Vay arkadaş. Gmg garage'ye Borusan Oto belirli aralıklarla kullanması için araç verecekmiş
Hem M4 hem garaj hemde 100k aboneli kanalım olsa aralıksız alırım benVay arkadaş. Gmg garage'ye Borusan Oto belirli aralıklarla kullanması için araç verecekmiş
Ne aldın ?Sele miGünaydın
Dün verilen kargom bugün şubeye düşmüş bile Teşekkürler doğabisikletfdsdffdsadss
Aynen artık rahata kavuşacağımNe aldın ?Sele mi
Şuna 1,0 ecoboost motor koyup yanına 1,70lik baza koysan kaputa; sobalı oda mantığında yatılır
Ben artık geldim diye arasan bile inanmam sana
Telefonda ne yaptığına bağlı valla.Bataryanın bu hızda bitmesi normal mi???
Ekli dosyayı görüntüle 9571
Youtube izliyorum oyun vs yokTelefonda ne yaptığına bağlı valla.
Durmaksızın video izleyip, oyun oynadıysan olabilir. Bir gün boyunca hiç bir şekilde oyun oynama, video vs. izleme. Eğer çok hızlı bir düşüş varsa, bataryan yavaş yavaş mortingen şıtrayzeye doğru yol alıyordur.Bataryanın bu hızda bitmesi normal mi???
Hani anlamam da pek fazla telefonun marka modeli ve pilini merak ettimBataryanın bu hızda bitmesi normal mi???
Oyun hiç yok sadece video izleyerek bukadar hızlı bitmesi garibime gittiDurmaksızın video izleyip, oyun oynadıysan olabilir. Bir gün boyunca hiç bir şekilde oyun oynama, video vs. izleme. Eğer çok hızlı bir düşüş varsa, bataryan yavaş yavaş mortingen şıtrayzeye doğru yol alıyordur.
Lg g4 pili 3000 mAhHani anlamam da pek fazla telefonun marka modeli ve pilini merak ettim
Benim kardeşimin de telefonu S7 3000 mah ama bazen bir günü zor çıkartıyor o da oyun filan oynamaz sadece internetOyun hiç yok sadece video izleyerek bukadar hızlı bitmesi garibime gitti
Lg g4 pili 3000 mAh
Agsjdhsksh dedin abi, niye bana da ısmarlamıyon adamına göre mi muamele ben de panpa oldum o kadar