https://www.sahibinden.com/ilan/vas...nden-temiz-2008-147-blackline-464339806/detay
beyaz 147lere bi türlü ısınamadım
156 testi nrdeeehttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...nden-temiz-2008-147-blackline-464339806/detay
156 testi nrdeee
Gazlamışlarsa kalp krizi falan geçirme abiaz kaldı bi kaç güne yayımlayacaklar
Gazlamışlarsa kalp krizi falan geçirme abi
Hocam para kazanmadığım için tam bağımsız sürüş deneyimlerimi paylaşıyorum. Beni takip edebilirsiniz, güvenilir kaynak.Valla ben karakter ve geçmişten gelen deneyimlerimden yola çıkarak otomobil testcilerine güvenmiyorum. Hatta bir malı/ürünü çok övdüklerinde daha da bir şüpheci oluyorum. Mesela kimse Fabia'yı bu kadar allayıp pullamadı, Ibıza ne yaptı da Polo/Fiesta ile yarışır hale geldi acaba? MQB kullanılmasını çok büyük olaymış gibi anlatıyor testciler, yahu bu platformun ucuz türevlerde düzgün iş yapamadığını sağır sultan bile duydu, testci arkadaşlar bunu uuuuu özelliğe gel diye anlatıyorlar hala. İşte neymiş Polo ile neredeyse aynıymış, he canım bir sen akıllısın, koskoca VW kendi ayağına sıkacak zaten. Şu 2-3 ayın satış rakamları gelsin de ak koyun kara koyun belli olur.
Bu doru mu @Koraykaya @emert20Babam gibi gazlayamazlar
kaldı ki sıkıştırın viraj kasın zorlayın diye ben söyledim zaten
doğru hakan abinin babası ayrı bir dünya korku yok hele ki taunusun canını alan adam alfayı sen düşünBu doru mu @Koraykaya @emert20
Valla tam saatinde yerinde oldu
Ben 10dk öncesinde yolda yakaladım, klimayı kapatıp yetiştim Erol hocam sağolsun hem lafladık, hem de Mustang'le oynadık En son da Süleyman'la çember qeyfiiiii Evet, 3 kişi olunca benim araba aksiyona karşı direnirken çok ısrarcı oldu.
Sonrasında da @DuzboruDownpipe ile Seat'a gittik. Satış görevlisi sağolsun iyi ilgilendi. Test sürüşüne de çıktık çok hafiften. Şimdi ben Ibiza'ya söveyim mi, sabaha mı bırakayım
@bt & @DuzboruDownpipe misafirperverliginiz cok tesekkurler. Cok keyifli sohbet oldu, umarim devami da gelir. Gelemeyen arkadaslarin da kacirdigi seyler oldu tabiBugün güzeldi Mustang’le iyi döndük Süleymanı da acaip sevdim vallaha yeni İbiza’dan daha güzel Ben de binince süleymanın ciğeri yetmedi Sahlep için de ayrıca Erol abiye teşekkür ederim
Abi İbiza’ya Beşiktaş maçından sonra söversin boşver maça motive ol
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@bt & @DuzboruDownpipe misafirperverliginiz cok tesekkurler. Cok keyifli sohbet oldu, umarim devami da gelir. Gelemeyen arkadaslarin da kacirdigi seyler oldu tabi
PETLAS CANDIR
YASATTIGI HEYECANDIR deyim siz anlayin Heralde 5-10 dk daha devam etseydik, ya polis gelirdi ya da seyirciler tezahurata baslardi youtube'ta, insta'da donen kirmizi bi mustang gorurseniz haberim olsun cekenler vardi etrafta da
Bundan sonra her izmitten gecisimde orada bir mola verilir Malum istanbulda oyle yer yok walla !!!
Suleymani da inceleme firsatimiz oldu, masallahi var, Allah kaza bela vermesin.
Ali Efe kardesime de hedefe giden yolda basarilar dilerim
Tek eksik foto olmus, hepimiz unutmusuz, bir dahaki sefere insallah diyelim...
Agaa bee , kaçırdık oldu mu şimdiHarbi ya video çektim araç içinden de fotoğraf çekinmeyi unuttuk
Bi dahaki buluşmalara artık
Bizi izleyen bmw için berker abinin yorumu çok iyiydi
“Bu akşam o bmw patlar”
abi denizli veya aydın taraflarına yolun düşerse bekleriz bizde@bt & @DuzboruDownpipe misafirperverliginiz cok tesekkurler. Cok keyifli sohbet oldu, umarim devami da gelir. Gelemeyen arkadaslarin da kacirdigi seyler oldu tabi
PETLAS CANDIR
YASATTIGI HEYECANDIR deyim siz anlayin Heralde 5-10 dk daha devam etseydik, ya polis gelirdi ya da seyirciler tezahurata baslardi youtube'ta, insta'da donen kirmizi bi mustang gorurseniz haberim olsun cekenler vardi etrafta da
Bundan sonra her izmitten gecisimde orada bir mola verilir Malum istanbulda oyle yer yok walla !!!
Tamam bizimki gls o zaman ön farlar kare demişim de 2 ser tane kare yanihayırlı uğurlu olsun hacım kazasız belasız binmek nasip olsun inşallahhhh, şu an ki fiyatlarla 40 kuruş civarı yakar. affetmez. ön 2 cam otomatik hidrolik direksiyon var 5 ileri vites. direksiyonu çok hoş süspansiyonu çok hoş. klimalı modelleri de var am a sanırım seninki de klimasız
Gls bu araba gls
88-89-90 model 2.0'lar gls,
90-92 arası tek farlılar taunus gt. 1.6 motorludur
90-93 arası çift farlı gibi ama bütün farlılar da gts.. 2.0 motor
Harbi ya video çektim araç içinden de fotoğraf çekinmeyi unuttuk
Bi dahaki buluşmalara artık
Bizi izleyen bmw için berker abinin yorumu çok iyiydi
“Bu akşam o bmw patlar”
@bt & @DuzboruDownpipe misafirperverliginiz cok tesekkurler. Cok keyifli sohbet oldu, umarim devami da gelir. Gelemeyen arkadaslarin da kacirdigi seyler oldu tabi
PETLAS CANDIR
Tamam bizimki gls o zaman ön farlar kare demişim de 2 ser tane kare yani
Valla Petlas'a ben de sallamıştım burada inkar etmeyeceğim, ama arabaya binince hak verdim. Araba ana yola çıkarken bile çizgide gitmek istemiyor. En kaliteli lastik takılsa bile kocabaş çok huysuz, arkasını gezdirecek kaçarı yok, bari yakınca ciğerini yakmayacak lastikler olsun@bt & @DuzboruDownpipe misafirperverliginiz cok tesekkurler. Cok keyifli sohbet oldu, umarim devami da gelir. Gelemeyen arkadaslarin da kacirdigi seyler oldu tabi
PETLAS CANDIR