Araban olsun yeter. Yalnız şehirlere göre arabaların belli kriterleri oluyormuş. Onları detaylı bilmiyorum.Uber için sadece minibüse mi sahip olmak gerekiyor? İlk linkteki minibüsün maşallahı var. Tam vip olmuş.
Araban olsun yeter. Yalnız şehirlere göre arabaların belli kriterleri oluyormuş. Onları detaylı bilmiyorum.Uber için sadece minibüse mi sahip olmak gerekiyor? İlk linkteki minibüsün maşallahı var. Tam vip olmuş.
Nopeeee https://www.otomovi.com/tsi-ve-tfsi-motorlar-hakkinda-her-sey/Biri enlemesine biri diklemesine yerleştiriliyor tek fark bu hatta 1.0'larda bu fark bile yok diye biliyorum.
Şikayet edildi...Aklıma fake taxi geldi. Hadi hayırlısı....
Mayonez mi o ?!Hava girişinden içeri sıkılan şeyin ne işe yaradığını bilen varmı?Ekli dosyayı görüntüle 9495
Hava girişinden içeri sıkılan şeyin ne işe yaradığını bilen varmı?Ekli dosyayı görüntüle 9495
Troll mesaj. Şikayet edildi...
Stresi alsın cesaret versin diye ----> rakı
Tütün kolonyası ?Hava girişinden içeri sıkılan şeyin ne işe yaradığını bilen varmı?Ekli dosyayı görüntüle 9495
3 ay da senin için yatalım be ayucumTroll mesaj. Şikayet edildi...
Singer Dikiş makinesi yağı ?Hava girişinden içeri sıkılan şeyin ne işe yaradığını bilen varmı?Ekli dosyayı görüntüle 9495
Valla kimse 3 ay yatmasın doktor bey3 ay da senin için yatalım be ayucum
Valla kimse 3 ay yatmasın doktor bey
Yağ olabilir de bu tip süpersarjlar yağa ihtiyaç duymuyor diye biliyorumSinger Dikiş makinesi yağı geldi aklima
Bu sefer ciddiyim balata spreyi gibi birşey olabilirTrollüyonuz şikayet etcem hepinizi
Yağ olabilir de bu tip süpersarjlar yağa ihtiyaç duymuyor diye biliyorum
Tiner olabilir mi?Bu sefer ciddiyim balata spreyi gibi birşey olabilir
Olabilir oto destekçim geldi aklimaTiner olabilir mi?
SİYAAAHHHH @DouglasAdamsOlabilir aklıma gelmedi
BEYAAAZZZZSİYAAAHHHH @DouglasAdams
29 bin ton gemi sence ne kadar yakarŞu ro-ro lar mil de kaç kuruş yakıyor ya ? ---> @Sailor