Bunlar hep youtube a konulan yanladik tarzi aptal videolardan .Tam o trafikte olacak bir şehir magandası. Sen sağ ben selamet. Herkesin hakkına girmişler. Hak yemek kadar kötü bir şey yok. Her boku yap ama hak sakın yeme!!
Bunlar hep youtube a konulan yanladik tarzi aptal videolardan .Tam o trafikte olacak bir şehir magandası. Sen sağ ben selamet. Herkesin hakkına girmişler. Hak yemek kadar kötü bir şey yok. Her boku yap ama hak sakın yeme!!
Vize olayımı?Herkes vaziyetini alsın beyler. Çarşı karıştı.
AynenVize olayımı?
ABD Hazine Bakanlığı Ağustos ayı sonunda resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Salim Mustafa Muhammed El Mansur adlı bir Irak vatandaşını “IŞİD'e finansman sağladığı” gerekçesiyle yaptırım listesine dahil etti. Açıklamada, Irak'a “hesaplarının dondurulması, Irak mali sistemine girişinin yasaklanması” gibi El Mansur hakkında aldığı tedbirler nedeniyle teşekkür edildi. Açıklamanın en sonunda ise, küçücük bir not yer aldı; “IŞİD'in Musul Mali Emiri olan El Mansur, 2017 başından itibaren Türkiye'de yaşamaktadır…”ABD Hazine Bakanlığı'nın açıklamasında, Türkiye'ye yönelik herhangi bir eleştiri ya da suçlama yer almadı. Ancak IŞİD terör örgütünün üst düzey bir üyesinin Türkiye'de yaşadığının söylenmesi de diplomatik dilde, “Ankara'ya çok ciddi uyarı” olarak yorumlandı.
Buluşma fazla kalabalıkmis gelseydim arada kaybolurdum
Ben bildiğim için gitmedim oysaki buluşma ile aramada 1 bilemedin 2 kilometre mesafe vardı .
vallahi gitmeyi isterdim ama küçükçekmeceden toplu taşımayla gitmek eziyet olurdu
Bende bukadar kalabalık olacağını tahmin etmediğim için gittim gelenlerin anca çeyreği otopark için gelmişti curcuna vardı da yinede fena değildiReis bile arada kaybulmuş benim fuar ile kesişmeseydi gidicektim ama iyikide gitmemişim çok curcuna, insan bana gelmez.
Bazi ulkelerde vize verip eskiden 6 ayliksa simdi 3 ay gibi bir sure kisitlmasi yapmislardi. onlar hangileriydi ?ABD Hazine Bakanlığı Ağustos ayı sonunda resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Salim Mustafa Muhammed El Mansur adlı bir Irak vatandaşını “IŞİD'e finansman sağladığı” gerekçesiyle yaptırım listesine dahil etti. Açıklamada, Irak'a “hesaplarının dondurulması, Irak mali sistemine girişinin yasaklanması” gibi El Mansur hakkında aldığı tedbirler nedeniyle teşekkür edildi. Açıklamanın en sonunda ise, küçücük bir not yer aldı; “IŞİD'in Musul Mali Emiri olan El Mansur, 2017 başından itibaren Türkiye'de yaşamaktadır…”ABD Hazine Bakanlığı'nın açıklamasında, Türkiye'ye yönelik herhangi bir eleştiri ya da suçlama yer almadı. Ancak IŞİD terör örgütünün üst düzey bir üyesinin Türkiye'de yaşadığının söylenmesi de diplomatik dilde, “Ankara'ya çok ciddi uyarı” olarak yorumlandı.
bunlar sadece konsolosluktaki elemanların tutuklanmasıyla ilgili değil büyük olaylar bizi bekliyor akp gider ayak bizi savaşa sürüklemese bari
edit: bunu koymasam olmazdı
Buradan genclere sesleniyorum veya yurtdisina kacacaklara denizci olun liman cuzdani alin elinizde altin bilezik bulunsun ne vize ne pasaport ugrasirsiniz.Herkes vaziyetini alsın beyler. Çarşı karıştı.
Shengen Vizesi?Bazi ulkelerde vize verip eskiden 6 ayliksa simdi 3 ay gibi bir sure kisitlmasi yapmislardi. onlar hangileriydi ?
Yok yahu ulkeler bakimindan sordum. Gecen arkadaslar bahsetti normalde ets gibi ozel turizm sirketlerine yurtdisi gezisi icin basvurursun bankada para vs gosterirsin ikamet sabika vs toplar ets ye verirsin o basvurur senin yerine. Sonra tatilden geldiginde bi sureligine daha hangi vizeyi aldiysan kullabiliyorsun diye biliyorum.bazi turlar oncesi ets musteri uyarmaya baslamis ya daha fazla para koyun yada iste ev mev gosterin giderek verilen sure kisaltiliyor diyeShengen Vizesi?
ne alaka yav izni olmayan fxx gibi pist odaklı araçlar. kim diyodu bunu? 2 kırmızı 1 siyah varLa Ferrari yok diyorlardı trafiğe çıkma izni yokmuş falan
https://www.instagram.com/p/BZ8ZOWTDtOK/
@maximaorhan
Bizim ülkede vizeleri askıya almış.Buradan genclere sesleniyorum veya yurtdisina kacacaklara denizci olun liman cuzdani alin elinizde altin bilezik bulunsun ne vize ne pasaport ugrasirsiniz.
Valla bana hava hos link varmi hocam konuyla ilgili egleneyim bari aksam aksamBizim ülkede vizeleri askıya almış.
Twitter de muhabbet dolu hocam. Varsa hesabın, sende katılValla bana hava hos link varmi hocam konuyla ilgili egleneyim bari aksam aksam
Simdi okudum haberi abd den kac kisi bize vize icin basvurur ? Bu yaptirim degil kapatin incirlik ussunu, iptal edin 11 milyar dolarlik ucak anlasmasini yer mi ? Yemez...Bizim ülkede vizeleri askıya almış.
MaalesefTwitter de muhabbet dolu hocam. Varsa hesabın, sende katıl
haa turist vizesinin süresini zaten biz ayarlayamıyorduk diye biliyorum ben hmm demek artık paralı olanlar gelsin ayağına yatıyorlarYok yahu ulkeler bakimindan sordum. Gecen arkadaslar bahsetti normalde ets gibi ozel turizm sirketlerine yurtdisi gezisi icin basvurursun bankada para vs gosterirsin ikamet sabika vs toplar ets ye verirsin o basvurur senin yerine. Sonra tatilden geldiginde bi sureligine daha hangi vizeyi aldiysan kullabiliyorsun diye biliyorum.bazi turlar oncesi ets musteri uyarmaya baslamis ya daha fazla para koyun yada iste ev mev gosterin giderek verilen sure kisaltiliyor diye
Suclayamiyorum ben acikcasi.haa turist vizesinin süresini zaten biz ayarlayamıyorduk diye biliyorum ben hmm demek artık paralı olanlar gelsin ayağına yatıyorlar
Doktorum yaniD&MS bunun adı çok cahilsin mustafa.. Destroyed by myself system