Simdi okudum haberi abd den kac kisi bize vize icin basvurur ? Bu yaptirim degil kapatin incirlik ussunu, iptal edin 11 milyar dolarlik ucak anlasmasini yer mi ? Yemez...
Simdi okudum haberi abd den kac kisi bize vize icin basvurur ? Bu yaptirim degil kapatin incirlik ussunu, iptal edin 11 milyar dolarlik ucak anlasmasini yer mi ? Yemez...
Mehter içimize kaçtıhala haberleri yokahahahaha asjkdjkasd şunu gördükçe gülme krizine giriyorum ya
Valla bana hava hos link varmi hocam konuyla ilgili egleneyim bari aksam aksam
https://finance.yahoo.com/quote/usdtry=x/ Dolar şuan 3.78 kimse yakamaz. Hatta birileri çok fena voleyi vurdu. Eminönü'nde sahte dolar satıyorlar düğünlerde atmak için anca onu yakarlarInternette olsun tv haberlerinde olsun görmeye başlarız artık doları olan varsa yakar ardından aha herkes çeksin amerikayi boykot ediyommm diye söyler yine aynı şekilde amerikan mallarını boykot ediyommm diye bas bas bağırirlar ..sosyal medyada liste yaparlar amerika malları lütfen paylaşalım aldırmayalım diye böyle yazıyorum ama yazdıklarımı ciddi ciddi yapanlarda var ya nasıl bir zeka yapısına sahiplerse
iphone x doğan slx parası olur artık diyolar forumlardahttps://finance.yahoo.com/quote/usdtry=x/ Dolar şuan 3.78 kimse yakamaz. Hatta birileri çok fena voleyi vurdu. Eminönü'nde sahte dolar satıyorlar düğünlerde atmak için anca onu yakarlar
Dolar üzerinden fiyatlandırılacak küçük bir işim vardı bakalım parasını nasıl alacağım, adamlar kesin auuuuu diyecek. Euro da 4.50'lere doğru gidiyor hey yavrum hey.iphone x doğan slx parası olur artık diyolar forumlarda
Dolar üzerinden fiyatlandırılacak küçük bir işim vardı bakalım parasını nasıl alacağım, adamlar kesin auuuuu diyecek. Euro da 4.50'lere doğru gidiyor hey yavrum hey.
anlaşma anlaşmadır vermesi gerek yarın hükümeti zor günler bekliyorDolar üzerinden fiyatlandırılacak küçük bir işim vardı bakalım parasını nasıl alacağım, adamlar kesin auuuuu diyecek. Euro da 4.50'lere doğru gidiyor hey yavrum hey.
anlaşma anlaşmadır vermesi gerek yarın hükümeti zor günler bekliyor
kim ne derse desin en az 20 sene böyleyizhükümet işin içinden çıkar ama olan yine halka olacak ... hükümet zor günlerden çıkabilmek için destek olarak halkı görüyor ve buda kalıcı zararlar veriyor ..
eğlen tabi kaptan sen raaad. Gemiye atla kafana göre takıl mis.Valla bana hava hos link varmi hocam konuyla ilgili egleneyim bari aksam aksam
benim varGünaydın herkese huzurlu sabahlar, keyifli bi hafta diliyorum
Dolarım yok benim 5 tl olsun farketmez
Araç alacak olanlar düşünsün Eldeki haşat olana kadar devambeyler şirketler doların ne kadar artacağını bilmediği için şu anki kurun üstünde fazlaca zam yaptılar h.o <3