Niye la zevkli değil miSen pov mu seviyon la
Niye la zevkli değil miSen pov mu seviyon la
Tövbe tövbeeee VR seti falanda verelim mi?? .Sen pov mu seviyon la
Oğlum dikkatli olun lan silah yoksa filan sopa mopa ayirmayin yaninizdanYok arkadaşın dedesinin evine geldik çok kalınan bi yer değil o yüzden yok tüfek tabanca bi şey biz de keriz gibi kapının önüne mat tulum attık yatıyoduk 4 kişiyiz biri uyanık o da 3.5 derece miyop tam lensi çıkardıktan sonra gelmiş kurt mu köpek mi emin değiliz ama hırlamış bacağına dokunmuş bunlar uyandı beni tepeleyip eve girdiler jsjdjdjfn sıkıyomuşum gibi bi hikaye ama gece altıma ettim
Hıdırnebi 1600 rakım kanka hava iyi baya bahar gibi
Kanka arkadaşı falan salla direk kıza yürü hiç o topa girme erkekle arkadaş olasın varsa gene ol nskdkskd almana verdiğim taktiği ukraynalıya da uygulayabilirsin clio rs182 gibi atik hızlı çevik ol dar alanda kısa paslaşmalarla hücum et ama aklın sürekli gol atmakta olmasın kskfkdkfkAynen arkadaştan kıza ziplicam adı irina varya uff tam benlik haa ismi bile fena gerçi kız öyle süper güzel deel ama tatlı kız. Alman ise bildiğin Golf hiç heyecanlı durmuyo ya. Oysa ukraynalı olan bildiğin V40 herşeyden en az golf kadar var ama daha sexy ve daha duygulara hitap ediyor .
Ne var olum çocuk Autopnl gibi kanalları seviyor demekTövbe tövbeeee VR seti falanda verelim mi?? .
Hacı ben DSG'yim bu kadar çok şey yapınca ısınıyom sen naptin ya .Kanka arkadaşı falan sitret direk kıza yürü hiç o topa girme erkekle arkadaş olasın varsa gene ol nskdkskd almana verdiğim taktiği ukraynalıya da uygulayabilirsin clio rs182 gibi atik hızlı çevik ol dar alanda kısa paslaşmalarla hücum et ama aklın sürekli gol atmakta olmasın kskfkdkfk
Kanka çok büyük ihtimal köpekti ya biz gece tribe girdik kurt diye mskdmf sopa falan var da biz çok kerizdik boş yakalandıkOğlum dikkatli olun lan silah yoksa filan sopa mopa ayirmayin yaninizdan
Kanka bişi yok ya. Aklının tamamını sex fikrine kaptırmadan, medeni şekilde gidip arkadaş olacaksın, muhabbet edeceksin ilk adım bu ailen de çok tutucu değil gibi geldi "kızlarla konuşulmaz ayıp" falan gibi şeyler de dememişlerdir ama niye çekiniyon anlamadımHacı ben DSG'yim bu kadar çok şey yapınca ısınıyom sen naptin ya .
Eyvallah panpa evdeyiz sıkıntı yok çok şükürDikkatli olun panpa
Kızlardan cekiniyom ben abazasına bak hele ya" derler falan diye şeeediyom ben.Kanka bişi yok ya. Aklının tamamını sex fikrine kaptırmadan, medeni şekilde gidip arkadaş olacaksın, muhabbet edeceksin ilk adım bu ailen de çok tutucu değil gibi geldi "kızlarla konuşulmaz ayıp" falan gibi şeyler de dememişlerdir ama niye çekiniyon anlamadım
E işte onu demesinler diye başta normal arkadaş gibi tanış, herkesle konuşabildiğin konulardan sohbet et. Eğer zaten oluru varsa devamı gelir bi şekilde. Bu şuna benziyor bi arabaya bindin çalıştırır çalıştırmaz gazlamaya başlamazsın demi? Bi motor ısıtırsın, arabaya alışırsın sürüş pozisyonu vs ayarlarsın sonra yolunu bulabilirsen, araba eline oturursa gazlarsın. Karakterler farklı roller aynı. Anlatabildim mi acaba çok merak ediyorum jskdkskdKızlardan cekiniyom ben "aq abazasına bak hele ya" derler falan diye şeeediyom ben.
Yok anlatabildin hacım eyvallah . Yarın ola hayrola. Ben sadece Tesla' ın etkisindeyim. Yarında yeni XC60 günü. Geciyo burda işte bi şekilde günler. Bide 4 ile çarpınca insanın tadi kacmiyo değil haE işte onu demesinler diye başta normal arkadaş gibi tanış, herkesle konuşabildiğin konulardan sohbet et. Eğer zaten oluru varsa devamı gelir bi şekilde. Bu şuna benziyor bi arabaya bindin çalıştırır çalıştırmaz gazlamaya başlamazsın demi? Bi motor ısıtırsın, arabaya alışırsın sürüş pozisyonu vs ayarlarsın sonra yolunu bulabilirsen, araba eline oturursa gazlarsın. Karakterler farklı roller aynı. Anlatabildim mi acaba çok merak ediyorum jskdkskd
Kanka arkadaşı falan sitret direk kıza yürü hiç o topa girme erkekle arkadaş olasın varsa gene ol nskdkskd almana verdiğim taktiği ukraynalıya da uygulayabilirsin clio rs182 gibi atik hızlı çevik ol dar alanda kısa paslaşmalarla hücum et ama aklın sürekli gol atmakta olmasın kskfkdkfk
Beim nacizane fikrim, kiza Türkiye´den sakin bahsetme. Almanlar Turkleri gercekten sevmiyorlar. Nedenlerini sonra uuuzuuuun uzun aciklarim...@mustafa.e ye katılıyorum @gtepro direk kendiyle muhattap ol, Türkiye'den bahset. Hiç geldin mi de, gelmediyse davet et fln. Şimdiden bol şans, bak bütün otopark ailesi arkanda
Beim nacizane fikrim, kiza Türkiye´den sakin bahsetme. Almanlar Turkleri gercekten sevmiyorlar. Nedenlerini sonra uuuzuuuun uzun aciklarim...
Edit: bkz. EEEEEY ...
Kısmen katılıyorum gözüne sokma yeter benceBeim nacizane fikrim, kiza Türkiye´den sakin bahsetme. Almanlar Turkleri gercekten sevmiyorlar. Nedenlerini sonra uuuzuuuun uzun aciklarim...
İnşallah rastlarım valla. Teşekkür ederim .Kısmen katılıyorum gözüne sokma yeter bence
@gtepro arabalardan 2 cümleden fazla bahsetme tabi gerekmedikçe
Geçtiğimiz yıllarda volvo yeni yeni fh leri çıkarttığı zamanlarda avusturyalı bi kızla konuşurken "Ben tırları seviyorum" gibi bişi dedi başta yanlış anladım sonra kızla baya muhabbet etmiştik öyle bişeye rastlaman umuduyla. Bol şans
Nedenlerini az çok tahmin ediyorum kıza zaten söyledim problem etmedi yani bi sıkıntı olmadı. Ukraynalı olana desem problem olmaz herhalde.Beim nacizane fikrim, kiza Türkiye´den sakin bahsetme. Almanlar Turkleri gercekten sevmiyorlar. Nedenlerini sonra uuuzuuuun uzun aciklarim...