihtimalle köpekti bu mevsimde kurt inmezBiz Santa Yaylasına mı ne çıktık 2500 falan rakım ağa 15 dakika içinde kar yağıyor güneş açıyor kuruyor çok acayip
Niye İngilizce konuşmuyorsunuz, niye geldiniz buraya nalet olasıcalar demedin mi?Oldu mu şimdi bu güzel kardeşim .
Birazdan gorecem konuşmalarını hele bi akşam olsun magic showa gidelim. Yanimda 1 saattir alman bir kız oturuyo boş boş etrafa bakıyo gitmiyo acil taktik (kız orta duruyo).Niye İngilizce konuşmuyorsunuz, niye geldiniz buraya nalet olasıcalar demedin mi?
Selamın aleyküm bacım nassın canın neye sıkkın deBirazdan gorecem konuşmalarını hele bi akşam olsun magic showa gidelim. Yanimda 1 saattir alman bir kız oturuyo boş boş etrafa bakıyo gitmiyo acil taktik (kız orta duruyo).
Yav cips yedim sordum alan mi diye eyw dedi napcam ya hala burda oturuyo arkadaşları geldi yok ben daha oturacak dedi .Selamın aleyküm bacım nassın canın neye sıkkın de
Ben VAG'cıyım de Alman severim de istersen almancasını da yazarımBirazdan gorecem konuşmalarını hele bi akşam olsun magic showa gidelim. Yanimda 1 saattir alman bir kız oturuyo boş boş etrafa bakıyo gitmiyo acil taktik (kız orta duruyo).
Bizim reisle merkeli everek mi diyim mi???? .Ben VAG'cıyım de Alman severim de istersen almancasını da yazarım
tavsıye etmıyorumTAM GAZ, bu hafta vizyona girmis beyler.
Bol bol WRX gormek isteyenlere... (arada challenger da var ) Bu aksam gitmeyi dusunuyorum, bakalim...
Linç edilme riskini göze alarak söylüyorum ben c nin yalıtımını da beğenmiyorum mondeo nun ki daha iyi sankiValla 3 c den yumuşak
AsSelaaaaaaaaamınaleyküm
passat kadar kötü değildir herhalde hiç biriLinç edilme riskini göze alarak söylüyorum ben c nin yalıtımını da beğenmiyorum mondeo nun ki daha iyi sanki
Passatı kullanmadım da şimdi direksiyonda yıldızı görünce beklentiye de girmiş olabilirim bilmiyorum. Mesela aynı yolda superb i kullandım ondan iyiydi.As
passat kadar kötü değildir herhalde hiç biri
Ya hahahah nasıl yandıysa çocuk pp yapmış artık
Ekli dosyayı görüntüle 8107
Aması maması yok bam bam.Akşam kıza almanyada üni okumayı istiyorum sence nasıl fikir tarzı gir.Telefon nosu iste dikkat et almanya telefon kodunu gircen başa.Sonra yarın yemek yiyelim mi diye sorarsın.%100 worksBirazdan gorecem konuşmalarını hele bi akşam olsun magic showa gidelim. Yanimda 1 saattir alman bir kız oturuyo boş boş etrafa bakıyo gitmiyo acil taktik (kız orta duruyo).