Yok abi oyle ozelligi
Yaw illaki vardır.. Sen sadece hızı bilmiyorsundur. Seyir yaparken 60 70 le giderken araba sakin sürüşte 4 takmıyormu..
Yok abi oyle ozelligi
Napcan instagramı mı kapattırcan?Aci biber geliyor
Hastan olacam ugras dur benleNapcan instagramı mı kapattırcan?
Mantikli
4 ileri oldugundan manuel oto. Yaparsam evet 4 te giderYaw illaki vardır.. Sen sadece hızı bilmiyorsundur. Seyir yaparken 60 70 le giderken araba sakin sürüşte 4 takmıyormu..
Kendi killigimdan almiyorum ben. Hem dolu hem ucuz sole bole vs derken o fiyatlari veresim gelmiyor sonsuz dongu bendekiTabii düşünsene ben 1600 kiloluk tosun paşam ile gazlayınca 13-14 çıkıyor. Normal karması da 9.5 du en son bıraktığım da. Ya da başka örnek 4 ileri 120bg lik kia cerato da 10 lt ort ile geziyordu kışın. Gidip onun yerine dizel bir araba al rahat et.
4 ileri oldugundan manuel oto. Yaparsam evet 4 te gider
Kendi killigimdan almiyorum ben. Hem dolu hem ucuz sole bole vs derken o fiyatlari veresim gelmiyor sonsuz dongu bendeki
sadece isitma degilki olay.O aracın benzinine harcadığın para ile zaten piyasadaki en dolu arabalardan birini alırdın zaten. Koltuk ısıtma için o kadar yakıt parasına değer mi?
Bozuk olmadigina eminimde belkide yapiyor ben mi bilmiyorum diye deli sorular icindeyim. Yollarimiz ayni genelde arada tuzlada oluyorum mazda gorursen abi bi far at bakalim bende suphe ettim simdi kendimdenDandik Hyundai accent 1.4 otomatik bile ayağı gazdan çekince 4de takıp damper kitliyor. Aynı şeyi dualogiç punto bile ayağini gazdan çekince 5 e takıyor. Powershift fiestada ayni şeyi yapar. İ10 otomatikte yapar. İllaki yapar. Yapmıyorsa bile gaza belli oranda basınca yapar.
Senin arabayi incelemek lazım. Bozukmu yoksa.
III.WORLD WAR @DouglasAdamsAudi olmak bunu gerektirir.
ah ben de olcaktı oKorkuyorum baskan
Hocam mk4 kasa mondeo hypermiling araci degil zaten. Hele 240'lik benzinli unite hic degil. Hatta sehir ici araci bile degil. Bununla uzun yola cikacaksin, hizini de 150-160 sabitleyip uzun otoban yolculuklari yapacaksin ya da dag yollarina cikip virajlara atacaksin. O aracin dogal ortami bu tarz kullanimlar.
O nedir yahu cahilim ben cok fena su anOverdrive switch acık dimi. O/D switch off demiycek ekranda.
sadece isitma degilki olay.
Kor noktadan on cam isitmasina katlanir aynasindan ses sistemine vs su andaki cogu arabadan hala daha iyi. Bir acc sehir ici fren ve head up eksik onlar olsa hic satmam. 0 km arabadada bende olmayanlari alayim desem odecegim min 120 arabayi sat 50 kaldimi 70 . 7 senelik benzin oda
2. Ele dusersem tabi bulunur amac bendeki 0 almak yada gozu karartirsam en yuksek 10 bin km de alirim 2. El . Onun icinde 80 90 a zor bulurum o yuzden araba degistirmiyorum bende . Attan ineceksem ata bineyim bari diye65-70 2. el benzer donanımlara sahip dizel c sınıfları rahatça bulunur.
3.Dünya savaşı Mazda prensinin Toyota'yı ziyareti sırasında Audi ajanı tfsisdfk tarafından vurulmasıyla başladı.III.WORLD WAR @DouglasAdams
2. Ele dusersem tabi bulunur amac bendeki 0 almak yada gozu karartirsam en yuksek 10 bin km de alirim 2. El . Onun icinde 80 90 a zor bulurum o yuzden araba degistirmiyorum bende . Attan ineceksem ata bineyim bari diye
3.Dünya savaşı Mazda prensinin Toyota'yı ziyareti sırasında Audi ajanı tfsisdfk tarafından vurulmasıyla başladı.