Bu 3-5 şerefsizin tavrını direkt Konyalı taraftarlara bağlamıyorum ama yapılan şu işi de içimde hazmedemiyorum. Hani bu sıradan bir taraftar kavgası olsa yine onaylamam ama öyle bir mevzu da değil. Konyaspor kaç maç ceza almış, üstüne bir de böyle hareketler dediğin gibi işi iyice içinden çıkılmaz hale getiriyor. Üstelik bunu dini anlamda maneviyatının kuvvetli olduğunu iddia eden bir şehirde yaşıyorsun, üstelik güpegündüz yaşıyorsun, üstelik şehrin göbeğinde yaşıyorsun. Kimse de napıyorsunuz siz birader ayıptır demiyor. İstanbul'da falan insanlar bu umursamazlığa alıştılar ama Anadolu şehirlerinde böyle konulara anlık olarak ciddi tepkiler gösterilirdi. Ne olmuş bu millete hiç anlamıyorum.Yapanların bir kısmı sosyal medyada ifşa olmuş bile. Geri kalanı da bulunur zaten. Bu tarz olaylarda kamu vicdanına emniyet karşı gelemiyor.
O değil de, Mevlana'nın kemiklerini sızlatan bu herifler zorla Konyaspor'u ligden men ettirecekler bu kafalarla. Yeni stadın tribünleri eskimesin diye mi böyle davranıyorlar nedir, anlamadım.