Tam bizim yollara göre zaten. Dağ bayır yokuş çıkıp duruyorsun ki onlarda da yol bozuk oluyor çoğunlukla. Vuracaksın bunu bizim yollara işte öbür boyu kullan
Tam bizim yollara göre zaten. Dağ bayır yokuş çıkıp duruyorsun ki onlarda da yol bozuk oluyor çoğunlukla. Vuracaksın bunu bizim yollara işte öbür boyu kullan
Knk ne güzel arkadaşların varArkadaşımın aracından.
Ekli dosyayı görüntüle 9523
Benim telefon bozuldu ya abi bu aralar sapitti iyice yapilinca biraz kullanip satarim diye düşünüyorum bakalım.2.el telefonlarda genelde en yüksek değeri iphone görüyor ama onlar bile sıfır fiyatlarına oranla ucuza gidiyor diyebiliriz ki android işletim sistemli telefonlar zaten ölü fiyatına alınıyor. Bak benim telefonu bu zamana kadar 2 defa düşürdüm ki ikisi de halının üzerineydi ve koruma kabı vardı üzerinde. Telefonda çatlak, çizik, ezik yoktur. Oyun v.s ile telefonu hiç zorlamam, gereksiz uygulamaların hiç birini kullanmam. Şarjına da oldukça iyi bakarım ki telefon 2 senelik olacak ama hala 1,5 gün şarjı gidiyor. Ona rağmen gidip satmaya kalksam verdikleri para ortada. Öyle olunca telefonu satmak hiç mantıklı bir hareket olmuyor. Gidip yenisini alırım, bu da elimde yedek olarak durur. O sebeple hiç bir zaman telefon satıp üzerine para koyup telefon almamışımdır. Çok öldürüyorlar fiyatını.
Eyvallah daha okulda Autocad'a başlamadık ama Solid geçmişim var az cok bu beleşse hemen indireyim okula gider gitmez@yaso @Bedirhan gençler catia'nın öğrenci versiyonu bir süreliğine ücretsiz olmuş indirmek istiyorsanız buyrun linki.
https://academy.3ds.com/en/software/catia-v5-student-edition
Bende senin arkadaşınım knkKnk ne güzel arkadaşların var
Bozuksa ya da düzgün çalışmıyorsa zaten ben de satarım. Ama düzgün çalışan bir telefonu model yükseltmek için satmam. Neticede telefonlar çabuk kırılıp bozulabiliyor yedek olarak dursun.Benim telefon bozuldu ya abi bu aralar sapitti iyice yapilinca biraz kullanip satarim diye düşünüyorum bakalım.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem yollara vurmalık hemde artistlik yapana bi koyacaksın o hoş plastiğimsi karton sesiTam bizim yollara göre zaten. Dağ bayır yokuş çıkıp duruyorsun ki onlarda da yol bozuk oluyor çoğunlukla. Vuracaksın bunu bizim yollara işte öbür boyu kullan
Abi model yükseltmek istesem en aşağı 2500 tl vermem gerekir a9 çipsetle m9 grafik birimi var antutudan filan 130000 puan alıyor zaten düzgün çalışırsa biraz kullanıp duruma bakıcam yoksa satıp maks 1700 e filan bi şeyler alırım.Bozuksa ya da düzgün çalışmıyorsa zaten ben de satarım. Ama düzgün çalışan bir telefonu model yükseltmek için satmam. Neticede telefonlar çabuk kırılıp bozulabiliyor yedek olarak dursun.
Bana kalırsa yaptır kullanmaya devam et.Abi model yükseltmek istesem en aşağı 2500 tl vermem gerekir a9 çipsetle m9 grafik birimi var antutudan filan 130000 puan alıyor zaten düzgün çalışırsa biraz kullanıp duruma bakıcam yoksa satıp maks 1700 e filan bi şeyler alırım.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Küçükken benimde vardıHayalim Ford F650 o yüzden
Ekli dosyayı görüntüle 9525
Bak mis gibi ölüm makinesi işte Ama ben buna binemezdim büyük ihtimal. Pardon tırmanazdım o kadar atletik değilimKüçükken benimde vardı
Ya tövbst hashdahdahdssahd
Bak mis gibi ölüm makinesi işte Ama ben buna binemezdim büyük ihtimal. Pardon tırmanazdım o kadar atletik değilim
Biliom knk çk tatlsn bi gün f30 alırsam bi tek sana vercemEyvallah daha okulda Autocad'a başlamadık ama Solid geçmişim var az cok bu beleşse hemen indireyim okula gider gitmez
Bende senin arkadaşınım knk
Maşaallah sesi, gidişi, duruşu tam bir koca ayakÇok enteresan ya bildiğin iş makinesi abi
Tam bir inovasyon
Adamsın adam Ben F30 alayımda bi gün Antalya'yı karıştıralımBiliom knk çk tatlsn bi gün f30 alırsam bi tek sana vercem
Antalyayı @yaso reyiz bilir ben anlamamAdamsın adam Ben F30 alayımda bi gün Antalya'yı karıştıralım
Autocadi falan boşver ya solid daha iyi bence ondan çok çok daha kullanıcı dostuEyvallah daha okulda Autocad'a başlamadık ama Solid geçmişim var az cok bu beleşse hemen indireyim okula gider gitmez
Bende senin arkadaşınım knk