Eski kullanici adim thebadman97Volvocu reyiz işte
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su dakikadan sonra yeni kasa cx5 alinirsa (2.0 motor secenegi var sadece zaten ) yillik kac lira vergi odemek zorunda kalirim yardimci olabilecek babayigit varmi
Oh masallah bekledigimden az cikti gerci.yinede arabanin en buyuk eksisi bu resmen kendilerine sıkmıslar3.597,50 lira diye biliyorum.
Yanlış biliyormuşum , düzenledim üstte. Kaynak sözcü gazetesinin sitesi.Oh masallah bekledigimden az cikti gerci.yinede arabanin en buyuk eksisi bu resmen kendilerine sıkmıslar
xmax nmax falan bakın abi hatta tricity 125 15k falandı 0kmBirde yardim talebi 2 var gencler bu benim peder icin . Bugun motor sinavini gectik. 250 cc ye kadar otomatik temiz 2. El satan varsa cevrenizde talibim. Veya istanbul ici bayii tanidigi olan varsa 0 km de zorlayabilirim tek sart yamaha gibi saglam bir marka olmasi. (Cin vs dusunmuyoruz )
Hey masallah koc bu koc diyesim geldi yoksa mantikli geldide arac uzduYanlış biliyormuşum , düzenledim üstte. Kaynak sözcü gazetesinin sitesi.
125cc ye cok inmeyi dusunmuyoruz yani 2 besili adam avrupa yakasi yokuslarini cikmak zorunda kalabilir tercihen ustu bize iyi olur fiyatlari genelde 20 kusur eger dedim tanidik vs olan varsa pesin vs zorlayalim 2. Ele kalmayalimxmax nmax falan bakın abi hatta tricity 125 15k falandı 0km
sana en yakın hangisiyse onda karar kıl. Çünkü bi bisiklet için o kadar masraf etmeye değmez.Bisiklet için çok kararsızım .
Hepsi Mosso bisikletlerin ;
2015 mod. Wildfire 27.5 var Ankara'da
2Takım lastik var . Yol ve Dağ için . İkisinin durumuda kötü degil . 550TL
İstanbul'da 26" wildfire var 2016 mod. güzel temiz bisiklet. 600TL
Yine istanbulda 1521 var 700TL . Bu şehir bisikleti olarak geçiyor ayrıca kilitli maşası var (kilitli maşa olmasa kesinlikle elerdim) Bu ise 2017 model yine temiz bir bisiklet .
İlkinin 2Takım lastik olma avantajı var fakat ne de olsa 2 yillik bir bisiklet , kullanım tarzina gore 2 yılda büyük şeyler olabilir . Ankarada oldugu için yol parasi vb. belki de diger takim lastigin parasi yine bizden gidecek.
İkincisi ise rengi vb. cok hosuma gitti çok iyi durumda . Buda kadikoyde , nakliye acisindan baya kolay olur ...
Sonuncusu ise şimdi 3 bisiklet arasinda kaldim artik en ufak kusurdan bile elemek zorundayim
Fiyat olarak digerlerinden hatri sayilir bir farki var .
Ayrıca ince teker bana ne kadar uygun bilemiyorum Bunun avantajlari ise kilitli maşa ve henuz 6-7 aylik olmasi .
Buyuk kararsızlıktayım birde almayı yaza erteleme durumum da var . O da bir kararsızlık tabiki
haklısın. Tanıdık falan olursa gene çok büyük fark olmaz ama işleri halletmek biraz daha kolay olur. Hayırlısıyla güzel bi motor alırsınız inşallah.125cc ye cok inmeyi dusunmuyoruz yani 2 besili adam avrupa yakasi yokuslarini cikmak zorunda kalabilir tercihen ustu bize iyi olur fiyatlari genelde 20 kusur eger dedim tanidik vs olan varsa pesin vs zorlayalim 2. Ele kalmayalim
Eminevim , Birevim gibi kuruluslari arastirabilirsiniz hocam . Size uygun bir kampanyası var mı ?Değerli Arkadaşlar...
Aile meclisi ipimi cekmek üzere. Ayten ile olan ilişkim son bulacak gibi. Aile meclisi 330 bin tl lik eve 15 yıl kredi borcuna girecek kadar gözü döndü.. Aracıma talip olanınız varsa özelden yazabilir.. Satıcağim zaman ilan başlığı acacam...
26" olan her yonden içime sindi , en maliyetsiz o olacak hemde ama yinede 2 kisi gitsek 21 x4 masraf olursana en yakın hangisiyse onda karar kıl. Çünkü bi bisiklet için o kadar masraf etmeye değmez.
Insallah valla olmazmi plakasiydi ekipmani vs guzel yuvarlatsa en az 2 3 farkeder oda benzinine vergisine vs gider mis gibihaklısın. Tanıdık falan olursa gene çok büyük fark olmaz ama işleri halletmek biraz daha kolay olur. Hayırlısıyla güzel bi motor alırsınız inşallah.
O sey degilmk kura cikarsa tum para senin cikmazsa beklersin gibi bisimiydiEminevim , Birevim gibi kuruluslari arastirabilirsiniz hocam . Size uygun bir kampanyası var mı ?
Yanliş anlamadıysam 250 cekip 330 odeyeceksiniz . Bunlarda ise faiz binmiyor ama girişte seçtiğiniz bedele gore dosya masrafı aliyorlar . Yinede daha hesapliya gelir diye düşünüyorum .