Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu vukuatı yeni gördüm..

https://tr.sputniknews.com/spor/201710101030509072-erdogan-spor-bakani-besiktas-saha-onlarin-mi/

Arkadaşlar bir iki sorum var. Bu ampute milli takımı zafer kazandı avrupa şampiyonu olduk. Ellerine emeklerine sağlık. Benim merak ettiğim bu adamlar bu kadar yükselirken hiç bir yerde haber olmadılar. Onu gectim, vodafone arenada maçın oynanması bir raslantımı. Turnuvanın final maçının Türkiye'mde olması başta belirlenen bir şeymiydi.
Yoksa Finalist takımların memleketi seçililerekmi yapılıyor . Tüm turnuva Türkiyedemi yapıldı.
Bu turnuva Türkiye'de düzenlendi fakat çeyrek finalde Rusya'yı yenene kadar haber olmadı. Sonrası malum tüm Türkiye bir oldu. VodafonePark'ta oynanma durumu ise kaptan Gazi Osman ÇAKMAK'ın önderliğinde ampute milli takımının isteği üzerine orada oynandı . (http://www.goal.com/tr/haber/besikt...gini-geri-cevirmedi/18nyh35mbvt62z3x6cv4n19y6)
VodafonePark 'ın yapım sürecinde, özellikle tarihi eser kapsamına alınması hususunda kültür bakanlığının çıkardığı zorlukların aşılmasında Cumhurbaşkanı'nın emeği büyük. Fakat stad yapımında parasal olarak sadece bir tribüne Spor Toto ile sponsor oldular. Onun haricinde yapım Beşiktaş İnşaat A.Ş tarafından yapıldı.Yani öyle TOKİ'ye yaptırılan statlardan değil.
 
Aynen öyle. Amatörlüklerine geldi, takoz makoz da olsa çok iyi telefon yapıp ucuza sattılar. Sonra o sektörde de azıcık kaşarlaşınca hemen akılları başlarına geldi, yeniyi satmak için eski iyiyi bozdular. :D
Bana Android'i güncelledim memnunum deyip ikna eden de @alfhonso Aklınızda bulunsun, müdürünüzü iyi tanıyın diye söylüyorum :p
abi şimdi adriana lima güzel diyorum ama değil mi? güzel :D o yüzden çok da şeyyapmamak lazım :D

bu arada benim asus da coştu.
 
Türkiyede düzgün spoiler takılmış bir civic:eek::Dsahibini burdan tebrik ediyorum:)
20171010_142714(1)-1.jpg
 
Benim se ye 945 diyor kendim satarim en aşağı 1200 e

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.el telefonlarda genelde en yüksek değeri iphone görüyor ama onlar bile sıfır fiyatlarına oranla ucuza gidiyor diyebiliriz ki android işletim sistemli telefonlar zaten ölü fiyatına alınıyor. Bak benim telefonu bu zamana kadar 2 defa düşürdüm ki ikisi de halının üzerineydi ve koruma kabı vardı üzerinde. Telefonda çatlak, çizik, ezik yoktur. Oyun v.s ile telefonu hiç zorlamam, gereksiz uygulamaların hiç birini kullanmam. Şarjına da oldukça iyi bakarım ki telefon 2 senelik olacak ama hala 1,5 gün şarjı gidiyor. Ona rağmen gidip satmaya kalksam verdikleri para ortada. Öyle olunca telefonu satmak hiç mantıklı bir hareket olmuyor. Gidip yenisini alırım, bu da elimde yedek olarak durur. O sebeple hiç bir zaman telefon satıp üzerine para koyup telefon almamışımdır. Çok öldürüyorlar fiyatını.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...