Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Detaylı sormadım ki sadece işin sonunda kazandık dediler dava hakkında.
Du bende merak ettim daha da detaylı öğreneyim.

Pek mantıklı gelmedi bana. Kazanmış olsalar videolar gider adamın elinde avcunda ne varsa alırlar daha büyük sükse yapardı. Hepsini geçtim kazanabilecekleri bi dava için kendi bilirkişileri olduğunu iddaa ettiğin adamların raporuna göre adama gidip sana yenisini verelim kapansın mevzu demezlerdi

Yine dsg olayı geçmiş o zaman bende ekleyeyim geçen hafta şirketin verdiği trendline tdi jetta 2. kez arıza vermiş. Ama sorun değil şirket onun yerine paketini bilmediğim tdi superb vermiş :P Mondeo vs eski insignia vs yeni insignia vs superb karşılaştırması yaparım artık :D

Benim focus da TT9056 idi plaka. Bi kaç 2000 lerin arabalarında da TT plaka gördüm hatta biri 3.20 e46 idi. Demek o yıllar dağıtıldı bu harfler. Tabiki Audi TT lere yakışan plaka ama güzel yine de :) Şuan da plakam S8687 güzel bir s2000 plakası olur yani kazasız kalmışsa :D

plaka konusunda ukalalık yapasım geldi, ben alfhonso araba alfa plaka alf :D

Küçük araba arayanlara:
2005 model 1.1 Fiat Seicento
1108 cc, 54 bg, 88 nm torku var. Azami hızı 150 km/s. 0-100'ü 14,5 saniye. Motoru euro4 emisyon standartlarına uygun. 143g/km co2 salınımı yapıyor. Şehir içi 8lt/100km, şehir dışı 5km/100km yakıt tüketiyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-lpg-ile-320-km-yol-ile-gider-400969977/detay

Düzenleme: Marka ve model adını yazmayı unutmuşum.

Son düzenleme:
Küçük araba arayanlara:
1108 cc, 54 bg, 88 nm torku var. Azami hızı 150 km/s. 0-100'ü 14,5 saniye. Motoru euro4 emisyon standartlarına uygun. 143g/km co2 salınımı yapıyor. Şehir içi 8lt/100km, şehir dışı 5km/100km yakıt tüketiyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-lpg-ile-320-km-yol-ile-gider-400969977/detay

@berkertekin lik araba tam anlamıyla:)

Küçük araba arayanlara:

Ne işi var orada o arabanın ya :) Araba mantıklı da, mekanik dışındaki parçalarına ihtiyaç duyulursa ciddi sıkıntı olur buralarda.
@berkertekin lik araba tam anlamıyla:)
Valla görünce sevindiğim doğrudur :) Hatta https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2003-model-fiat-punto-1.2-448868734/detay bu ve bundan bir önceki kasalarının tek kapılarını da zamanında aramıştım. Elimde 1/43 olarak mevcut da 1/1 kısmet olmadı :)

Yani napam? Ben bodozlama dalacam. Aynı karda yokuş aşağı kayan kamyon gibi ya kurtarcaz ya patlıcaz.
Kızı tanıştıktan sonra bi yere çıkarmadan direk baloya çağırman sıkıntı.Öğle yemeğine davet et ya da yanına otur.Kadınlar öngörü manyakları.Senin orda nasıl davrancağını bilmeden sittin sene gelmezler.

İkisine de katılmakla birlikte Egea'nın şasi sağlamlığı da bayağı bayağı iyiydi. Emin olmamakla birlikte koltuk geometrisi ile ilgili sıkıntı var gibi gelmişti videolarında. Honda'nın da bence sorunu yok. Diz havayastığını eleştirecek olan arkadaşlar varsa 0 araç alırken diz havayastığı temel kriterleri midir bir sormak gerek :). 2008'de çıkan Mk7 Fiesta'da opsiyonel olarak vardı. Türkiye'de acaba kaç tane diz havayastıklı Fiesta satılmıştır? :)
IIHS'e girse Egea baya iyi puan alır diye düşünüyorum. Diz hava yastığı ile ilgili de dediklerinize aynen katılıyorum valla :D

Ekli dosyalar

• a.JPG
    a.JPG
    195.8 KB · Görüntüleme: 162
  • b.JPG
    b.JPG
    228.8 KB · Görüntüleme: 144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...