İnşallah eski sağlığına geri dönersin abi dualarımız seninleHerkese iyi dilekleri, duaları için teşekkür ediyorum. İnanın bana forumun bu pozitif enerjisi şu hayatta kendimi iyi hissettiren nadir şeylerden biri. İyi ki varsınız.
Ameliyat pek iyi geçmemiş gördüğüm surat ifadelerine bakarak konuşursam. Arkadaşım da ağız burun kıvırıp cevap veriyor, en son; yarın doktorla konuş anlatsın sana ben bir şey anlamadım dedi kapattı konuyu. Bakalım yarın ola hayrola.
Yalnız sırtımda felaket bir ağrı var he. Bide bacaklarımı hissedebiliyorum gibime geliyor ama bir hareket yok tabi.
ama bu resmen apaçilik ya olmaz biz o arabayı çok özlüyoruz yaptıkları şeylere bak yav
Şans yokmuş garibimdeama bu resmen apaçilik ya olmaz biz o arabayı çok özlüyoruz yaptıkları şeylere bak yav
Bu fiyatı ya yanlış yazmışlar yada takım fiyatı
Ekli dosyayı görüntüle 9531
O ebatta ''premium'' lastik yok şu aralar. Birileri fazla fiyat çekmiştir ondan, nereden bu fiyat ??Bu fiyatı ya yanlış yazmışlar yada takım fiyatı
Doğrudur 205 55 16 lar 200-250tl bunun 400olması imkansızAynı lastiğin 16 jantlısını 2 sene önce tanesini 140 civarında aldığımı hatırlıyorum yanlışta olabilirim
N11O ebatta ''premium'' lastik yok şu aralar. Birileri fazla fiyat çekmiştir ondan, nereden bu fiyat ??
Yetkili servis, 195/50 R15 ebatının tekini bizim arabaya 300 küsür liraya takmış.Bu fiyatı ya yanlış yazmışlar yada takım fiyatı
Yarış lastiği mi takmışlar o nasıl fiyatYetkili servis, 195/50 R15 ebatının tekini bizim arabaya 300 küsür liraya takmış.
Arap yağı bol bulunca....
Saol knki sen de iyi ki varsınHerkese iyi dilekleri, duaları için teşekkür ediyorum. İnanın bana forumun bu pozitif enerjisi şu hayatta kendimi iyi hissettiren nadir şeylerden biri. İyi ki varsınız.
Ameliyat pek iyi geçmemiş gördüğüm surat ifadelerine bakarak konuşursam. Arkadaşım da ağız burun kıvırıp cevap veriyor, en son; yarın doktorla konuş anlatsın sana ben bir şey anlamadım dedi kapattı konuyu. Bakalım yarın ola hayrola.
Yalnız sırtımda felaket bir ağrı var he. Bide bacaklarımı hissedebiliyorum gibime geliyor ama bir hareket yok tabi.
Viraj mı? O da ne?Chip takam,turbo büyütem,virajda patlayam
KAOS