Bırak abi air tayfası hakediyor
Diyorki bide aracda havali suspansiyon var ceza yazdilar ulan gerizekali sen gidipte bentley gibi markalarin kullandigi gibi araziye gore degiskenli ayarlanabilir yapmiyorsunki tum amacin olabildigince alcaltmak ustune trafikte giderken her kasiste olabildigince yavaslayip yan geccen diye insanlari bekleten kronun tekisin beter olun valla ha cam filmi tartisilir serbest biraktiysan hemen ardindan bi anda ceza yazmak hos degil
Öle deme kızlar böyle seviyorDiyorki bide aracda havali suspansiyon var ceza yazdilar ulan gerizekali sen gidipte bentley gibi markalarin kullandigi gibi araziye gore degiskenli ayarlanabilir yapmiyorsunki tum amacin olabildigince alcaltmak ustune trafikte giderken her kasiste olabildigince yavaslayip yan geccen diye insanlari bekleten kronun tekisin beter olun valla ha cam filmi tartisilir serbest biraktiysan hemen ardindan bi anda ceza yazmak hos degil
Bu hale gelebilmesi için ne kadar dur kalk yapmak gerekiyo?
Abi k bakma ama vallahi neyse
Milim trafik 25 dkBu hale gelebilmesi için ne kadar dur kalk yapmak gerekiyo?
Neeeeeyyy 14.1 mi?? Kaptan, saat niye 5:54 ?? Düzeltir misin lütfen? Bende takıntı yapar şimdi bu..
Neyini duzelteyim anlamadimNeeeeeyyy 14.1 mi?? Kaptan, saat niye 5:54 ?? Düzeltir misin lütfen? Bende takıntı yapar şimdi bu..
Acun abi simdi sihirbazlik yapcam yokus cikarak 30 yazdirayimNeeeeeyyy 14.1 mi?? Kaptan, saat niye 5:54 ?? Düzeltir misin lütfen? Bende takıntı yapar şimdi bu..
Normalde 17:54 falan yazması gerekmiyor mu? Senin ekranda 5:54 diye yazıyor saat. Ama sanırım p.m olarak gösteriyor.Neyini duzelteyim anlamadim
Aynen am pm var sadece bende vurun vurunNormalde 17:54 falan yazması gerekmiyor mu? Senin ekranda 5:54 diye yazıyor saat. Ama sanırım p.m olarak gösteriyor.
Kimse kusura bakmasın da bir hak iddia edeceğin zaman önce durup bir kendine bakman lazım. Aracın komple standart dışı gelmiş eylem yapıyor. Ön cama cam filmi koymak nedir ? Bu polisler arabanın içini akşam neyle görecek çevirme yaparken ? Kameralar olası bir suç durumunda nasıl çekecek aracın içindekini ? Hele süspansiyon olayına hiç girmiyorum bile. Çok cahil herifler var bu ülkede yahu. Hak aramayı bile bilmiyoruz.
Bu aracı bağlayıp, üstündeki tüm aksesuarları sökeceksin. Araçta tip falan kalmamış.Kimse kusura bakmasın da bir hak iddia edeceğin zaman önce durup bir kendine bakman lazım. Aracın komple standart dışı gelmiş eylem yapıyor. Ön cama cam filmi koymak nedir ? Bu polisler arabanın içini akşam neyle görecek çevirme yaparken ? Kameralar olası bir suç durumunda nasıl çekecek aracın içindekini ? Hele süspansiyon olayına hiç girmiyorum bile. Çok cahil herifler var bu ülkede yahu. Hak aramayı bile bilmiyoruz.
Cins cins işler işte. Hiç bir şeyi tam yapmayı beceremiyoruz.Bu aracı bağlayıp, üstündeki tüm aksesuarları sökeceksin. Araçta tip falan kalmamış.
Valla tam saatinde yerinde olduKardeşim Bolu dan çıkamadım henüz.
3 e doğru outlet te olurum.
Piiii çöpAynen am pm var sadece bende vurun vurun