Tamam şimdi anlasildi isim değiştirince tam cikartamadimVolvocu reyiz işte
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam şimdi anlasildi isim değiştirince tam cikartamadimVolvocu reyiz işte
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
foruma yakında hakan abi adamdır başlık konu açacağım alfasını bize resmen bağışladı kendisine şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz @alfhonsoBeyler @alfhonso müdürümüze birde burdan çok çok teşekkür etmek istiyorum sağolsun arabasını alın takılın istediğiniz gibi diyerek bize verdi. Sayesinde herkesin bahsettiği hisli direksiyon terimini deneyimleyerek öğrenmiş olduk.
Ne zaman video geliyor diye sorayım o zamanforuma yakında hakan abi adamdır başlık konu açacağım alfasını bize resmen bağışladı kendisine şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz @alfhonso
abi bakalım montaj vs. bi kaç eksik var yakın zamana diyelimNe zaman video geliyor diye sorayım o zaman
bu arada oto paü @Koraykaya ve @emert20 alfa testinde
Temizliği de çocuklara kiltledin di mivalla ürünler geldi ama kaç gündür elleyemedim, az önce @Koraykaya ve @emert20 'de gördü kutularından çıkardım kutusuyla beraber bagaja attım öyle duruyor. koltukları temizleyeyim dedim baktım hava kararıyor onu da bıraktım
Testi çekildi ya, yakında 20 alf de ilana konur bak gör
35 bin verene anahtarı verecek hakan abi zaten çekimleri yaparken gelip sordular xddTesti çekildi ya, yakında 20 alf de ilana konur bak gör
Üstad bunları nerden buluyorsunuz metroda giderken bir kızın üstünde poları vardı solo türk'ün ama bulamadım hoş tabi bu sıcakta polar giyilirmi ama hoşuma gitti fiyatı uygunsa alınırGünaydıııınnnn herkese mutlu hafta sonları. Dün gelip evde bulamadıkları(!) için şubeye geri giden kargomu aldım ve çantam geldi
Ana jet komutanlığı olan yerlerde oluyor varsa tanıdığınız asker vs aldırabilirsiniz.Üstad bunları nerden buluyorsunuz metroda giderken bir kızın üstünde poları vardı solo türk'ün ama bulamadım hoş tabi bu sıcakta polar giyilirmi ama hoşuma gitti fiyatı uygunsa alınır
Ben bu internete para veriyorum ve güzel nadide arabalar görmek istiyorum doktor QQ'yu izleyip napalımDemokratik hakkımı kullandım.Türkiye'de 5 tane böyle temiz e34 mü milyon satan qq mu önceliği alır diye düşündüm.QQ dedim ''think simple live good''
Canın mı sıkıldı bedocum Isparta'da anlamıyorum ki Ben de yeni araba alacak adama otoparkın testinden aklımda kalanları söylemek istiyorum.Teste gitmeden bir izlenimim olsun istiyorum.E34 e lafım yok iyi ki çekiliyor böyle şeyler ama zaten yazın çekilmiş bekleyen bir test.4 gün daha beklesin ne kaybeder? Ama qq çıkınca alacak adam 4 gün beklemezBen bu internete para veriyorum ve güzel nadide arabalar görmek istiyorum doktor QQ'yu izleyip napalım