Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler,
Çok yorgunken, zaman algımı kaybetmeye başladığımda (biz buna dalgınlık diyoruz). Notebookumda tik tak sesi çıkarak kronometre açıyorum. Buda beni zamana senkronize ediyor. İş verimimi %75 artırıyor.
Tavsiye ederim..

Ashshshs Screenshot_2017-10-19-17-13-02-793.jpeg

İkame olarak Corsa d geldi 2012 model 1.4 atmosferik sanırım 4 ileri tk şanzımanlı en boş donanım.Arabada sadece radyo ve klima var başka hiç bir şey yok :D Yol bilgisayarı bile yok ocağımıza incir ağacı dikecek galiba

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar Kılıç Dogadaki İnsan programini izlemeye basladim , herkese tavsiye ederim .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkame olarak Corsa d geldi 2012 model 1.4 atmosferik sanırım 4 ileri tk şanzımanlı en boş donanım.Arabada sadece radyo ve klima var başka hiç bir şey yok :D Yol bilgisayarı bile yok ocağımıza incir ağacı dikecek galiba

10 litre yakıyor yav onlar

Bugün sunımumu yaptım. Genelde yapmadığım bişey olduğu in heycanlandım söyleyeceklerimden bazılarını unuttum:D ama motor sporlarını ufaktan işledim. Sonunda da herkesi sokaklarda değil pistlerde yarışılması gazlanması gerektiğini söyledim :cool: bitirdim.

Aliexsperessten alışveriş yapan var mı? Eken h9 almak istiyorum ama fiyatı 32 euro tutuyo sıkıntı olur mu? Gümrükte vergi ödeme kargo elime geldiğinde olur mu? Kafamda deli sorular:confused:

Benim arabada abs ve yolcu havayastığı yok. Ama az yakıyor :D Şükret boşver. =)

Aliexsperessten alışveriş yapan var mı? Eken h9 almak istiyorum ama fiyatı 32 euro tutuyo sıkıntı olur mu? Gümrükte vergi ödeme kargo elime geldiğinde olur mu? Kafamda deli sorular:confused:
Fiyatini düşük yazar zaten satici , garanti olsun diye yorumlar kismindan hiç turk yorumcu var mi diye bak onlar aldiysa sende alirsin .

Saticilar çok cakal hiç sikinti olmaz merak etme .

Ya simdi bende gecenlerde (kurban bayramindaydi galiba) sordum size piranha kamera alinir mi diye 80TLydi . Simdi 60a dusmuş nasil olur :)
Bende eken alacagimda yeni bisiklet almayi dusundugumden butce ayiramiyorum :D

Arkadaşta vardı 2013 1.4 otomatik corsa d. 13lt'ydi uzun dönem ortalama tüketimi. Öyle viraj kasayım vs. huyları olan biri de değil. Gazı-freni biraz sert kullanır, fazla yaktıracak o kadar. O araba sakinde bile 8-9'un altına inmez herhalde şehir içinde.

Fiyatini düşük yazar zaten satici , garanti olsun diye yorumlar kismindan hiç turk yorumcu var mi diye bak onlar aldiysa sende alirsin .

Saticilar çok cakal hiç sikinti olmaz merak etme .

Ya simdi bende gecenlerde (kurban bayramindaydi galiba) sordum size piranha kamera alinir mi diye 80TLydi . Simdi 60a dusmuş nasil olur :)
Bende eken alacagimda yeni bisiklet almayi dusundugumden butce ayiramiyorum :D

türkiyeden alan çok var. Ama onlar ne yaptı bilmiyorum. Bakayım biraz daha araştırma yapıp öyle karar vereceğim.

pirhana alma youtubede falan görüntü kalitesine baktım hiç güzel değil. Eken h9 almak daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...