Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın :D
IMG-20170705-WA0008.jpg

Değişik ahdjdhjs niye vw yani
Çekememezlik yok ya bala şekerli su katıp hakiki bal diye satan satıcı konumunda VW ; bu kadar net aslında tablo.Çok para haramsız çok laf yalansız olmaz derler.Son 20 yılda bu kadar kat büyürken bi yerlerde kaçak göçek iş yapmış olmaları gerekliydi.Ben bu haberleri onların ifşası olarak görüyorum.

Çekememezlik yok ya bala şekerli su katıp hakiki bal diye satan satıcı konumunda VW ; bu kadar net aslında tablo.Çok para haramsız çok laf yalansız olmaz derler.Son 20 yılda bu kadar kat büyürken bi yerlerde kaçak göçek iş yapmış olmaları gerekliydi.Ben bu haberleri onların ifşası olarak görüyorum.
Doğrudur valla ben zaten act teknolojisine falan da inanmıyom kesin orda da vardır bi üçkaat

Doğrudur valla ben zaten act teknolojisine falan da inanmıyom kesin orda da vardır bi üçkaat
Bilemem onu atıp tutmak doğru olmaz.Haberi yapılır ispatlanırsa okey.Dieselgate yazımda güven kaybettiler bu çok ciddi sorun demiştim.Daha başları çok ağrıyacak bu konuda dürüst oldukları konulara bile acabaaağ diye yaklaşım sergilenmeye başlandı.

VWden iyice soğudum, birkaç ay içinde bu ortaya çıkan kaçıncı dolandırıcılık? Kimbilir daha neler neler çıkar

Harbiden suyu çıktı kaptan doğru diyorsun.
Kardeş aslında doğru stratejilerle büyüyorlardı. "Kaliteli Alman" imajını en başta oturtup sonrasında mirasını yemek gayet iyiydi ama bu aç gözlülükleri, üçkağıtları bütün imajlarını yerle bir etti. Agresif büyümeye kabul. Biraz daha hafif dozunu Hyundai de yapıyor. Ama bu şekilde sahtekarlıkları kendilerine illaki döner. Çünkü piyasa artık çok acımasız. Açığını bulurlarsa çıkarttıkları gibi dibe de indirirler.
VWden iyice soğudum, birkaç ay içinde bu ortaya çıkan kaçıncı dolandırıcılık? Kimbilir daha neler neler çıkar
Aslında hoparlörden gelen tok kapı sesi? :D

Harbiden suyu çıktı kaptan doğru diyorsun.

Kardeş aslında doğru stratejilerle büyüyorlardı. "Kaliteli Alman" imajını en başta oturtup sonrasında mirasını yemek gayet iyiydi ama bu aç gözlülükleri, üçkağıtları bütün imajlarını yerle bir etti. Agresif büyümeye kabul. Biraz daha hafif dozunu Hyundai de yapıyor. Ama bu şekilde sahtekarlıkları kendilerine illaki döner. Çünkü piyasa artık çok acımasız. Açığını bulurlarsa çıkarttıkları gibi dibe de indirirler.

Aslında hoparlörden gelen tok kapı sesi? :D
Dediğim şu Henry Ford'tan bu yana pazarda bu kadar ivmeli büyümenin illaki bir açığı vardır.Piyasayı bu kadar marka varken domine etmek için alman kalitesi,tok kapı sesi imajından fazlasına ihtiyaç duyacakları aşikardı..(2006 öncesi Vw lere hiç binmedim sen daha iyi bilirsin).Hyundai konusuna gelirsek onların agresifliği global diğer markalara göre yeni ve taze marka oldukları için kendilerini konumlandıracakları yeri bulma girişimi bence.Bu sırada diğer markalardan mühendis ceo transferleri, tasarımlarından esinlenmeler,full+full donanım taktikleri bunun için.Piyasada yerlerini sabitleyince agresif piyasa payı hareketleri sakinleşecektir bence..Ergenlikten yeni çıkmış genç yetişkin gibi düşün:D

Son düzenleme:
forum kurallarında sadece küfür yasak diyodu ima falan yazmıyor. Güncelleme lazım demek:)

çift eylemli bir küfürün kısaltmalarının da yazılmaması gerektiğini anlamayıp daha önce ceza almış olmasına rağmen hala tekrarlıyorsa yeni ceza vermemin yanında yine de kısaltmaması gerektiğini anlamıyorsa diyecek sözüm yok. Ben cezamı yazar geçerim, kurallarda açık açık belirtmem gerekiyorsa belirtirim.

Kimseye ayrıcalık tanımadım tanımam da.

Kimse de benden ayrıcalık talebinde bulunmasın.

:(. O değil şuan Berkin dayamış olurdu banı Hakan Abi kendini zor tutuyor ahkshsksh

Göreve başladığımdan beri ceza verdiğim kişilere sorarsan eğer berkini mumla arıyorlar. Af yok.

çift eylemli bir küfürün kısaltmalarının da yazılmaması gerektiğini anlamayıp daha önce ceza almış olmasına rağmen hala tekrarlıyorsa yeni ceza vermemin yanında yine de kısaltmaması gerektiğini anlamıyorsa diyecek sözüm yok. Ben cezamı yazar geçerim, kurallarda açık açık belirtmem gerekiyorsa belirtirim.

Kimseye ayrıcalık tanımadım tanımam da.

Kimse de benden ayrıcalık talebinde bulunmasın.

Göreve başladığımdan beri ceza verdiğim kişilere sorarsan eğer berkini mumla arıyorlar. Af yok.
haklısın abi. Sen görmüşsündür ben önceki sayfaları okumadım tam. kural ihlali varsa ceza verilir. Zaten biraz da şakasına yazmıştım üstteki mesajı. Sansürlemek le küfür etmemiş olunmuyor sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...