Viteste 300 litre boşta 180-200?29 bin ton gemi sence ne kadar yakar
Viteste 300 litre boşta 180-200?29 bin ton gemi sence ne kadar yakar
4000-5000 beygir var mi?29 bin ton gemi sence ne kadar yakar
Ortalama 100 km de 4 ton yakıt29 bin ton gemi sence ne kadar yakar
Bu cogu gemi icin gecerli degil ama roro gibi hizli gemiler icin 4000 hicbirsey . Ornegim 85 yillarinda yapilan 100 metrelik arac tasiyicilar 6400 bhp olarak gecer. Eski gemim 210 metre idi 250 arac kapasiteli. Yani onlara 5000 baya yetersiz gelir4000-5000 beygir var mi?
Cok tatlisinViteste 300 litre boşta 180-200?
Aslinda mil cinsinden hesap e tabi o gunku deniz durumundan dogan knot hizi yuk akinti gibi cok etmen var ama vergisiz yakit alinir aylik bir linea alinabilir giden parayla oyle diyeyimOrtalama 100 km de 4 ton yakıt
Hava girişinden içeri sıkılan şeyin ne işe yaradığını bilen varmı?Ekli dosyayı görüntüle 9495
Uber için sadece minibüse mi sahip olmak gerekiyor? İlk linkteki minibüsün maşallahı var. Tam vip olmuş.
Hayırlısı be hocamUber partner üye oldum. İ10 kabul etmedi.
Şu anda sadece Uber XL kabul ediyor oda Vito veya Caravelle olmak şartıyla .Uber partner üye oldum. İ10 kabul etmedi.
Daha sonra buna bakacam ama benim okuduğum yerlerde benim dediğim gibi yazıyordu.
Çok sevindimTürkiye ampute milli takımı avrupa şampiyonu
Bebeğim dediğin doğru tfsi ve tsi arası fark dikeylik yataylık bunun sebebi birinde kompresör ve az turbo lag almak var ama 2,0 üstü tfsi ve 2,0 altı tsi arasındaki fark bu. 1,4 tfsi duyduğunda bil ki tsi motor buDaha sonra buna bakacam ama benim okuduğum yerlerde benim dediğim gibi yazıyordu.
Eskiden bangbus vardi. Çok güzel programdi. 56k modemle 320 pixsel kalitede izlerdim..Aklıma fake taxi geldi. Hadi hayırlısı....
Aslında sadece Caravelle ve Vito olması, Uber araçlarını taksilere karşı direk hedef haline getiriyor. Taksiciler çabuk anlayabilir. Sadece XL kötüŞu anda sadece Uber XL kabul ediyor oda Vito veya Caravelle olmak şartıyla .
Eskiden bangbus vardi. Çok güzel programdi. 56k modemle 320 pixsel kalitede izlerdim..
Valla ne oluyor ne olmuyor hakim değilim bir şey diyemeyeceğim. Feysim olmadığı için üye olamadım. Başka yol da sunmuyordu. O yüzden uygulamanın içini veya yolcu potansiyelini bilemiyorum. İzmir yolculuklarımda da yolcu koltuğunu yatak olarak kullandımNe yazayım bornova balçova olmuyor ki?
HoooaaayydaaaaaEskiden bangbus vardi. Çok güzel programdi. 56k modemle 320 pixsel kalitede izlerdim..