Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekeri kopması büyük talihsizlikmiş cidden hangi model ve ne zaman olmuş. Mesela bundan bir kaç yıl önce c4 picasso nun lastikleri değişirken servis bir tane bijonu takmayı unutmuş öyle bir hata olmuş. Ben taş gibi olduğunu söylemiyor. Dekra,consumer reports gibi firmalar söylüyor :) ben mesela yıllardır telefonda xperia serisi kullanıyorum ondan da en son aldığım xperia m5 mikrofon sıkıntısı dışında (sanırım yazılımlık) bir şey yaşamadım baya da memnumdun ama benden görüp xperia alanların bir kaçında sorun çıktı. Şimdi vebai niye bana veya sana kalsın ki sonuçta teknoloji şans işi. Opele neden kendini geliştirdi diyorum çünkü vectra ciddi anlamda kütük gibi bir araba o dönemki opeller genel olarak öyle ama yeni nesildeki zafira ve insignia,astra k kullandım eksikleri olduğu aşikar ama o eski arabalarla hiç bir alakası yok. Mesela zafira bana alt yapı olarak o kadar güven verdi ki esp kapatıp yanlamaya çalıştığım oldu. Ama aynı dönemde çıkan c4 picasso da o güvenin alakası yok. Eksikleri yok mu tabikide var sorsan bir sürü söylerim ama kendilerini geliştirdiklerini düşünüyorum da.
Ya yol tutuş karakterleri 10 numara. Tutmuyor diyenle oturur tartışırım. Ama ona rağmen huzurlu oturup binemem yani. Corsa E'nin test sürüşünü yaptım. Fiesta'dan geri değildi. Meriva da kalıbına göre iyi tutunuyordu ama birinin orta konsol koptu, birinin rot başı koptu. Şimdi ben ne diyeyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...