Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende farklı bir şey bekliyordum. Bence düşününce çok mantıklı bir sistem ama yüzeysel bakınca bu olayı bir çok marka esp bağlayıp kolayca yapabiliyor. Birazcık dünyayı yeniden keşfetmeye dönmüş olay. Tabii espli çalışan sistemlere göre ne kadar etkili çalışıyor bir de ona bakmak lazım.
Sistem oldukça efektif çalışıyor ama belli ki. Çünkü sürüş dinamiği ve güvenliği üzerine gelişme yaşanmış belli ama mazda 6 videosunda viraj dönüşünde aracın içindeki yolcuların sağa ve sola yatması, viraj içinde sarsılması oldukça fazla şekilde azaltılmış. Yani sistem hem sürüşe, hem güvenliğe, hem de konfora etki ediyor belli ki. Yolcuların daha az yatması, viraj içinde daha sabit duruyor olmasını süspansiyonlara dokunmadan, yani süspansiyon ayarını yapmadan nasıl sağlıyor bu sistem onu hala çözebilmiş değilim. Tahminimce tur sayısı azaltılan direksiyon hareketiyle beraber gövdenin fiziksel hareketi azaltılmış. Bu da yolcuları daha az sarsıyor.

Son düzenleme:
Sistem oldukça efektif çalışıyor ama belli ki. Çünkü sürüş dinamiği ve güvenliği üzerine gelişme yaşanmış belli ama mazda 6 videosunda viraj dönüşünde aracın içindeki yolcuların sağa ve sola yatması, viraj içinde sarsılması oldukça fazla şekilde azaltılmış. Yani sistem hem sürüşe, hem güvenliğe, hem de konfora etki ediyor belli ki. Yolcuların daha az yatması, viraj içinde daha sabit duruyor olmasını süspansiyonlara dokunmadan, yani süspansiyon ayarını yapmadan nasıl sağlıyor bu sistem onu hala çözebilmiş değilim.

Yana yatmanın çok azaldığını sanmıyorum. Belki yaptığı momentum değişiminden dolayı ağırlığı merkezini öne çektiği için dönüşlerde süspansiyonlara daha az iş düşürüyor olabilir. Tecrübe edip bakmak lazım.

Yana yatmanın çok azaldığını sanmıyorum. Belki yaptığı momentum değişiminden dolayı ağırlığı merkezini öne çektiği için dönüşlerde süspansiyonlara daha az iş düşürüyor olabilir. Tecrübe edip bakmak lazım.
Km77'nin mazda 6 videosunda var. Yanda yolcu olarak oturan kadın bariz daha az yatıyor aracın içinde yana.

İzledim de bana öyle çokta farklı gelmedi ya.
Beklentiye göre değişebilir tabii ki ama kadının vücut hareketlerinde özellikle omzunun sol tarafı koltuktan daha az uzaklaşıyor, yani daha az sağa yatıyor. İzlerken bu fark çok gelmeyebilir ama aracın içinde onun bariz hissedileceğinden eminim.

Beklentiye göre değişebilir tabii ki ama kadının vücut hareketlerinde özellikle omzunun sol tarafı koltuktan daha az uzaklaşıyor, yani daha az sağa yatıyor. İzlerken bu fark çok gelmeyebilir ama aracın içinde onun bariz hissedileceğinden eminim.

Sanki kemer sıksa hiç bir sorun kalmayacakmış gibi geliyor bunları izledikçe. Belki ben beklentimi baya yukarı da tuttum :)

Bir İsrail bir Amerika.. Bu iki millet kadar şerefsiz ve vicdansız başka hiç bir millet yoktur. Bir yudum su için şu çocukları peşinden koşturan, bununla da eğlenen şu askerlerin Allah belasını versin inşaallah.
Suyun markasida hayat su diye detay verilmiş .

Zaten mecbur kalmadıkça almam , Erikli - Hamidiye - Çenesuyu iyidir .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne zengini 15 milyara alacagin arabadan ne hayir gelir masrafi falan o butcenin cok ustlerine cikilmasi gerekir heleki ogrenci kullanacaksa
Abi 10 liraya temiz eli yüzü düzgün broadway alınıyor. Üstüne de kalan 5 liranın hepsi de masrafa gitmez bence ,ki o da ulaşım sağlamaya yeter. Okuldan çıktığı zaman en az 1 saat otobüste ayakta giden biri olarak, külüstür araba > otobüs diyorum :D

Beyler, Otoparka küsüp, 3 ay ortadan kaybolduğum dönemde, 15 günlüğüne Balıkesire gitmiştim. Şimdi aklıma geldide, ne video çektim ne roadtrip yaptım nede başka bişey. O dönemde hevesimi epey kaçırmıştınız. Şimdi aklıma geldide, ne maceralar yaşamışım, dağlara taşlara tırmanmışım, keşke elimin altında dijital kameralar olmasına rağmen neden kullanmayıp çekmediğime pişmanlık duymaya başladım.. Kendim için bir kac yüz tane baba kız resmi dışında ne araba ne manzara nede adam gibi mekan çekimi yapmışım :(

Anca uzaktan bakarız biz.

@Mehmet Bunu hatırlattı.
RS5 şimdi Allah'ı var güzel alet ama 4.2'den sonra yeni motoru daha torklu olsada bence beklentileri pek karşılamadı. Zaten öyle manyak yol tutan bir araba veya sürüş zevkinden havalara çıkaran bir araba değildi sadece motoru çok güzeldi ve içi kaliteliydi. Şimdi ise içi daha da kaliteli ama motoru orta seviye kaldı yol tutuş ve konfor konusunda ciddi iyileştirmeler var ama bu bence daha çok konfor kısmında kalmış çünkü hala eğlenceli bir araba olmaktan uzak duruyor. C63s ise biraz dansöz gibi fazla oynak keza M4'de öyle. Ben olsam RCF alırdım ods yeteribksdsr oynak, kaliteli ve atmosferik yanılmıyorsam 5 litre bir motora sahip ki neredeyss sesine manas destanı yazılır... tek eksisi araba ağır bu yüzden M4 kadar oynak değil (ki bence bu durum daha iyi) ama onun dışında ben RCF hakkında daha çok ciddi bir kötü yorum görmedim, göremedim. Ha bu arada RS5 alacak olsam gider A4 Avant RS alırdım valla :rolleyes:o_Oo_O.

Screenshot_2017-10-18-23-37-36-807.jpeg

Bizim bisiklet dayımlardaydı. Bisikleti aldık annemler arabayla ben bisikletle. Dar bi yerde otobüs durdu ben yanlarından geçtim ilerledim evin önğne geldim biskletten indim onlar anca geldi. İki tekerin gücü(kaslı kol emojisi);)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...