Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte ona benzer bir sistem getirilmeli ki zaten planlar arasında varmış ama ne zaman olur belli değil. Hadi burası ufak yer, çoğu kişi tanır birbirini ama büyü şehirler başka. İstanbul'da kim kimdir belli değil. İnsan yeğenini, torununu, evladını emanet ediyor neticede.

Maalesef öyle....

Dün sinirimden anlatmaya fırsat kalmadı ve modum düşüktü ama 116i kullanan bir teyze elimde telefonla ışıklarda beklerken camını açtı ve; Yalnız trafikte telefonla oynanmaz dedi.Haklısınız dedim telefonu bıraktım.Haklıydı çünkü sinir olsam da diyecek birşeyim yoktu ya sdlsf . 2-3 km sonra sahilde, şeridinde giden dominos kuryesine vurdu.Sinyalsiz orta şeride geçerken.Önündeydim ben dikizden gördüm.İndim gittim mobiletlide birşey yoktu.Teyze de arabadan inmişti.Yalnız teyze ehliyetsiz araba kullanılmaz dedim.Ya öyle böyle çekiyordu arkamı döndüm gittim
thug-life-gif.gif
giphy-downsized-large.gif

bu hocaya git knk oku üflet

Zaten kızı okutup üfltettik, 9 nazarlı boncuklu tahta bile bağladık. Evin anahtarı bile full nazarlıklarla doluydu, ilk 3 ayda 4-5 nazar boncuğu patladı. Ekstra efsun için nefesi kuvvetli bir ebe varmış. Ondan mana power baddua ressistance almak için eve davet etti hanım.. Gene annemde sıvılaştırılmış likit kurşunu suda coslattı...
Umarım bu kadar firewalla ,büyü müyü işlemez.

Zaten kızı okutup üfltettik, 9 nazarlı boncuklu tahta bile bağladık. Evin anahtarı bile full nazarlıklarla doluydu, ilk 3 ayda 4-5 nazar boncuğu patladı. Ekstra efsun için nefesi kuvvetli bir ebe varmış. Ondan mana power baddua ressistance almak için eve davet etti hanım.. Gene annemde sıvılaştırılmış likit kurşunu suda coslattı...
ne laaa buu :D bir de 2-3 tane iyi niyetli cini gardiyan olarak tutsaydınız tam olurdu:D

Cool'luğuna dayanamadım, yarın oradayım dokhtor.

Kardeş sabaha karşı yola çıkıyorum. Arka koltuğum boş. Geleceksen alayım mı seni yawru? İzmir'de mekan sahibi de tanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 9843
Abi Kocaeli de olsa benzine ortak olurdum amma lakin ki Isparta'dayım :/
Yalnız montun 1k sı var
Lan benim de canım patlamış mısır çekiyodu gittim çıtırcık cips aldım sonra niye öyle oldu bilmiyom
Olum Çıtırcık da bağımlılık maddesi var hafta da 20 tane yiyiyorum nerdeyse

Nazara karşı tedbiri Allah'tan dileyin. Malınızın, mülkünüzün, kazancınızın zekatını düzenli olarak vermeye çalışın. Mümkün olduğunca namaz kılmaya çalışın, anlayarak Kuran okuyun. Her hacı, hocanın imanını ve içini bilemezsiniz. Nazar ve büyüden kurtulmak için davet edersiniz ama daha ters tepebilir. Başınıza hangi varlıkların onlar yüzünden musallat olacağını bile bilemezsiniz. Neticede başımıza gelebileceklere karşı bizi koruyabilecek tek varlık Allah'tır. Cümlenin başında saydıklarımı yapmayı aksattığınız takdirde hiç bir hacı, hoca, nefes bir işe yaramaz.

Nazara karşı tedbiri Allah'tan dileyin. Malınızın, mülkünüzün, kazancınızın zekatını düzenli olarak vermeye çalışın. Mümkün olduğunca namaz kılmaya çalışın, anlayarak Kuran okuyun. Her hacı, hocanın imanını ve içini bilemezsiniz. Nazar ve büyüden kurtulmak için davet edersiniz ama daha ters tepebilir. Başınıza hangi varlıkların onlar yüzünden musallat olacağını bile bilemezsiniz. Neticede başımıza gelebileceklere karşı bizi koruyabilecek tek varlık Allah'tır. Cümlenin başında saydıklarımı yapmayı aksattığınız takdirde hiç bir hacı, hoca, nefes bir işe yaramaz.

Tamam, anladım, ben pek naza mazara inanmamda ailedekiler çok inanır. Sende böyle yazınca benide kokuttun. Konuyu değiştirelim lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...