Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bence değiştir ya hani donanımlı tamam da yakıtı hakkatten çok gitse araba biraz tamam diyecem de ben dayanamazdım yani.
Gitmesi konusunda kendimce sikinti cekmiyorum cok araba tokatliyor ama 100 180 arasi :D hani 0 100 degeri dusuk tabiki degil demiyorumda bu paraya bu kadar 4 kapali sedan aile araci sonucta tek kapili olsa alacaktim o zamanlar hatta. Benim icin su andaki tek eksigi yakit o yuzden birazda dayaniyorum

Gitmesi konusunda kendimce sikinti cekmiyorum cok araba tokatliyor ama 100 180 arasi :D hani 0 100 degeri dusuk tabiki degil demiyorumda bu paraya bu kadar 4 kapali sedan aile araci sonucta tek kapili olsa alacaktim o zamanlar hatta. Benim icin su andaki tek eksigi yakit o yuzden birazda dayaniyorum
Bana 10 litre çok fazla geliyo ya 5 dakka duramazdım yani :D

Minnacık arabamda 40 + 27 litre olmak üzere 2 adet yakıt tankı var. Malumunuz üzerine Kiyamet zamanında hiç yakıt almadan 1300 km yakın menzile çıkabiliyor. Lpg benzine otomatik geçiyor. yada benzinden lpgye otomatik gecebiliyor. Ama gönül isterdiki benzin menzili dahada uzun olabilse. 1300 km menzile hypermiling yaparsak ulaşıyor ,

@Sailor kaptana özel [emoji3]

20171027_133330-01.jpeg

Arkadaslar elimizde a6/14 bilgisi bir nissan juke plakasi var muhtemelen kapali garaj az yakan guzel bi arac var siyah a4 hadi toplasin arastiralim bulalim kaciririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...