Ukraynalı olan mıAnlık. Kız italyan bir çocuğa aşık olmuş . Şu tarz meselelerde şansımı bahtımı s.....
Ukraynalı olan mıAnlık. Kız italyan bir çocuğa aşık olmuş . Şu tarz meselelerde şansımı bahtımı s.....
Evet. Yok ağa yok bize haram bu işler.Ukraynalı olan mı
Ulen insafsız ne ara gördün hoşlandın yetmedi bide aşık oldun. Ceyhun sana kızmı yok be takma boş verEvet. Yok ağa yok bize haram bu işler.
Kalede kaleci var diye gol atmayan futbolcu var mı ?Evet. Yok ağa yok bize haram bu işler.
Burası neresi hocam ? Şile falan mı ?
Kastamonu Cide hocam Karadenizi incisiBurası neresi hocam ? Şile falan mı ?
O sicaklik eritmesin arabayi
Knk arabayla sahile girdin mi hiç gidebiliyon mu ıslakda
Islakta ekoya almak lazım knk az fazla basarsan başlıyor olduğu yeri kazmaya 4L ve arka kilidi açmakta şart.Knk arabayla sahile girdin mi hiç gidebiliyon mu ıslakda
Yok abi erimedi çok şükür Acayip rüzgar vardı yakamadık adam akıllı zatenO sicaklik eritmesin arabayi
Orası öyle ama bilemiyorum ya birazdan görürsem dicem.Kalede kaleci var diye gol atmayan futbolcu var mı ?
Yok be abi ya varda ben mi göremiyorumUlen insafsız ne ara gördün hoşlandın yetmedi bide aşık oldun. Ceyhun sana kızmı yok be takma boş ver
Hep yapmak istediğimIslakta ekoya almak lazım knk az fazla basarsan başlıyor olduğu yeri kazmaya 4L ve arka kilidi açmakta şart.
Dereye falan girmişti pederbey
Arabanın başka hiçbir esprisi yok ağa işte bi kışın bide köydeHep yapmak istediğim
Pahalı la param olsa valla yakıtına bakmadan alacam bi TaunusArabanın başka hiçbir esprisi yok ağa işte bi kışın bide köyde
Alalım sana bi Lada Niva
.Beyler kizin yanindayim çok acil taktik ama çok fazla acil yanimda yemek yiyo sa diye girdim help me ya help me
Ya sulandırmayın bi ya ben dalıyorum akşam ki discoya birlikte gidelim mi diye.Meme aç de agsjsgjsg Hakan abi kızmaz inş
Taktik filan bilmem ama şu hareketi severimBeyler kizin yanindayim çok acil taktik ama çok fazla acil yanimda yemek yiyo sa diye girdim help me ya help me