vatsap gelVakit çok dar en iyisi ben hiç bulaşmayayım.
vatsap gelVakit çok dar en iyisi ben hiç bulaşmayayım.
Render hazır geldi. Sketchup+Vray sanırım.Lumion? Twinmotion? V-Ray+Photoshop?
Oyle hemen pes etme, kaybedecegin birsey yok, hepsi birer tecrubedir bunlarin.Vakit çok dar en iyisi ben hiç bulaşmayayım.
Elinize sağlık hocam. Seri ve temiz işçilik olmuş. Özellikle gelen model içinRender hazır geldi. Sketchup+Vray sanırım.
Kaça topluyonuz? Döşemeler vs değişecek miAynen o sanayiide, 1 1,5 aya anca çıkar
Ayrıca iznikte yaşayan varsa neden bütün arabalarda kışlık lastik olduğu hakkında bir araştırma yaparsa ilk dinleyicisi ben olurum
bunun yerine panda daha mantıklıKüçük araba arayanlara:
2005 model 1.1 Fiat Seicento
1108 cc, 54 bg, 88 nm torku var. Azami hızı 150 km/s. 0-100'ü 14,5 saniye. Motoru euro4 emisyon standartlarına uygun. 143g/km co2 salınımı yapıyor. Şehir içi 8lt/100km, şehir dışı 5km/100km yakıt tüketiyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-lpg-ile-320-km-yol-ile-gider-400969977/detay
Düzenleme: Marka ve model adını yazmayı unutmuşum.
Piyasasını şu an bilmiyorum ama 15bine varsa tabii mantıklı.bunun yerine panda daha mantıklı
Kaça topluyonuz? Döşemeler vs değişecek mi
bunun yerine panda daha mantıklı
Malum siteye baktım bu yorum üzerine 2005 pandalar 20 bin civarına başlıyor 25 bine doğru yolu var. Arada ciddi fark var.Piyasasını şu an bilmiyorum ama 15bine varsa tabii mantıklı.
Güzel abi işte ben de alsam 5 e motoru ve şanzımanı sağlam olan bir gls kaporta kalsın sonra döşrmelerini yaptırrım2,5bin liraya falan biter diye tahmin ediyorum. Değişecek
Güzel abi işte ben de alsam 5 e motoru ve şanzımanı sağlam olan bir gls kaporta kalsın sonra döşrmelerini yaptırrım
Azimle halletcem bu işiHadi hayırlısı inşallah bulabilirsin gönlüne göre
Bi konu vardı genç biri arıyordu taunus en son 5 e gt aldı o konu mu? Eğer oysa onu ben de bulamıyomForumda konusu geçiyordu o başlığı bulamadım,
7000-8000 Tl bütçeyle Ford Taunus'ların hangi modeli hangi motoru alınabilir ?