Ahahhahahah ulan bir arkadaş kızın saçını yakmıltı öyle ahkshslssshTaktik filan bilmem ama şu hareketi severim
Sigara içecegi anda çakmakla sigarasını yakmak
ama size pek gitmez o işler
Ahahhahahah ulan bir arkadaş kızın saçını yakmıltı öyle ahkshslssshTaktik filan bilmem ama şu hareketi severim
Sigara içecegi anda çakmakla sigarasını yakmak
ama size pek gitmez o işler
Olum bize ne soruyon sen kızın yanına oturabiliyon gerisi sana kalmış mizahını konuştur komik olYa sulandırmayın bi ya ben dalıyorum akşam ki discoya birlikte gidelim mi diye.
Lan oglum hemen gırgıra vurmayın şöyle şeyleri asadadadAhahhahahah ulan bir arkadaş kızın saçını yakmıltı öyle ahkshslsssh
Ötv muhabbeti sagolsunBugun bi taksiye bindim 2014 auris 1.4 dizel yarı otomatik en donanımlısı sunroof, bluetooth, keyless go vs varEkli dosyayı görüntüle 8141 sunroof ve taksi
Disko denilince hep bu velet geliyo aklımaAnlık. Mission completed. Kizin numarasını aldım akşam sana çıkmadan yazarım dedim disco için bağladım. .
Bu şey değil mi yaaa akşam ki ben .Disko denilince hep bu velet geliyo aklıma
sadakadkdk
Bic marka çakmakla güzel olmuyor ona şekilli bir çakmak lazımLan oglum hemen gırgıra vurmayın şöyle şeyleri asadadad
çok asil bir hareket bana göre
Orjinal zippo var lazımsa vereyimBic marka çakmakla güzel olmuyor ona şekilli bir çakmak lazım
Zippo güzel de benzini çabuk bitiyor babamın var birkaç tane de kullanmadım hiç o da kullanmıyorOrjinal zippo var verebilirm lazımsa
Bizimkide duruyor peder beyden hatıraZippo güzel de benzini çabuk bitiyor babamın var birkaç tane de kullanmadım hiç o da kullanmıyor
Şu mesajı görünce hüzünlü bir tebessüm oluştu gözümde. Biz Fiesta ile sadece bugün 3 kez 100km üzeri yol yaptık. Son 6 ayda kaç kez 500km'lik yolculuk yaptık sayısını hakikaten bilmiyorum. Arabayı satsak mı diye konuşurken burada ilana konusunu açtım. Km güncellemeyi bıraktım artıkİhtiyaçlara ve fonksiyonaliteye göre değişir durum.
Senede 2-3 defa uzun yol yapıyorsanız, park sorununuz yoksa, konfor ve yalıtım istiyorsanız kesinlikle D segmenti. Tabi 3-4 kişilik bir aile varsa yine D segmenti öneririm. Burada bir parantez aşarak, D yerine C-SUV'lara da yönelebilirsiniz.
Ancak araç genellikle şehir içinde kullanılıyorsa, şehir merkezine arabayla gidiliyorsa, bulunduğunuz muhitte park problemi varsa ve arabayı kendiniz için alıyorsanız C+ daha iyidir. Ancak CLA kesinlikle değil. Mercedes gerçekten E serisinden başlıyor. Bir nebze C serisi