Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler @alfhonso müdürümüze birde burdan çok çok teşekkür etmek istiyorum sağolsun arabasını alın takılın istediğiniz gibi diyerek bize verdi. Sayesinde herkesin bahsettiği hisli direksiyon terimini deneyimleyerek öğrenmiş olduk.
foruma yakında hakan abi adamdır başlık konu açacağım alfasını bize resmen bağışladı kendisine şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz :D @alfhonso

https://www.motor1.com/news/183948/rolls-royce-cullinan-spied/
Şimdi RR diyor ki Phantom'da kullandığımız kendimize özgü platformu kullanacağız ama arabada BMW direksiyonu var buda X8 ile ortak bir platforma sahip olacağının sinyallerini veriyor. Şimdi bu durum X8 için iyi zira RR platformu kullanması güzel ama geçenlerde RR'ın CEO'su Bentayga için süslü Q7 falan demişti ve Cullinan'ın safkan bir RR olacağını söylemişti. Eğer X8 ile aynı platforma sahip olurlarsa bence Cullinan aynı Audi ve Bentley'e dedikleri gibi süslü bir X8 olur. Ya adamlar kendi tükürdüklerini yalayacaklar yada iki araçta farklı farklı platformlara sahip olacak. Merakla bekliyorum bakalım ne olacak :p:D.

ZOZJXz.jpg

Günaydıııınnnn herkese mutlu hafta sonları. Dün gelip evde bulamadıkları(!) için şubeye geri giden kargomu aldım ve çantam geldi
1GLNlp.jpg
Üstad bunları nerden buluyorsunuz metroda giderken bir kızın üstünde poları vardı solo türk'ün ama bulamadım hoş tabi bu sıcakta polar giyilirmi ama hoşuma gitti fiyatı uygunsa alınır :)

Ben bu internete para veriyorum ve güzel nadide arabalar görmek istiyorum doktor QQ'yu izleyip napalım
Canın mı sıkıldı bedocum Isparta'da anlamıyorum ki :P Ben de yeni araba alacak adama otoparkın testinden aklımda kalanları söylemek istiyorum.Teste gitmeden bir izlenimim olsun istiyorum.E34 e lafım yok iyi ki çekiliyor böyle şeyler ama zaten yazın çekilmiş bekleyen bir test.4 gün daha beklesin ne kaybeder? Ama qq çıkınca alacak adam 4 gün beklemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...