Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZOZJXz.jpg

olm araba sanki basık gibi geliyor şu senin fotolarla asdfsaf üj bej tane gönder çektiklerinden :D

Canın mı sıkıldı bedocum Isparta'da anlamıyorum ki :p Ben de yeni araba alacak adama otoparkın testinden aklımda kalanları söylemek istiyorum.Teste gitmeden bir izlenimim olsun istiyorum.E34 e lafım yok iyi ki çekiliyor böyle şeyler ama zaten yazın çekilmiş bekleyen bir test.4 gün daha beklesin ne kaybeder? Ama qq çıkınca alacak adam 4 gün beklemez
Ben de o yönden qq mu desem dedim sonra ammaaanananan dedim ver e34 ü

Canın mı sıkıldı bedocum Isparta'da anlamıyorum ki :p Ben de yeni araba alacak adama otoparkın testinden aklımda kalanları söylemek istiyorum.Teste gitmeden bir izlenimim olsun istiyorum.E34 e lafım yok iyi ki çekiliyor böyle şeyler ama zaten yazın çekilmiş bekleyen bir test.4 gün daha beklesin ne kaybeder? Ama qq çıkınca alacak adam 4 gün beklemez
Ben de o yönden qq mu desem dedim sonra ammaaanananan dedim ver e34 ü
olm niye dert ettiniz anlamadım la yarın da QQ gelcek işte :D

QQ alcak adam 4 günde bekler 4 hafta da :p ama ben beklemem süre önce çekilmiş video kaç zamandır bekliyoruz :D
Ya burda herkes Antalya'lı haftasonu kimse kalmıyor
Banane banane ben qq istiyom
Crying-baby.gif
CH-R mı QQ'mu
İkiside CVT'dir bunların şimdi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...