asdfsadf yok abi ya şimdi kendim yaptım temizliği genel olarak temizdi zaten araba da detay temizliği sabahtır kendim yaptımTemizliği de çocuklara kiltledin di mi
asdfsadf yok abi ya şimdi kendim yaptım temizliği genel olarak temizdi zaten araba da detay temizliği sabahtır kendim yaptımTemizliği de çocuklara kiltledin di mi
Testi çekildi ya, yakında 20 alf de ilana konur bak gör
35 bin verene anahtarı verecek hakan abi zaten çekimleri yaparken gelip sordular xdd
Ben de o yönden qq mu desem dedim sonra ammaaanananan dedim ver e34 üCanın mı sıkıldı bedocum Isparta'da anlamıyorum ki Ben de yeni araba alacak adama otoparkın testinden aklımda kalanları söylemek istiyorum.Teste gitmeden bir izlenimim olsun istiyorum.E34 e lafım yok iyi ki çekiliyor böyle şeyler ama zaten yazın çekilmiş bekleyen bir test.4 gün daha beklesin ne kaybeder? Ama qq çıkınca alacak adam 4 gün beklemez
Canın mı sıkıldı bedocum Isparta'da anlamıyorum ki Ben de yeni araba alacak adama otoparkın testinden aklımda kalanları söylemek istiyorum.Teste gitmeden bir izlenimim olsun istiyorum.E34 e lafım yok iyi ki çekiliyor böyle şeyler ama zaten yazın çekilmiş bekleyen bir test.4 gün daha beklesin ne kaybeder? Ama qq çıkınca alacak adam 4 gün beklemez
olm niye dert ettiniz anlamadım la yarın da QQ gelcek işteBen de o yönden qq mu desem dedim sonra ammaaanananan dedim ver e34 ü
Banane banane ben qq istiyomolm niye dert ettiniz anlamadım la yarın da QQ gelcek işte
QQ alcak adam 4 günde bekler 4 hafta da ama ben beklemem süre önce çekilmiş video kaç zamandır bekliyoruzCanın mı sıkıldı bedocum Isparta'da anlamıyorum ki Ben de yeni araba alacak adama otoparkın testinden aklımda kalanları söylemek istiyorum.Teste gitmeden bir izlenimim olsun istiyorum.E34 e lafım yok iyi ki çekiliyor böyle şeyler ama zaten yazın çekilmiş bekleyen bir test.4 gün daha beklesin ne kaybeder? Ama qq çıkınca alacak adam 4 gün beklemez
CH-R mı QQ'muBanane banane ben qq istiyom
Güzelmiş panpa , kesin aras kargodurGünaydıııınnnn herkese mutlu hafta sonları. Dün gelip evde bulamadıkları(!) için şubeye geri giden kargomu aldım ve çantam geldi
Zevk ve ihtiyaç meselesi.İhtiyaçsa qq zevkse chrQQ alcak adam 4 günde bekler 4 hafta da ama ben beklemem süre önce çekilmiş video kaç zamandır bekliyoruz
Ya burda herkes Antalya'lı haftasonu kimse kalmıyor
CH-R mı QQ'mu
İkiside CVT'dir bunların şimdi
Teşekkür ederim@Onay Kalkan Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara
çanta biraz tuzlu 95 tl ama kargo parasıyla 102 tl. http://www.airforcemarket.comÜstad bunları nerden buluyorsunuz metroda giderken bir kızın üstünde poları vardı solo türk'ün ama bulamadım hoş tabi bu sıcakta polar giyilirmi ama hoşuma gitti fiyatı uygunsa alınır
Eyvallah pnp. Sürat kargoydu.Güzelmiş panpa , kesin aras kargodur
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malum kısım korkusu denebilir mi bunaBir insan sürekli 0.1 beygir güç üretebilirken ; 1 dakikaya mahsus 2.2 beygir güç üretebilirmiş.İyi haftasonları
Bende sweatshirt begendim kendime siteden alayim bir araEyvallah pnp. Sürat kargoydu.
devammmm agdhalgmsmsödKalbimiz normal olarak dakikada 70-90 kere atar diye düşünürsek; bu atışa göre 200 milyona yakın kalp atımı yaşarız ömrümüz boyunca.Hala daha 1 milyon km gitti araba demeye devam mıkfkfdsjfsj??