Gitmesi konusunda kendimce sikinti cekmiyorum cok araba tokatliyor ama 100 180 arasiAbi bence değiştir ya hani donanımlı tamam da yakıtı hakkatten çok gitse araba biraz tamam diyecem de ben dayanamazdım yani.

Gitmesi konusunda kendimce sikinti cekmiyorum cok araba tokatliyor ama 100 180 arasiAbi bence değiştir ya hani donanımlı tamam da yakıtı hakkatten çok gitse araba biraz tamam diyecem de ben dayanamazdım yani.
Bana 10 litre çok fazla geliyo ya 5 dakka duramazdım yaniGitmesi konusunda kendimce sikinti cekmiyorum cok araba tokatliyor ama 100 180 arasihani 0 100 degeri dusuk tabiki degil demiyorumda bu paraya bu kadar 4 kapali sedan aile araci sonucta tek kapili olsa alacaktim o zamanlar hatta. Benim icin su andaki tek eksigi yakit o yuzden birazda dayaniyorum
Guce bagli o ya ben 6 senedir dayaniyorumBana 10 litre çok fazla geliyo ya 5 dakka duramazdım yani![]()
geri çıkaracaklar knkSu anda national geographic de bentley mulsanne araca 90 lt lpg tanki takiyorlar gozlerim kaniyor
Spoiler vereyim mi kaptanSu anda national geographic de bentley mulsanne araca 90 lt lpg tanki takiyorlar gozlerim kaniyor
Insallah valla benim canim skldigeri çıkarıcaklar knk![]()
TAMAM SOGUTTUNUZ EL BIRLIGI ILE @Iskender™Spoiler vereyim mi kaptan
Adam usenmemis yuh tamam sende vur ohh super 770 menzilemi yanayim 300 kadranami bilemedim
Direksiyon baya guzel ortadaki ekran haric sevdim icinide masallah derli toplu yapmislar
Khan'ın programı değil mi? Av için araç yapıyorlardı onu izliyorsun herhalde.Su anda national geographic de bentley mulsanne araca 90 lt lpg tanki takiyorlar gozlerim kaniyor
300 kadran ne yaaa
Hah hosgeldin buyur yerini al sendeKhan'ın programı değil mi? Av için araç yapıyorlardı onu izliyorsun herhalde.
Spoiler gelmiş zaten.![]()
Adam cikardi masaya neyse300 kadran ne yaaa
Ortadaki A3 gibi içe girse süper olacak ama ne yazık ki sabit [emoji15]Adam usenmemis yuh tamam sende vur ohh super 770 menzilemi yanayim 300 kadranami bilemedim
Saka bi yana masallah i eksik etmeyelim
Direksiyon baya guzel ortadaki ekran haric sevdim icinide masallah derli toplu yapmislar
Valla masallah cidden ic tasarim olarak begendim ek olarak sanirim audi deki en begendigim direksiyon tipi (r8 haric)