A4 1.4tfsiBende 42lt var, 580 civarı gösteriyor.
A3 tdi mıydı araç?
A4 1.4tfsiBende 42lt var, 580 civarı gösteriyor.
A3 tdi mıydı araç?
Arabayı satmayı düşündüğümde ilk sana teklif edecem. Biraz yüksek menzil gör kaptanımHah canim canim
Sen git pis vag ci ne anlarsin sen fakirin halinden :d
Benim max 35 litre alan depom var... Fabrika 45 diyor 35 ten fazla almıyorBende 42lt var, 580 civarı gösteriyor.
A3 tdi mıydı araç?
45lt nasıl 700 km gidiyor.A4 1.4tfsi
42 lt diyorum ama benimde bugüne kadar pompada aldığım max 30-31lt falan. 42lt teknik verisi.Benim max 35 litre alan depom var... Fabrika 45 diyor 35 ten fazla almıyor
Gülmesene olm [emoji23]
Bizim 1.4 TSI Passat 7.5 yakıyor esas sizin durum biraz anormal .45lt nasıl 700 km gidiyor.
Kuzenimde Polo 1.4tsi dsg var 2014, 8-9 yakıyor.
Valla bizim arabalar da 65 litre depo var hep 60 62 arası alıyoruz oda artık 20km lik menzil kalınca sizde sıkıntı vardır.Benim max 35 litre alan depom var... Fabrika 45 diyor 35 ten fazla almıyor
Otomobiller ikiye ayrılır. Audi ve diğerleri asfdfasfds45lt nasıl 700 km gidiyor.
Kuzenimde Polo 1.4tsi dsg var 2014, 8-9 yakıyor.
42 lt diyorum ama benimde bugüne kadar pompada aldığım max 30-31lt falan. 42lt teknik verisi.
Corolla da 55 litre depo var max 46 aldı bu zamana kadar. benim 35 max alıyor. @sputnik 30-31 alabiliyor 42 yazan depoya. Toyota larda bunu normal karşılıyorsunValla bizim arabalar da 65 litre depo var hep 60 62 arası alıyoruz oda artık 20km lik menzil kalınca sizde sıkıntı vardır.
Ben menzili bitirmeden alıyorum, onu da ekleyeyim. Hatta ışık yandığında veya yanacağına yakın aldığımdan genelde 25-26lt alıyor.Corolla da 55 litre depo var max 46 aldı bu zamana kadar. benim 35 max alıyor. @sputnik 30-31 alabiliyor 42 yazan depoya. Toyota larda bunu normal karşılıyorsun
Koltuk isitmasi yoksa binmemArabayı satmayı düşündüğümde ilk sana teklif edecem. Biraz yüksek menzil gör kaptanım
Ayıp ettin beni kaybettin. Totolara iyi bakılır. Olmaz olur mu [emoji23]Koltuk isitmasi yoksa binmem
Benim degistirmek icin gecerli neden bulamama gibi bir sorunum var mecbur katlaniyorum DBizimkilerin ruhu var. Atmosferiğin devir çevirişi... anlayamazsınız.
308'de 60lt depo vardı, onda da 580-600 gösteriyordu menzil. İyi anlıyorum hâlinden.
Sonuç olarak araç değişim nedenlerimin başında yakıt tüketimi geliyordu tabii.
Sana forumca toplanıp benzin alalım hediye olarak kdkckznxMayıs ayında bir gün.. Ne edecen
Anlastik katlanir ayna iyi bir ses sistemi sunroof head up acc falanda varsa talibimAyıp ettin beni kaybettin. Totolara iyi bakılır. Olmaz olur mu [emoji23]
Benim degistirmek icin gecerli neden bulamama gibi bir sorunum var mecbur katlaniyorum D
Katlanır ayna var. Müzik sistemi de iyi. Sunroofta var. Head up ile adaptif yok [emoji16] Hız sınırlama var bildiğim [emoji16]Anlastik katlanir ayna iyi bir ses sistemi sunroof head up acc falanda varsa talibim