Basacağımız yok ama koymuşlar. Sebeplenmişiz S serilerinden [emoji23]300 kadran ne yaaa
Basacağımız yok ama koymuşlar. Sebeplenmişiz S serilerinden [emoji23]300 kadran ne yaaa
Sat sat o ne ya gel takas yapalim ole is mi olurmus saka bi yana masallahOrtadaki A3 gibi içe girse süper olacak ama ne yazık ki sabit [emoji15]
Yeni modeller biraz daha derli toplu ve sportif. Bu model, normal standart gelen direksiyon.Valla masallah cidden ic tasarim olarak begendim ek olarak sanirim audi deki en begendigim direksiyon tipi (r8 haric)
Ben begendim valla acikcasi. Hani sozde kalabilirdi neden cikarip laps diye koydun vallahi canım skıldi hayir araca masallah gozum yokta hem 300 kadran hem 770 km menzil bilemedim simdiYeni modeller biraz daha derli toplu ve sportif. Bu model, normal standart gelen direksiyon.
Yerli diyor otomobil lambo ahahahha ulan hic gulecegim yoktu varyaGülsem mi ağlasam mı bilemedim.
http://www.hurriyet.com.tr/turkiyenin-ilk-yerli-uzaktan-kumandali-oyuncak-arabasi-40623495
Hocam senin araca bi Saleen body kit yakışır Acayip bir şey olur.Herkese Abant tan selamlar
Gelirken habersizdi ama dönüşte, yani yarın müsait olan arkadaşlar olursa yine İzmit outlet Center da 14:00-15:00 arası bi çay içebiliriz diye düşünüyorum.
Hocam senin araca bi Saleen body kit yakışır Acayip bir şey olur.
2.0 TDI mi ? bu arada hayırlı olsun
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanın. Araç hakkında fiyatı hakkında sıfır mı 2. el mi bilgi ver bize
Teşekkür ederim yok 1.4 TSI ACT.2.0 TDI mi ? bu arada hayırlı olsun
Haber et yolda, yeğen gelmemiş olursa ben çıkarım.Herkese Abant tan selamlar
Gelirken habersizdi ama dönüşte, yani yarın müsait olan arkadaşlar olursa yine İzmit outlet Center da 14:00-15:00 arası bi çay içebiliriz diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun Ceyhun. Güzel duruyor. Maşallah..
Hayirli olsun sirket sirket degil donanimda yagdiriyor mubarek