Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyorki bide aracda havali suspansiyon var ceza yazdilar ulan gerizekali sen gidipte bentley gibi markalarin kullandigi gibi araziye gore degiskenli ayarlanabilir yapmiyorsunki tum amacin olabildigince alcaltmak ustune trafikte giderken her kasiste olabildigince yavaslayip yan geccen diye insanlari bekleten kronun tekisin beter olun valla ha cam filmi tartisilir serbest biraktiysan hemen ardindan bi anda ceza yazmak hos degil

Diyorki bide aracda havali suspansiyon var ceza yazdilar ulan gerizekali sen gidipte bentley gibi markalarin kullandigi gibi araziye gore degiskenli ayarlanabilir yapmiyorsunki tum amacin olabildigince alcaltmak ustune trafikte giderken her kasiste olabildigince yavaslayip yan geccen diye insanlari bekleten kronun tekisin beter olun valla ha cam filmi tartisilir serbest biraktiysan hemen ardindan bi anda ceza yazmak hos degil
Öle deme kızlar böyle seviyor

YOg2aE.jpg
sa

Kimse kusura bakmasın da bir hak iddia edeceğin zaman önce durup bir kendine bakman lazım. Aracın komple standart dışı gelmiş eylem yapıyor. Ön cama cam filmi koymak nedir ? Bu polisler arabanın içini akşam neyle görecek çevirme yaparken ? Kameralar olası bir suç durumunda nasıl çekecek aracın içindekini ? Hele süspansiyon olayına hiç girmiyorum bile. Çok cahil herifler var bu ülkede yahu. Hak aramayı bile bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Kimse kusura bakmasın da bir hak iddia edeceğin zaman önce durup bir kendine bakman lazım. Aracın komple standart dışı gelmiş eylem yapıyor. Ön cama cam filmi koymak nedir ? Bu polisler arabanın içini akşam neyle görecek çevirme yaparken ? Kameralar olası bir suç durumunda nasıl çekecek aracın içindekini ? Hele süspansiyon olayına hiç girmiyorum bile. Çok cahil herifler var bu ülkede yahu. Hak aramayı bile bilmiyoruz.
Bu aracı bağlayıp, üstündeki tüm aksesuarları sökeceksin. Araçta tip falan kalmamış.

@saracer abi geliyor musun outlete?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim Bolu dan çıkamadım henüz.
3 e doğru outlet te olurum.
Valla tam saatinde yerinde oldu :D
Ben 10dk öncesinde yolda yakaladım, klimayı kapatıp yetiştim :) Erol hocam sağolsun hem lafladık, hem de Mustang'le oynadık :cool: En son da Süleyman'la çember qeyfiiiii :D:D Evet, 3 kişi olunca benim araba aksiyona karşı direnirken çok ısrarcı oldu. :)

Sonrasında da @DuzboruDownpipe ile Seat'a gittik. Satış görevlisi sağolsun iyi ilgilendi. Test sürüşüne de çıktık çok hafiften. Şimdi ben Ibiza'ya söveyim mi, sabaha mı bırakayım :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...