Detaylı sormadım ki sadece işin sonunda kazandık dediler dava hakkında.kazanma gerekçesi olarak ne gösterilmiş
Detaylı sormadım ki sadece işin sonunda kazandık dediler dava hakkında.kazanma gerekçesi olarak ne gösterilmiş
Du bende merak ettim daha da detaylı öğreneyim.Ceyhun'um eğer öyle bir dava açıp kazanmış olsalar bu videoların hepsini internetten mahkeme kararıyla sildirirlerdi. Sen o işin aslını, sonucunu iyice bir öğrenip bizimle paylaşsana, merak ettim ben de.
Detaylı sormadım ki sadece işin sonunda kazandık dediler dava hakkında.
Du bende merak ettim daha da detaylı öğreneyim.
Biraz bodozlama baktım dersler bitti memlekete dönüş arefesi başladı eşya topluyorum anca bittiEgea'ya gösterilen tepkilerin kesinlikle yerinde olmadığını düşünsem de, Civic'in 4 yıldızı ile Egea'nın 4 yıldızı arasında fark var... Yukarıda dendiği gibi ISOFIX ve diz hava yastıkları koyulsa güle onaya Top Safety Pick olur
Bence Türkiyede satılanlarda diz hava yastığı varsa isofix varsa gözümde 5 yıldızArka yolcuların vücüt bölğmünde hasar aldığı yazıyodu yoksa yayaları görünce anında duruyo ve bence baya balarılı helal olsun
Benim focus da TT9056 idi plaka. Bi kaç 2000 lerin arabalarında da TT plaka gördüm hatta biri 3.20 e46 idi. Demek o yıllar dağıtıldı bu harfler. Tabiki Audi TT lere yakışan plaka ama güzel yine de Şuan da plakam S8687 güzel bir s2000 plakası olur yani kazasız kalmışsa
@berkertekin lik araba tam anlamıylaKüçük araba arayanlara:
2005 model 1.1 Fiat Seicento
1108 cc, 54 bg, 88 nm torku var. Azami hızı 150 km/s. 0-100'ü 14,5 saniye. Motoru euro4 emisyon standartlarına uygun. 143g/km co2 salınımı yapıyor. Şehir içi 8lt/100km, şehir dışı 5km/100km yakıt tüketiyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-lpg-ile-320-km-yol-ile-gider-400969977/detay
Düzenleme: Marka ve model adını yazmayı unutmuşum.
Ne işi var orada o arabanın ya Araba mantıklı da, mekanik dışındaki parçalarına ihtiyaç duyulursa ciddi sıkıntı olur buralarda.Küçük araba arayanlara:
2005 model 1.1 Fiat Seicento
1108 cc, 54 bg, 88 nm torku var. Azami hızı 150 km/s. 0-100'ü 14,5 saniye. Motoru euro4 emisyon standartlarına uygun. 143g/km co2 salınımı yapıyor. Şehir içi 8lt/100km, şehir dışı 5km/100km yakıt tüketiyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-lpg-ile-320-km-yol-ile-gider-400969977/detay
Düzenleme: Marka ve model adını yazmayı unutmuşum.
Valla görünce sevindiğim doğrudur Hatta https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2003-model-fiat-punto-1.2-448868734/detay bu ve bundan bir önceki kasalarının tek kapılarını da zamanında aramıştım. Elimde 1/43 olarak mevcut da 1/1 kısmet olmadı@berkertekin lik araba tam anlamıyla
Kızı tanıştıktan sonra bi yere çıkarmadan direk baloya çağırman sıkıntı.Öğle yemeğine davet et ya da yanına otur.Kadınlar öngörü manyakları.Senin orda nasıl davrancağını bilmeden sittin sene gelmezler.Yani napam? Ben bodozlama dalacam. Aynı karda yokuş aşağı kayan kamyon gibi ya kurtarcaz ya patlıcaz.
Nasıl sövdüğünüzü tahmin edebiliyorum. Neyse, daha sabaha çok var.Yarına iş yetiştirmem lazım ve 2017 İstanbul'unda elektrik kesildi. Şuan nasıl sövüyorum bir bilseniz.
IIHS'e girse Egea baya iyi puan alır diye düşünüyorum. Diz hava yastığı ile ilgili de dediklerinize aynen katılıyorum vallaİkisine de katılmakla birlikte Egea'nın şasi sağlamlığı da bayağı bayağı iyiydi. Emin olmamakla birlikte koltuk geometrisi ile ilgili sıkıntı var gibi gelmişti videolarında. Honda'nın da bence sorunu yok. Diz havayastığını eleştirecek olan arkadaşlar varsa 0 araç alırken diz havayastığı temel kriterleri midir bir sormak gerek . 2008'de çıkan Mk7 Fiesta'da opsiyonel olarak vardı. Türkiye'de acaba kaç tane diz havayastıklı Fiesta satılmıştır?
Aaaa ilk defa duydum, doğru ama baya önemli debriyajın kaza anında ne durumda olduğu...Bu güvenlik ekipmanlarından en önemlilerinden biri de debriyaj katlanması.Çeşme otobanından öyle kazalar geliyor ki kaval kemiği ve bileği pert etmişler..
Bildiğin mızrak gibi ayağa dalıyor.Kaza anında genelde debriyaj fren basıldığı için baya trajik olaylar oluyorAaaa ilk defa duydum, doğru ama baya önemli debriyajın kaza anında ne durumda olduğu...
Neyse geldi. Cuzi bir maddi katkıyla yapılan hatır gönül işi. İşi var ama ancak bu kadar toparlanıyorNasıl sövdüğünüzü tahmin edebiliyorum. Neyse, daha sabaha çok var.
Vakit çok dar en iyisi ben hiç bulaşmayayım.Kızı tanıştıktan sonra bi yere çıkarmadan direk baloya çağırman sıkıntı.Öğle yemeğine davet et ya da yanına otur.Kadınlar öngörü manyakları.Senin orda nasıl davrancağını bilmeden sittin sene gelmezler.
Lumion? Twinmotion? V-Ray+Photoshop?Neyse geldi. Cuzi bir maddi katkıyla yapılan hatır gönül işi. İşi var ama ancak bu kadar toparlanıyor