1.4 tfsi aslında tsi motorun aynısı diye biliyorum.2 litreye kadar tsi-tfsi ların hepsi tsi motor.2 litrenin üstündeki tsi-tfsi lar ise direk tfsi motorlardır.Tsi motorda turbo lagi azaltacak kompresör var tfsi ise fsi motora turbo eklenmiş hali.Bu da şu demek aslında tsi motorlar düşük devirlerde canlı küçük ve devir çevirmeyi sevmeyen.Tfsi lar ise üst devirlerde turbo alan daha devir çevirmeye yatkın motorlardır Tfsi ya ondan random güldüm pazarlama kurnazlığı var olayda Yoksa tsi ları downsizingin babalarıMemnunum panpa ne gülüyon
Panpa valla dip gaz yaptım mı çok fena gidiyor araç. İzmire gelene kadar değiştirmezsem yaşatıcam sana bunu1.4 tfsi aslında tsi motorun aynısı diye biliyorum.2 litreye kadar tsi-tfsi ların hepsi tsi motor.2 litrenin üstündeki tsi-tfsi lar ise direk tfsi motorlardır.Tsi motorda turbo lagi azaltacak kompresör var tfsi ise fsi motora turbo eklenmiş hali.Bu da şu demek aslında tsi motorlar düşük devirlerde canlı küçük ve devir çevirmeyi sevmeyen.Tfsi lar ise üst devirlerde turbo alan daha devir çevirmeye yatkın motorlardır Tfsi ya ondan random güldüm pazarlama kurnazlığı var olayda Yoksa tsi ları downsizingin babaları
Dohtooooorrrr, İzmire geleyim Kordonda bira-patates ısmarlıcam söz
Dikkat et yukarı gelsene bi kahve yapayım sana diyor. =)Panpa valla dip gaz yaptım mı çok fena gidiyor araç. İzmire gelene kadar değiştirmezsem yaşatıcam sana bunu
Şikayet edildi..Dikkat et yukarı gelsene bi kahve yapayım sana diyor. =)
Geyik Başlığı = Kamuoyunu Aydınlatma PlatformuŞikayet edildi..
Hadi bakalım beklerimPanpa valla dip gaz yaptım mı çok fena gidiyor araç. İzmire gelene kadar değiştirmezsem yaşatıcam sana bunu
4 silindirli olunca evet yakıyorda, benim, vitesde inerken 1,8 litre , boşta giderken 0,8 litre yakıyor. %60 tasarruf demek.
Not : Tabi vitesde inmeyi tercih ederim. Güvenlik açısından
Forumda viteste bayır aşağı inerken yakan tek araba ayten sanırım '' '' Viteste klima,koltuk ısıtıcı çalışmıyorsa 1,8 yakıyor olması bir yerlerde problem var demeye gelmiyor mu?? Yanlış biliyorsam düzeltin forum ahalisi
Yokuş aşağı benzine almak nasıl fikir?
Yokuş aşağı benzine almak nasıl fikir?
Değişik şeyler oluyorYok yaw, sürekli bas çek bas çek düğme bozulur. denemedim değil ama. arabanın gazdan benzine geçmesi 15 20 saniye aldığından rampa bitiyor.
Aklıma fake taxi geldi. Hadi hayırlısı....Uber nasıl yapabilirim ya biliyor musun abi? Hergün Bornova-Balçova arası gidiyorum.Yani kısacası izmiri dolanıyorum merkezi olarak
Biri enlemesine biri diklemesine yerleştiriliyor tek fark bu hatta 1.0'larda bu fark bile yok diye biliyorum.1.4 tfsi aslında tsi motorun aynısı diye biliyorum.2 litreye kadar tsi-tfsi ların hepsi tsi motor.2 litrenin üstündeki tsi-tfsi lar ise direk tfsi motorlardır.Tsi motorda turbo lagi azaltacak kompresör var tfsi ise fsi motora turbo eklenmiş hali.Bu da şu demek aslında tsi motorlar düşük devirlerde canlı küçük ve devir çevirmeyi sevmeyen.Tfsi lar ise üst devirlerde turbo alan daha devir çevirmeye yatkın motorlardır Tfsi ya ondan random güldüm pazarlama kurnazlığı var olayda Yoksa tsi ları downsizingin babaları
Haykirdim resmen puahahahahahaAklıma fake taxi geldi. Hadi hayırlısı....
Adamlar her yerde nerdeyse. Nerde siyah vito, camında telefon tutma kiti varsa bilki %90 Überdir.
Hatta über vito alıp iş başı yapmak garanti. Plaka derdi yok..
https://www.sahibinden.com/listing/...2-ye-uygun-turizm-paket-vito-461983188/detail
https://www.sahibinden.com/en/minivans-panel-vans?query_text=über