Eyvallah abim, eskiden daha çok dolduruyorduk şimdi kendileri paket yapmışlar ama yinede dolu .Hayirli olsun sirket sirket degil donanimda yagdiriyor mubarek
Eyvallah abim, eskiden daha çok dolduruyorduk şimdi kendileri paket yapmışlar ama yinede dolu .Hayirli olsun sirket sirket degil donanimda yagdiriyor mubarek
Baş referansım sensin sgsfafafBenim yorumlarımı da ilettin mi? Bana referans da oldun mu? Hah? Ne didin?
Ekli dosyayı görüntüle 9794
,ben 8 yasimda iken cikan bir araba
99.model degilmi bmw,
sen o kadar küçük müydün
Adamin ozelinide paylasin heh
Mahvoldum sorma perişan oldum.
Gelmeye çalışabilirim saat 3 e Bi kahve içerim çay sevmem dasdadaasxHerkese Abant tan selamlar
Gelirken habersizdi ama dönüşte, yani yarın müsait olan arkadaşlar olursa yine İzmit outlet Center da 14:00-15:00 arası bi çay içebiliriz diye düşünüyorum.
Reisin haberi var heralde yoksa ban yemeye gelmeden çeker fişimizi siz raadolun
Doğrudur. Gelsin bir ara benim yeğen de sıralasın o zaman. 5 yaşına yeni girdi, Meriva, Leon, Corsa, Fiesta, Mazda3 diye sayar arabaları. Sonuçta hepsinin direksiyonuna bizzat ben oturttum Trafikteki çoğu aracın markasını modelini de biliyor. Fazla boş yapmaz, yaşını belli etmez. Ama sorarsa ona da hothatch alma derim. Bence o da yeterince hazır değil.Merak ettme benimde akülü arabalarla pek tecrübem yok ama mercedes s500 w221 kasa , chevy tahoe 5.7 motor , cadillac escalade 6.2 motor ve daha neler neler var yani emin ol tecrübem var