Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun bi taksiye bindim 2014 auris 1.4 dizel yarı otomatik:Dbluetooth,sunroof , keyless go:confused: vs var:D
20170704_234510-1.jpg
sunroof ve taksi:confused::D

Son düzenleme:
İhtiyaçlara ve fonksiyonaliteye göre değişir durum.

Senede 2-3 defa uzun yol yapıyorsanız, park sorununuz yoksa, konfor ve yalıtım istiyorsanız kesinlikle D segmenti. Tabi 3-4 kişilik bir aile varsa yine D segmenti öneririm. Burada bir parantez aşarak, D yerine C-SUV'lara da yönelebilirsiniz.

Ancak araç genellikle şehir içinde kullanılıyorsa, şehir merkezine arabayla gidiliyorsa, bulunduğunuz muhitte park problemi varsa ve arabayı kendiniz için alıyorsanız C+ daha iyidir. Ancak CLA kesinlikle değil. Mercedes gerçekten E serisinden başlıyor. Bir nebze C serisi
Şu mesajı görünce hüzünlü bir tebessüm oluştu gözümde. :) Biz Fiesta ile sadece bugün 3 kez 100km üzeri yol yaptık. Son 6 ayda kaç kez 500km'lik yolculuk yaptık sayısını hakikaten bilmiyorum. :D Arabayı satsak mı diye konuşurken burada ilana konusunu açtım. Km güncellemeyi bıraktım artık :D
Ben bu mesajı yazarken arkada da Mozart - Lacrimosa çalmaya başladı. Şu anda hala çalıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...