Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.A ahali birkaç gündür il disindaydim , yeni eve geldik .

Marea ile çok keyifli yollardan geçtik , sağolsun .

Dün Bursa'da bir Toros gördüm . Uzaktan lastikte dislerin azaldığını gördüm ama durduğu yer sebebiyle çamurlu falanda olabilir diye düşündüm . Sonra gözlüğü çıkarıp direk baktım ne göreyim . En slick lastik bundan daha dişlidir . Cidden parmağını koyup lastik dişlerini hissedemiyorsun dahi . Lastiğin markası Toyo idi. Bildiğim kadarıyla son yıllarda tr ye gelmiyor . Lastiğin tarihi galiba yazmiyordu göremedim .

Bilen varsa O aracın fabrika çıkış lastiği nedir acaba ? :)
Bu arada baya zor bir soru oldu çünkü trafiğe çıkış tarihini bilmiyorum :(

Ayrıca iznikte yaşayan varsa neden bütün arabalarda kışlık lastik olduğu hakkında bir araştırma yaparsa ilk dinleyicisi ben olurum :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca iznikte yaşayan varsa neden bütün arabalarda kışlık lastik olduğu hakkında bir araştırma yaparsa ilk dinleyicisi ben olurum :)

Tahmin edebilirim. Eğer minibüs falansa %90 doğru bu. Biliyorsunuz ki kış lastiği ile ilgili yasa var. Fakat yaz lastiği ile ilgili yok. Bu zeki vatandaşlar ise (özellikle minibüs ve diğer büyük ticariler-A belgesine sahip olan araçlar) gidip kış lastiği alıp tüm sezon kullanıyorlar. Çok mantıklı yaptıklarını zannediyorlar fakat kış lastiğinin yumuşaklığı yaz zamanı o kadar artıyor ki tutuş falan hak getire...

Bunun dışında bir sebep varsa hakkaten ben de dinlemek istiyorum. Neler neler çıkar bu ülkemin güzel insanlarından :D:D

Küçük araba arayanlara:
2005 model 1.1 Fiat Seicento
1108 cc, 54 bg, 88 nm torku var. Azami hızı 150 km/s. 0-100'ü 14,5 saniye. Motoru euro4 emisyon standartlarına uygun. 143g/km co2 salınımı yapıyor. Şehir içi 8lt/100km, şehir dışı 5km/100km yakıt tüketiyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-lpg-ile-320-km-yol-ile-gider-400969977/detay

Düzenleme: Marka ve model adını yazmayı unutmuşum.
bunun yerine panda daha mantıklı

Günaydın millet :)
gWq9Y0.jpg

Jaguar klas araba, apaçi işine hiç gitmiyor. Sabah sabah F type R'lı biri her bulduğu yerde yanlaya yanlaya gidiyordu az önce denk geldim. Araba beyaz spoiler siyah falan değişik bir şey. Yan şeritte araba varken kendi şeridinde gaza basıp kıç atıyor falan abuk subuk hareketler sabah sabah.

bunun yerine panda daha mantıklı
Piyasasını şu an bilmiyorum ama 15bine varsa tabii mantıklı. :)
Malum siteye baktım bu yorum üzerine 2005 pandalar 20 bin civarına başlıyor 25 bine doğru yolu var. Arada ciddi fark var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...