antepse onların çalıntı/kaçak olma ihtimali nedir hocamLa bizim 72 model 17 m i satarken adam 2 iphone 1 laptop takas etmışti ta antepten
sahibindendeki bazı degişikleri takmayacaksın boş boş yazzıyorlar
@emreozukan
antepse onların çalıntı/kaçak olma ihtimali nedir hocamLa bizim 72 model 17 m i satarken adam 2 iphone 1 laptop takas etmışti ta antepten
sahibindendeki bazı degişikleri takmayacaksın boş boş yazzıyorlar
@emreozukan
yok abi ya insan olana biraz pazarlık ederimde böyle tiplere bende verilecek araba yok emeğime yazıkYa bi kuruş düşme Emre allasen 18 nedir... Benim arabanın piyasası bile 25'e fırlamış. Millet şaşırmış ya. Alıcısı varsa gelir alır.
Valla bilmiyorum ne çıkacagı belli olmazantepse onların çalıntı/kaçak olma ihtimali nedir hocam
Benim bi arkadaşın babası xlv'ye sarmış da biraz ondan merka ettim aslında merak ediyorum sürmek lazım bi onun yerine duster alınır gibi geliyor banaSon çıkardığı modelleri test etmedim. Ama arkadaşta Actyon Sports (şimdiki Korando sports) pick up'ı var. Net söylüyorum, bindiğim veya kullandığım en medeni pick-up. Yük kapasitesinden biraz kısıp yaprak yay kullanmamışlar arka süspansiyonlarda. SUV gibi gidiyor. İç mekan kalitesi ise Linea veya ilk kasa i30'lar seviyesinde diyeyim. Plastik kalitesi filan vasat ama asla elinde kalmıyor. Sadece koltuklarını çok rahatsız buluyorum. Yani yapı olarak iyi. Çin arabası değil, Kore arabası diyeyim özetle Alana naptın demem, alınır araçlar.
En büyük handikapı kaporta ve farlar/stoplar gibi dış aksamları beklenenden pahalı. Bahsettiğim pickup'ın stop lambası benim arabanınkinin tam iki katı fiyatında öyle örnekleyeyim =)
Edit: Adam kapının önünde bekliyor, ben bir çıkıp yine bineyim şu araca
Hocam bunlar hep ölücüler. Galericiler al satçılar yapıyor. Ederinin çok altında fiyat teklif edip yıldırma politikası izliyorlar. Eğer verdiğiniz fiyat piyasa seviyesindeyse sıkıntı yapmayın ciddi alıcı gelir illakiEkli dosyayı görüntüle 8113 Ekli dosyayı görüntüle 8112 arkadaş ben anlamıyorum bu işi millet her yeri değişmiş feleğin çarkıdan geçmiş araçları deli gibi satar benim arabaya gelen tek mesaja bak, ya millet öpülmeyi seviyor yada benim arabada göremediğim bir kusur var
Knk bu ssangyong Mercedes altyapısı kullanıyordu sanki ama bir araçta da olabilirBenim bi arkadaşın babası xlv'ye sarmış da biraz ondan merka ettim aslında merak ediyorum sürmek lazım bi onun yerine duster alınır gibi geliyor bana
Fotoğraf çok önemli ilanı yenile istersenya sıkmıyorum da octavia kuzu kuzu yatıyo orda fena içimi gıcıklıyo o
küfür etmeyi severim
ya az once ilanlara baktım 140-145 bin km aralıpında en ucuz ilan benim araba iki gün önce pertten donmesini 21 e satıldı millet harbi üretim eşyasının lojistikteki adı
He ya duydum öyle bi şeyler ama bilemiyorum ben güvenemiyorumKnk bu ssangyong Mercedes altyapısı kullanıyordu sanki ama bir araçta da olabilir
Dikkat et dpf tıkanmasın
Yakmadı galiba
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ceyhun derdini seveyim CeyhunNeyse buluruz illaki birilerini. Magic showun karşısında bu alman yine beni buldu birlikte izledik. Yarın ben onla daha sıkı olurum gibi duruyor ama bilemiyorum. Şu ukraynalınin rus bi arkadaşı var ama erkek benden yaşca küçük bi eleman beni pek sevdi ben ona yürüyüp ukraynalıya zıplayacam kız çok asil ya valla tam benlik.
Sen pov mu seviyon laHakan Abi 156 pov çeksene @alfhonso
Ceyko almana yürü. Yarın numarasını al ders bitiminde de kahve içmeye götür havadan sudan muhabbet götür anan nereli baban ne iş yapıyor vs boş muhabbet sonra daha derin konulara girersiniz ukraynalı planını anlamadım önce arkadaşıyla ara yapıp kıza ordan mı yürüyeceksin?Neyse buluruz illaki birilerini. Magic showun karşısında bu alman yine beni buldu birlikte izledik. Yarın ben onla daha sıkı olurum gibi duruyor ama bilemiyorum. Şu ukraynalınin rus bi arkadaşı var ama erkek benden yaşca küçük bi eleman beni pek sevdi ben ona yürüyüp ukraynalıya zıplayacam kız çok asil ya valla tam benlik.
Aynen arkadaştan kıza ziplicam adı irina varya uff tam benlik haa ismi bile fena gerçi kız öyle süper güzel deel ama tatlı kız. Alman ise bildiğin Golf hiç heyecanlı durmuyo ya. Oysa ukraynalı olan bildiğin V40 herşeyden en az golf kadar var ama daha sexy ve daha duygulara hitap ediyor .Ceyko almana yürü. Yarın numarasını al ders bitiminde de kahve içmeye götür havadan sudan muhabbet götür anan nereli baban ne iş yapıyor vs boş muhabbet sonra daha derin konulara girersiniz ukraynalı planını anlamadım önce arkadaşıyla ara yapıp kıza ordan mı yürüyeceksin?
Yav şimdi öyle deme abi ben bunları diyom da ne kadar gerçekleştirecem bide orası var yani .Ceyhun derdini seveyim Ceyhun
Aynı Yaprak dökümü gibiymiş abi üzdü ama güldürdü .Bakın bu mimarın dramıdır