izmitte gittigimiz benzinligin sahibinin arabasi bu . s350 , 911Turbo da vardi . Suan pek gelmiyor buraya kartalda falan subeleri var genelde orada.Çok enteresan ya bildiğin iş makinesi abi
Eh işte hastayım sen nasılsın abiSelamlar bayadır yoktum buralarda iş ve okul telaşım yüzünden nasılsınız
Hoşgeldin hocamSelamlar bayadır yoktum buralarda iş ve okul telaşım yüzünden nasılsınız
sanada söyleyim haberin yoksa diye catianın öğrenci versiyonu ücretsiz bir süre lazımsa eğer çökSelamlar bayadır yoktum buralarda iş ve okul telaşım yüzünden nasılsınız
iyidir kardeşim fena yoğunum ama sanada geçmiş olsunEh işte hastayım sen nasılsın abi
sağolasınHoşgeldin hocam
anaaam çök çöök çök eyvallaahhsanada söyleyim haberin yoksa diye catianın öğrenci versiyonu ücretsiz bir süre lazımsa eğer çök
https://academy.3ds.com/en/software/catia-v5-student-edition
devir ekonomi devrini baya baya baya BAYAA uygulayan abimiz helal be.Bu gün Kombi denemesine başladım. Combide hypermiling yapmak yeni kombide sıcaklık testleri yapıyorum. Oda sıcaklığını 22 derecede tutmayı amaçladım. Şu 45 derece ayarında kombi oda sıcaklığına ulaştık. Gayet ılıman bir iklim oluştu ev içinde.
Ben kışın evde kısa kollu ve şortla geziyorum abi üşümüyorum vallaha Genelde 40-50 arası yanıyor kombi bizde.Bu gün Kombi denemesine başladım. Combide hypermiling yapmak yeni kombide sıcaklık testleri yapıyorum. Oda sıcaklığını 22 derecede tutmayı amaçladım. Şu 45 derece ayarında kombi oda sıcaklığına ulaştık. Gayet ılıman bir iklim oluştu ev içinde.
Bizde yılbaşı - 15 tatil arasi soguk gunlerin bazilari hariç kombi en dusukte oluyor 40° , Ama fatura 390 geldigi oluyorBen kışın evde kısa kollu ve şortla geziyorum abi üşümüyorum vallaha Genelde 40-50 arası yanıyor kombi bizde.
hocam bence direkt bodozlama solide dal ben tam anlamıyla 6 ay oldu başlaalı ve şuan arabamın masraflarının hemen hemen hepsini çizim yaparak karşılıyorum@emreozukan hocam müsait bir zamanda baslangic icin 3D çizim programı tavsiyesinde bulunabilir misiniz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
direkt troll ilan yaAksam aksam iyi guldum ilk cikan resimle baslik uyumu fiyat zaten efsanehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-servis-bakimli-ozenle-bakilmis-binicisinden-temiz-486567589/detay
Son söylediğini geç... O işi şimdi düşünme. Sen bir ameliyat masasına yat, oradan kalkıp koşmaya başla. Sonra düşün.
şimdiden geçmiş olsun hacım, inşallah başarılı geçer ameliyaatın
Allah yardımcın olsun, şifa versin inşaallah
Allah yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim.
Herkese gunaydinlar @TheAMG56 oncelikle gecmis olsun allah yardimcin olsun insallah iyi geri donuslerinle aramiza katilirsin.
Allah acil şifalar versin abi inşallah.
Seni okuyunca, çok üzülüyorum. Senin gibi genç bir delikanlıya hayatının baharında bunu yapanların elleri kırılsın. Senden çok etkileniyorum.
Allah sana şifa versin, vermeli, verecekte. Benim başıma böyle bir şey gelse senin kadar olumlu yaşayamam, psikolojim bozulur.
Allahım ne olur başarılı geçsin . ne olur bu günleri geride bıraksın..
Geçmiş olsun kardeşim. Allah şifasını versin, umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.
İnşallah başarılı geçer de abi seni artık pistlerde görürüz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz
Sakın umudunuzu kaybetmeyin
@TheAMG56 uyanınca yaz knk:*
Allah şifa versin @TheAMG56
Abim inşallah tertemiz geçer ameliyatın sen de sapasağlam dönersin
Ameliyat pek iyi geçmemiş gördüğüm surat ifadelerine bakarak konuşursam. Arkadaşım da ağız burun kıvırıp cevap veriyor, en son; yarın doktorla konuş anlatsın sana ben bir şey anlamadım dedi kapattı konuyu. Bakalım yarın ola hayrola.@TheAMG56 Abi ameliyat nasıl geçti?İyi haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla.