Herkese günaydın. Güne biraz daha fakir uyandım. Sizde ne var ne yok
günaydın ben de değişen bir şey yok hep 50 liralık biliyosunHerkese günaydın. Güne biraz daha fakir uyandım. Sizde ne var ne yok
Zengin birinin canlı yayınında duymuştumne alaka yav izni olmayan fxx gibi pist odaklı araçlar. kim diyodu bunu? 2 kırmızı 1 siyah var
Ya panpa, servis bizim Audiyi yalan ediyor valla. Gene yolladım servise şimdi@Cagdas Cag mentionlarımı takmıyor.Diyorum size işte audi ci adamla ye iç panpa olma
Allah yardımcınız olsun. Bir de dolaylı olarak cepten giden paralar var.Canım çok sıkkın beyler,
Ev sahibi, kiraya 70 tl zam yaptı
Öff
Ya panpa, servis bizim Audiyi yalan ediyor valla. Gene yolladım servise şimdi
Esenyurt Audi. 2015 A4 1.4tfsiHangi servise götürüyorsunuz ? Araç nedir ?
yine de çok keyifliydi ben kocaeli den gittim ve yetiştimdeBuluşma fazla kalabalıkmis gelseydim arada kaybolurdum
sadece otopark buluşması olsa daha az curcuna ve daha kontrollü ortam olurduReis bile arada kaybulmuş benim fuar ile kesişmeseydi gidicektim ama iyikide gitmemişim çok curcuna, insan bana gelmez.
Çok kötü oluyo onlar, ilaç varken dev gibi ilacı 2 3 ay bırakınca ufalmaya başlıyorlarSalondaki hoca 5 ayda küçülmüş baya. Growth almayınca böyle oluyormuş demek
Dohtooooorrrr, İzmire geleyim Kordonda bira-patates ısmarlıcam söz@Cagdas Cag mentionlarımı takmıyor.Diyorum size işte audi ci adamla ye iç panpa olma
Esenyurt Audi. 2015 A4 1.4tfsi
İlk bakımı bilmiyorum. O zamanlar araç bende değildi. İlk bakım olduğu için belki olabilir. Zaten firmalar servisten parayı götürüyor.İlk bakıma kaç para verdiniz ?
A3 için 1000 TL fiyat çekti Doğuş..Pahalı buldum açıkçası
Hadi bakalım..Audiciler ne kadar sözünün eri görücezDohtooooorrrr, İzmire geleyim Kordonda bira-patates ısmarlıcam söz
TFSIdsgfdkgfdkdnEsenyurt Audi. 2015 A4 1.4tfsi
Memnunum panpa ne gülüyonTFSIkdşigdfifdgmsd